76
GeFORCE 3 Ti200 tuning
-
#36 Jah, majdnem duplája... -
#35 Sebességben nem sokkal gyorsabb az mx440-nél, de feature-ben annál inkább (dx8-at tud). De jobban járnál egy gef4ti-vel. -
#34 ez default érték? 1024x768 32bit? -
#33 Itt van az aláírásomban. -
#32 mennyit nyom 3d markba 2001 be a zsirforsz 3ti200 64ramos??? valaki tud mondani infót?
thx! -
Pontius #31 nekem 250/540-et birja... -
[Walaki]D`Lair #30 Naná hogy jól megy...:)
265/490-en...ez így a vége átalakított hűtéssel... -
#29 a gefTi200 ventijének besülését elkerülendő:
leszerelve a ventit megfordítjuk (a ventit), a levonót megemeljük az így látható kis nyílásba műszerolajat rakunk.
Saját tapasztalat. -
Gremovan #28 Valoszinuleg az alaplapod nem birja az FSB emelest. En a regi ABIT KG7-es lapommal jartam igy. valahol 140 korul volt a vege. Ami meg az elso kerdesedet illeti. Nekem legalabb fel evig ment gond nelkul tuningolva, am ennek is eljott a bojtje. Az Inno3D-s gef3 vntije nem birta a kikepzest, es nemes egyszeruseggel besult. De olyan szinten hogy a ventit nem lehetett elforditani meg segedeszkozzel sem. :( A videki elet hatranyakeppen pedig szamomra beszerezhetetlen maradt egy masik tisztesseges VGA huto. Amit adni tudtak nekem az egy szogletes fekete borda, a tetejen egy pici kis ventivel, az aljan meg ragasztoval. De a kartya becsuletere legyen mondva, egesszen mult heti nyugdijjazasaig alap frekiken gond nelkul kiszolgalta az igenyeimet ezzel a vacak hutesi megoldassal is. -
#27 Ja, és egy kicsit off:
Miért van az, hogy az 1800+-os procim csak137mhzig engedi magát húzni(133-ról), vagy át kell e még állítani rajta valamit, hogy menjen? A Ram is infineon, szóval ezt még legalább birnia kéne, nem? -
#26 Hu, de régi topic! :)
Szóval nekem ez a káryta megy egy 1800+ amd xp alatt, és hallottam egy olyan progiról, ami addig emeli a frekit, amig stabil, igy nem kell vesződni vele. Amugy nektek, így egy év múlva is stabilan megy tuningolva a kártya? -
[Walaki]D`Lair #25 Ja! Alap 175/400 -
[Walaki]D`Lair #24 Nekem MSI Geforce3 Ti200 van. De 128-as. Most nem húzom 236/450 fölé mert annyira nem használja ki ez a szar Athlon. (csak 950MHz). szerintem menne ez 245/470-480-at is. -
Juster #18 PIII-at ajánlanak hozzá, szerintem viszont egy 650-700 Mhz-es cerkával is kiválóan megy. Nekem PIII 866-om van... Azzal megy mint a golyó :-))) -
Dodi #13 REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvTweak]
"CoolBits"=dword:00000003
Ezt beírni a Notepad-be és elmenteni coolbits.reg néven, aztán elindítani. -
#11 Én most vettem a kártyát, rivatunert használok, viszont nem értek 1 pár dolgot:
1.Van olyan opció, hogy lehet a kártyát és külön a drivert tuningolni...ez nem tudom mit jelent, mirejó, én csak a kártyát tuningoltam eddig...
2.Tuningnál a more-ra kattintva kijön 1 olyan, hogy "Clock frequency generation accuracy", ezt lehet állítani low-tól felfele. Ez mi? Érdemes feljebb állítani lownál?
-
tbundy #10 nekem abitom van. Ahhoz gyárilag van tuning progi, igaz, azzal nem lehet sokáig húzni, de powerstrippel 230/485 a max nálam. Ez alatt is 1 P!!! 1.2GHz, de bőven észrevehető a tuning. -
Juster #9 Milyen tweak progit használtok??? És ha nem gond szúrjatok egy linket is ahonnan le lehet tölteni...
THANKX -
Juster #8 Milyen tweak progit használtok??? És ha nem gond szúrjatok egy linket is ahonnan le lehet tölteni...
THANKX -
#7 ha meg meg is forrasztod, meg tovabb lehet majd huzni. -
TheZsenyka #6 Már azt hittük lefelé tuningolsz... garantált tuningmentesség... -
Cölöpverő #5 JAJ hülyevagyok!!!:)
210/475 öt akartam mondani -
Cölöpverő #4 jó lehetőségek vannak.
Nálam 210/275 de nemigazán húzom mert nemsokat ér ugyanis csak egy 1200mhz-es cerka van alatta. -
TheZsenyka #3 Az enyém gond nélkül hasít 230/500-on minden extra hűtés nélkül. -
dashed_ #2 mi a kerdes??? -
Juster #1 Hello mindenkinek. Juster vagyok, és a tapasztalataitokat szeretném tudni az ügyben, hogy milyen lehetőségek vannak egy Ti 200-as tuningolására...
Előre is köszi mindenkinek.