15
Kezdőknek :)
-
#15 Hogy érted, h szét van darabolva? Ha a tömörítésen se tudsz túllépni, akkor végkép nem értelek. -
#14 Hát nem tudom, hogy telepítetted fel te, amikor szét van darabolva teljesen a program. -
#13 Ha már az IDE telepítése se megy, akkor ne akarj programozni...:( -
#12 ? -
#11 És sok másik játékokat is.
Azért kéne, hogy elmagyarázná valaki hogy kell felrakni a programot. -
#10 Ki akarom próbálni hogy milyen játékokat készíteni, és egy pár régi játékot megcsinálni mondjuk az abductedet. -
#9 A pirateclubra van feltöltve a program, játékokat készíteni akarok vele. -
stain #8 S a sima C-t tudod már? C++-t?
Mert a Visual C végülis egy szokványos C++ fordító, csak van hozzá egy csomó könyvtár, meg windows API header, amivel speciálisan a windowst lehet programozni. A könyvtárak (MFC, ATL) elég magas szintű C++ ismeretet igényelnek, úgyhogy amíg nem vágod, hogy mik azok az osztályok meg template-ek, addig elég nehézkes lesz a dolog.
Nem tudom, hogy mit akarsz programozni, de ha nem 3D-s játékot szuper grafikával, akkor inkább tanulj Java-t vagy C#-ot. -
Duke Nukemrész2 #7 ? -
Duke Nukemrész2 #6 Nektek megvan a legújabb c++?,a 2010.-es verziója?,aki tudja az mondja már meg, hogy kell feltelepíteni. -
#5 remélem hamarosan átkerül -
#4 Rendben... Köszi! -
#3 átrakjam a felhasználóis topicba? - szerintem ott többen vannak akik foglalkoznak a dologgal... -
#2 Lusták vagytok írni, v. nem vagytok járatosak a témában? -
#1 Már jó ideje szertném az alapokat elsajátítani, de itt vidéken nem sok lehetőség van a tanulásra, így valami könyvre gondoltam. Tudtok valamit ajánlani? Esetleg van valami jó magyar weboldal a témával kapcsolatban?