714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • Lazarus
    nem kell folyamatosan kattogtatni elég ha lenyomva tartod a klikket
  • Hunnenkoenig
    a kest berakod az iventorybol a jobb szelen levö 10 slot egyikebe es megnyomod a slot szamanak megfelelö szamozasu gombot. akkor elöveszi. Utana a szörnyet kattintgatod mint felörült.
  • KreeztalCODE
    Erdemes innen leszedni a patcheket is ^.^
  • Xboxman
    Na leszedtem,megpeccseltem,csináltam accaunt-ot!
    Holnap ki is próbálom...
  • DonnieBrasco
    Laza, ma este nem lesz (IRL buli, sör csajok stb) de holnap napközben aktivan leszek :)
  • DonnieBrasco
    "csak 50kval" MUHAHHAHAHA

Db egy chello user :)
  • CORe
    aaah, nicns magyar mirror?
    elkezdtem valahonnan tolteni, de csak 50k-val jon igy soha nem er le
  • Lazarus
    jah
  • Xboxman
    Ja és mind a 14-et le kell szedni?
  • Lazarus
    Najó feladom. 1 napig küszködtem és szereztem kemény 7 soullightot. faszér kellett kinyírnom azt a retkes csövest >:(
    Most van egy űbertáp faszim kirekesztve a városból. Ki kéne deríteni hogyan lehet adományozni. Ja és egyébként kinyírt 2 óriás gennyes patkány a 2. szinten úgyhogy mégjobb
  • Lazarus
    Hát a hekkerek nem egy nagy mészárosok az biztos :)
  • DonnieBrasco
    Na, mp3-ak nélkül egyszer sem fagyott... ilyet se láttam még, hogy előre szólnak, ha valami miatt gázok lehetnek :))
    Egész jól haladok, a legjobb pénzszerzési mód: némelyik sewerben van armor box, azt felhekkelem és néha 2000 pénzért eladható cuccok vannak bennük (amik boltban 20+ezerbe kerülnek, szóval mázlival kéz alatt 7-8-10 ezerért el lehet őket passzolni. Int+Dex már 10es, hack skill 45, ha lenne végre értelmes fegyverem, mehetnék valami komolyabb lényekre. Elindultam egy 5fős bandához csapódva a PepperPark (kuplerájnegyed) egyik 3-as szintű csatornájában... hát irdatlan nagy gyakások voltak, de míg a srácok 20-30akat sebeztek lövésenként a dögökön, én 2-3at.. kaptam is 4-5 pénzt minden hulla után... inkább visszamentem saját kezűleg patkányt nyírni....(

DB
  • Lazarus
    Ha tudnám is hol lehet adakozni, mihelyt kimászok a csatornából szitává lőnek a zsaruk
  • KreeztalCODE
    ez olyasmi mint a cyber punk 2020 (vagy mennyi)

nekem leginkabb a ShadowRun vilagban tetszene valami fasza ki MMORPG ...

de mar jovoget ez is lefele ... ^.^
  • Lazarus
    Amúgy szeretnék adakozni, de hogy a francba? :)
  • Lazarus
    kár, most pakoltam a játkba néhány keményebb zenét :)
  • DonnieBrasco
    azaz, ne a teljes sound könyvtárat, csak a sound\mp3-at :)
  • DonnieBrasco
    Most olvasom, a 142-es patch okozhat sűrű kifagyást, ha használjuk a plusz letöltött mp3-akat. Átmeneti megoldás (a következő patchig): nevezzük át a sound alkönyvtárat valami másra.

• DonnieBrasco
    Will human players control any of the CopBots?

Yes, GMs (Game Masters) will control some of the CopBots.

hű ez durva :))))
  • DonnieBrasco
    Mondjuk ez fura, a te szined -30as soullighttal halványrózsaszínű volt: én meg bent a Plaza sec1-ben bizniszeltem egy olyan mélybíbor szinű csákóval, annak szerintem -90 körül lehetett... mondjuk nem is az utcán volt, elbújt mélyen egy bolt hátsó részébe, de oda hogy jutott el vajon... ?
  • DonnieBrasco
    A game FAQban ez van:

" If my SoulLight gets too dark and I get banned from Plaza or ViaRosso, how do I get back in these districts?

You will have to regain a good reputation (“light” SoulLight) by killing others with a worse reputation (“dark” SoulLight) than yourself.
    You might also be able to make your SoulLight a little brighter by donating money to charity. "

Szóval, gyakjad tovább a patkányokat, és adakozz jótékony célokra :))) amit egyelőre nem tudok, hogy kell!
  • Lazarus
    Valahogy nem lehetne ovadékot letenni hogy visszaturbózzam a soullightom? mert mire kinyírok annyi patkányt 50es lesz az str-em
  • Xboxman
    NA adok még egy esélyt a game-nek.
  • Hunnenkoenig
    ezt honnan vetted? Itt az ujsagokban is azt irtak meg a nemet oldalon meg a forumban is azt mondta a Hr. Schwiezer hogy 31 a vege. mondjuk nekem tök mindegy.
  • DonnieBrasco
    mindegyik kell, ha manuálisan töltöd pillanatok alatt megvan.

Joejt, gyertek jatszani mert _baromi_ jó :))
  • I.C.ram
    Én inkább a Motor City Online-ba fektettem be. Már itt is van nálam, de bankkártya gondokkal küszködök :))
  • Xboxman
    kabbe,nem megy sehogysem
  • Hunnenkoenig
    31.-en akartam mondani
  • Hunnenkoenig
    az ingyenes beta augusztus 31- ig tart. Szeptember elejen official lesz es akkor meg kell venned az uj klienst. §1.-en törlik az összes accountot es majd ha fizettel, csinalhatsz ujat!
  • Lazarus
    Jólvan akkor... FlashGetel bármikor folytathatod a letöltést máshonnan is... idegbeteg állat
  • DonnieBrasco
    milyen 2 nap ?
  • Xboxman
    De legalább nyomultam volna egy picit:((
  • Xboxman
    De a Flasget-et is elküldtem melegebb éghajlatra(uninstall)
  • Hunnenkoenig
    mar ugyis csak 2 nap van hatra. Annyi idö alatt meg a lakasodat sem tudnad felderiteni :-)))
  • DonnieBrasco
    Bravo :) ez nem kicsit gáz....
  • Xboxman
    Na nálam ennyi volt a game és nem több!Mégegyszer nem kezdek neki a letölésnek az biztos.
  • Xboxman
    Flasget-et használok!
  • DonnieBrasco
    ugye nem azt akarod mondani, hogy nem használsz semmilyen letöltőprogit (GetRight, Dap), amivel könnyedén folytathatod a letöltést ????????

DB
  • Xboxman
    A rohadt büdös huncut kurva életbeITT szedem ezt a fost már 6órája és behalt 970MB-nél
  • Xboxman
    Kurva jó,970MB-nél behalt a letöltásFelkötöm magamat.Arghhhhh