15
Kezdőknek :)
  • Kandurex
    Hogy érted, h szét van darabolva? Ha a tömörítésen se tudsz túllépni, akkor végkép nem értelek.
  • Vass Gábor
    Hát nem tudom, hogy telepítetted fel te, amikor szét van darabolva teljesen a program.
  • Kandurex
    Ha már az IDE telepítése se megy, akkor ne akarj programozni...:(
  • Vass Gábor
    ?
  • Vass Gábor
    És sok másik játékokat is.
    Azért kéne, hogy elmagyarázná valaki hogy kell felrakni a programot.
  • Vass Gábor
    Ki akarom próbálni hogy milyen játékokat készíteni, és egy pár régi játékot megcsinálni mondjuk az abductedet.
  • Vass Gábor
    A pirateclubra van feltöltve a program, játékokat készíteni akarok vele.
  • stain
    S a sima C-t tudod már? C++-t?
    Mert a Visual C végülis egy szokványos C++ fordító, csak van hozzá egy csomó könyvtár, meg windows API header, amivel speciálisan a windowst lehet programozni. A könyvtárak (MFC, ATL) elég magas szintű C++ ismeretet igényelnek, úgyhogy amíg nem vágod, hogy mik azok az osztályok meg template-ek, addig elég nehézkes lesz a dolog.

Nem tudom, hogy mit akarsz programozni, de ha nem 3D-s játékot szuper grafikával, akkor inkább tanulj Java-t vagy C#-ot.
  • Duke Nukemrész2
    ?
  • Duke Nukemrész2
    Nektek megvan a legújabb c++?,a 2010.-es verziója?,aki tudja az mondja már meg, hogy kell feltelepíteni.
  • M@TriX
    remélem hamarosan átkerül
  • 2XP
    Rendben... Köszi!
  • Efreet
    átrakjam a felhasználóis topicba? - szerintem ott többen vannak akik foglalkoznak a dologgal...
  • 2XP
    Lusták vagytok írni, v. nem vagytok járatosak a témában?
  • 2XP
    Már jó ideje szertném az alapokat elsajátítani, de itt vidéken nem sok lehetőség van a tanulásra, így valami könyvre gondoltam. Tudtok valamit ajánlani? Esetleg van valami jó magyar weboldal a témával kapcsolatban?