15
létezik wap oldal ahonnan sms-t lehet küldeni?
  • 2XP
    wap.telefonlap.hu
  • Cheky
    willkomen...nem szebb a welcome? :)) Sokkal szebb a hangsúlya! q;)
  • Cheky
    köszi, mingyá' kipróbálom.

nem tom, még nem chateltem. irj a 777smsnek mailt!
  • szasza_1
    Akkor meg valaki azt mondja meg, hol lehet wapon chatelni?? Vagy mit csináljak a 777sms-el hogy müködjön ott a chat???
  • szasza_1
    Na, www.a1.net/buddypool/ itt bejön egy kis ablak, a legolsó kis enterre katints, valami olyasmit ir, ha még nem vagy tag vagy mit. aztán a legfelsö sárga csik (valami als...neue) Aztán már utánna már te is rájösz. És én is utálom a németet!!!
  • Cheky
    de én nem tanultam és nem is fogok! utálom a németet!

Segits regelni, plíz!! Köccike!!
  • szasza_1
    Én se tudok németül, de már 12 éve azt tanulom, emelt oraszámban. :)))
  • Cheky
    küldeni tudnák...csak regisztálni is kell, ott meg minden szart meg kell adni...
  • Mathias
    Na és akkó' mi van. Nem kell oda nagy német tudás. Senden=küldeni. Oszt annyi:D
  • Cheky
    az a baj, hogy nem tudok németül!! :(
  • Cheky
    köszi.

azért irtam ide, mert máshova nem tudtam :) és legtöbbet a sg-n fórumozok :)
  • szasza_1
    Akkor meg valaki mondja meg, hogy hol lehet wapon chatelni (és magyarul, mert külföldit találtam), mert a 777sms-en lévő nem müködik nekem. Mindig azt irja ki, hogy cannot malformed valami.
  • szasza_1
    Na, jóvan, nem leszek köcsög: www.a1.net (itt regisztráltasd magad), wap.a1.net/buddypool (innen meg küldhetsz, sajnos ékezet nélkül, de 500 karakteret!!!! és mindjárt meg is jön, nem szarozik sokat)
  • szasza_1
    Ez hogy jön a hardver forumba?? Talán nézd meg a www.wapforum.hu-n vagy a wap.mobilforum.hu-n. Ott találsz a kérdésedre megoldást. (És müködöt, mert én is ezt használom)
  • Cheky
    Ez a kérdés biztos, hogy érdekli azokat, akik vodafone GPRS-el netelnek, mert a wap "ingyen" van, ezáltal az sms is ingyen lenne.

Szóval olyan oldal kéne mint a 777sms csak wapon!
    thx!!