Csalás az AMD teszteknél?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csbi: könnyen elkppzelhetõ az is, hogy az intel 1 zsíros összeget felkínál néhány sysmark programozónak, hogy most hamisítsák meg a teszteredményeket, és majd ha kipukkan a lufi, akkor majd ugyan kirúgják õket, és elhatárolják magukat tõlük, de azt a csinos kis összeget rendelkezésükre bocsátják. mondjuk 5 évi fizetésüket. az intelnek mi az? mondjuk 20 ember esetén 100 programozó 1 évi fizetése. de amikor ezek a cégek 2000-ével rúgják is, és veszik fel az embereket, ez nem jelentõs összeg. fõleg nem akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a sysmarkot legfõbbképpen nem a hobbyfelhasználók futtatják, hanem azok, akiknek télleg high-end teljesítmény kell, és ezek általában XEONokat vesznek, amiknek több, mint 1000$ darabja, elõállításuk pedig alig 30%al kerül többe. ezekbõl adnak el többet. így már megéri.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Azert nem mindegy, hogy egy-ket jatekra optimalizaljak-e a drivereket, hisz a felhasznalonak is erdeke, hogy az ismertebb programok alatt jobban teljesitsen a kartya, vagy egy tesztprogira, amibol egyertelmuen csak a gyartonak van haszna.
az ATI is elismeri, hogy néhány programra(Q3, UT, 3dmark) izony tartalmaznakl optimalizációkat a driverek, de odáig nem mentek el, hogy ezek bárhol máshol észrevehetõek legyenek.
értsd: nem változtattak a driverek szerkezetén, csak azokat a részeket, amelyeket ezek a programok gyakran használnak sokkal jobban kidolgozták, mint a többit.
értsd: nem változtattak a driverek szerkezetén, csak azokat a részeket, amelyeket ezek a programok gyakran használnak sokkal jobban kidolgozták, mint a többit.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Sziasztok, alaposan vegigolvastam a forumot, haat, egyetertek azzal a velemennyel, hogy szemet huzas volt az inteltol! En is AMD parti vagyok.
Az ATI-Nv hozzászolasokat is vegigolvastam, sajnos ahhoz velemenyt nem tudok mondani, mer meg nem volt ATi kartyam! Majd ha eccer lesz (szerintem legkozelebb olyat veszek - az se ma lesz) majd irok kis velemenyt, mi a tapasztalatom... tovabbi jo tevekenykedest SG-n! Csao Everybody!
Az ATI-Nv hozzászolasokat is vegigolvastam, sajnos ahhoz velemenyt nem tudok mondani, mer meg nem volt ATi kartyam! Majd ha eccer lesz (szerintem legkozelebb olyat veszek - az se ma lesz) majd irok kis velemenyt, mi a tapasztalatom... tovabbi jo tevekenykedest SG-n! Csao Everybody!
Én vetem egy AMD ét az ára miatt mer elég alacsony a p4 hez képest a szemem nem csal fantasztikusan gyors a p3 után edig intel volt a nyerö de most pártolok át éppen.Az ár gyorsaság miatt.
Náluk is most kezdenek beütni a túl magasra tartott hazai valuta által okozott gondok. Hiába no, ha egy gazdaság nem megy úgy, mint a hozzá tartozó pénz, akkor olcsóbb behozni az árut, mint megtermelni.
Majd lenyugszanak, csak a világ többi részét hagynák ki a dologból...
Majd lenyugszanak, csak a világ többi részét hagynák ki a dologból...
Továbbá: Bush-nak azért van 'bedurranva' az agya, mert mindenki ezt várja tõle. Õ is magasból tojna arra, hogy milyen módszerekkel tolják az USA gazdaságának a szekerét, csak:
1. Menjen az a szekér
2. Ki ne derüljön...
A pénz nagy úr...
1. Menjen az a szekér
2. Ki ne derüljön...
A pénz nagy úr...
Tudom, hogy mi történik, Bush helyében nekem is elegem lenne. Viszont rosszul fogalmaztam: nem az óriáscégek viselkedése alapján kellene az egész üzleti világot megítélni, aminek kb a felét kis-középvállalkozások teszik ki.
Igaz, hogy ha azok csinálnak valamit akkor annak nincs akkora hírértéke... meg ugye ez a "bármit a szent profitért" viselkedés az egész világ hozzáállása, nem csak Amerikáé.
Na errõl ennyit mert nem akarom az USA-t túl sokat védeni (én sem vagyok oda értük 😊)) )
Igaz, hogy ha azok csinálnak valamit akkor annak nincs akkora hírértéke... meg ugye ez a "bármit a szent profitért" viselkedés az egész világ hozzáállása, nem csak Amerikáé.
Na errõl ennyit mert nem akarom az USA-t túl sokat védeni (én sem vagyok oda értük 😊)) )
Tipikus amerikai hozzaallas. Most mit vartatok pl. a wordcom utan?
1. Nem a Worldcom(L-el)-Enron meg egyéb nagyvállalatok után kellene következtetést levonni Amerika több millió üzletével kapcsolatban.
2. A csalás nem _tipikus_ amerikai gyakorlat, azt ott ugyanolyan keményen büntetik (ha nem keményebben) mint Európában.
3. Nem kéne ilyen baromságokat írkálni mert magadat járatod le.
Témához: ugyan nem értek hozzá, de a többi tesztprogram eredményei alapján nem lehetett rögtön megmondani, hogy valami nem stimmel? Valami átfedés csak van e programok eredményei között nem?
1. Nem a Worldcom(L-el)-Enron meg egyéb nagyvállalatok után kellene következtetést levonni Amerika több millió üzletével kapcsolatban.
2. A csalás nem _tipikus_ amerikai gyakorlat, azt ott ugyanolyan keményen büntetik (ha nem keményebben) mint Európában.
3. Nem kéne ilyen baromságokat írkálni mert magadat járatod le.
Témához: ugyan nem értek hozzá, de a többi tesztprogram eredményei alapján nem lehetett rögtön megmondani, hogy valami nem stimmel? Valami átfedés csak van e programok eredményei között nem?
De érdekes, hogy hírtelen változtattak rajta...
A WHOIS nem azt mutatja, ki jegyezte be a nevet, hanem az aktuális állapotot tükrözi.
A baj csak az, hogy a felhasználók rengeteg pénzt kifizetnek a tesztprogramok íróinak, éppen azért, hogy ne kelljen egy-egy erõsebb (vagy éppencsak: megfelelõ) vas megtalálásánál végigpróbálni minden szóba jöhetõ konfigurációt.
Ha az AMD állításai bizonyíthatóak (mért ne lennének azok? Túl nagy lenne az erkölcsi kár, ha csak a levegõbe beszélnének...), akkor ez igen nagy botrány...
Ha az AMD állításai bizonyíthatóak (mért ne lennének azok? Túl nagy lenne az erkölcsi kár, ha csak a levegõbe beszélnének...), akkor ez igen nagy botrány...
Aki ért hozzá az tudja, hogy tesztprogramok semmit sem érnek(csak a lúzerek hülyítésére vannak), csak a valódi alkalmazások mutatják egy hw erejét.