15
létezik wap oldal ahonnan sms-t lehet küldeni?
-
#15 wap.telefonlap.hu -
#14 willkomen...nem szebb a welcome? :)) Sokkal szebb a hangsúlya! q;) -
#13 köszi, mingyá' kipróbálom.
nem tom, még nem chateltem. irj a 777smsnek mailt! -
szasza_1 #12 Akkor meg valaki azt mondja meg, hol lehet wapon chatelni?? Vagy mit csináljak a 777sms-el hogy müködjön ott a chat??? -
szasza_1 #11 Na, www.a1.net/buddypool/ itt bejön egy kis ablak, a legolsó kis enterre katints, valami olyasmit ir, ha még nem vagy tag vagy mit. aztán a legfelsö sárga csik (valami als...neue) Aztán már utánna már te is rájösz. És én is utálom a németet!!! -
#10 de én nem tanultam és nem is fogok! utálom a németet!
Segits regelni, plíz!! Köccike!! -
szasza_1 #9 Én se tudok németül, de már 12 éve azt tanulom, emelt oraszámban. :))) -
#8 küldeni tudnák...csak regisztálni is kell, ott meg minden szart meg kell adni... -
Mathias #7 Na és akkó' mi van. Nem kell oda nagy német tudás. Senden=küldeni. Oszt annyi:D -
#6 az a baj, hogy nem tudok németül!! :( -
#5 köszi.
azért irtam ide, mert máshova nem tudtam :) és legtöbbet a sg-n fórumozok :) -
szasza_1 #4 Akkor meg valaki mondja meg, hogy hol lehet wapon chatelni (és magyarul, mert külföldit találtam), mert a 777sms-en lévő nem müködik nekem. Mindig azt irja ki, hogy cannot malformed valami. -
szasza_1 #3 Na, jóvan, nem leszek köcsög: www.a1.net (itt regisztráltasd magad), wap.a1.net/buddypool (innen meg küldhetsz, sajnos ékezet nélkül, de 500 karakteret!!!! és mindjárt meg is jön, nem szarozik sokat) -
szasza_1 #2 Ez hogy jön a hardver forumba?? Talán nézd meg a www.wapforum.hu-n vagy a wap.mobilforum.hu-n. Ott találsz a kérdésedre megoldást. (És müködöt, mert én is ezt használom) -
#1 Ez a kérdés biztos, hogy érdekli azokat, akik vodafone GPRS-el netelnek, mert a wap "ingyen" van, ezáltal az sms is ingyen lenne.
Szóval olyan oldal kéne mint a 777sms csak wapon!
thx!!