33
 • Pheel
  #33
  Pont ennyi? És hogy lettél ilyen okos? Ha világ fekete és fehér volna, akkor TALÁN igazad lehetne...
 • Sephi
  #28
  Ha mar ilyen okos vagy hallotal te mar a TERC-I rol?
 • zer0
  #18

  "Azt, hogy mely szerveren van a replika le lehet kérdezni (ha gondolt rá a hacker) és ha tényleg olyan nagyon jó a hacker, akkor eltünteti onnan is a logokat."

  Regebben olvastam egy UNIX/LINUX dokumentacioban, hogy a kritikus logokat vagy csak egy reszuket iranyitsuk at egy nyomtatora. Onnan mar nem tudja eltuntetni senki...

  Ha csak be nem megy szemelyesen az illeto...

 • zer0
  #12
  WOLF1:

  "Egy LINUX rendszert is üzembe lehet helyezni "gyengén"."

  Ez igaz... • zer0
  #7
  Enterprise:

  "Tehat majd ha feltornek egy sved vagy akarmelyik bankba es meglopjak a szamlakat, vagy tudom is en milyen zurzavart csinalnak majd akkor dumaljonak"

  Szerinted a bank el fogja mondani ha hetornek a rendszerukbe?

  Volt mar ra pelda sok evvel ezelott, hogy elloptak egy csomo penzt egy amerikai banktol de a bank titokban tartotta es kifizette a karokat mert nem akarta, hogy a rossz hirnev miatt elveszitse az ugyfeleit es tonkremenjen.

  (A TV-ben lattam egy dokumentumfilmben, nem en talaltam ki...)


  -------


  "A biztonsági rendszer gyengesége elsősorban azonban nem a Microsoft hibája. A szakértő elmondása szerint a rendszer feltörése azért ilyen egyszerű, mert a hálózati adminisztrátorok a legtöbb esetben helytelenül telepítik fel a szoftveróriás megoldását."

  Kozvetve megis az M$ hibaja mert uzembe lehet helyezni (default install) ugy egy (kritikus) rendszert, hogy eselyt ad (tamogatja) a betoresre.


 • direwolf
  #2
  hát igen... MS megint implementált valami jót, de megint nem követte a szabványt, így most szophat a hibajavítással...
  hányszor hallottam már ezt...
 • Kosh
  #1
  "Még elméleti lehetőségét sem látom annak, hogy ez megtörténjen"

  Na ezekre a mondatokra szoktak írtóra bepipulni a hackerek.... és másnap már egy pirossal áthúzott M$ logo virít az oldalon, mellette egy montázs kép melyen Bill Gates pedig egy bitófán lóg