14
Autó megtörés őrzött parkolóban
-
#14 grat.......... -
öregember #13 így jártál -
#12 Sajnos én is jártam már így, de én megoldottam, bepöccentem, és meghúztam énis pár kocsit még aznap.
Kaszkóra kijavították, de jobb félni mig megilyedn! -
#11 "Az őrzött parkoló ha jól tudom csak a feltörésekért, kocsilopásért felelős..."
Ebben van valami. -
TheZsenyka #10 Ne viccelj már, jelezve vannak a parkoló beállók. Teljesen jó helyen álltam. Gondolom a pofa adott pár ropit az őrnek az pedig "nem látott semmit". -
#9 Te votlál a hibás, hogy olyan helyre parkoltál, a perkolón belül, ahol akadályoztad a közlekedést ezért nem tudtak elmenni rendesen melletted.
Az őrzött parkoló ha jól tudom csak a feltörésekért, kocsilopásért felelős... -
#8 Ma már ott sem igazán nyelik le, csak ritkán. -
#6 Azért őrzött nem????????????????? Azért fízettél, hogy őrízzék. Reklamálj! -
#5 az egy dolog hoyg ök felelnek azé hogy ne törjék fel stb.. de most ha valaki bedob egy kurva nagy követ betörik a szélvédő azért had ne ők fizessenek má. .ha meghuzzák azé sem nekik kéne fizetni hanem aki meghúzta.. és gondolom ha egy éjszaka történt akkor nemtom mé nem tudják megaszondani ki parkolt melletted -
#4 Hi kivan írva hogy a kocsiért nem vállalnak felelőséget akkor szopás. De ha még őrzött parkoló is akkor reklamálj amíg lehet :) -
#3 most azé ha megdobják kintről egy kövel az autodat és betörik a szélvédőt akkor nem ők a hibások.. most sem ők a hibásak.. nekik nem kell arra figyelni hogy ki kinek huzza meg az autpját.. nem tudják ellopni.. ennyi.. -
#2 Hát igen! Azért ŐRZÖTT nem??? -
TheZsenyka #1 Meghúzták az autómat egy őrzött parkolóban, de a "tettes" nincs meg, természetesen telefont vagy címet sem hagyott... Szerintetek a parkoló felelős ezért vagy nem?