GeFORCE 3 Ti200 tuning
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hu, de régi topic! 😊
Szóval nekem ez a káryta megy egy 1800+ amd xp alatt, és hallottam egy olyan progiról, ami addig emeli a frekit, amig stabil, igy nem kell veszõdni vele. Amugy nektek, így egy év múlva is stabilan megy tuningolva a kártya?
Szóval nekem ez a káryta megy egy 1800+ amd xp alatt, és hallottam egy olyan progiról, ami addig emeli a frekit, amig stabil, igy nem kell veszõdni vele. Amugy nektek, így egy év múlva is stabilan megy tuningolva a kártya?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ja! Alap 175/400
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nekem MSI Geforce3 Ti200 van. De 128-as. Most nem húzom 236/450 fölé mert annyira nem használja ki ez a szar Athlon. (csak 950MHz). szerintem menne ez 245/470-480-at is.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
PIII-at ajánlanak hozzá, szerintem viszont egy 650-700 Mhz-es cerkával is kiválóan megy. Nekem PIII 866-om van... Azzal megy mint a golyó :-)))

REGEDIT4
"CoolBits"=dword:00000003
Ezt beírni a Notepad-be és elmenteni coolbits.reg néven, aztán elindítani.
"CoolBits"=dword:00000003
Ezt beírni a Notepad-be és elmenteni coolbits.reg néven, aztán elindítani.
Én most vettem a kártyát, rivatunert használok, viszont nem értek 1 pár dolgot:
1.Van olyan opció, hogy lehet a kártyát és külön a drivert tuningolni...ez nem tudom mit jelent, mirejó, én csak a kártyát tuningoltam eddig...
2.Tuningnál a more-ra kattintva kijön 1 olyan, hogy "Clock frequency generation accuracy", ezt lehet állítani low-tól felfele. Ez mi? Érdemes feljebb állítani lownál?
1.Van olyan opció, hogy lehet a kártyát és külön a drivert tuningolni...ez nem tudom mit jelent, mirejó, én csak a kártyát tuningoltam eddig...
2.Tuningnál a more-ra kattintva kijön 1 olyan, hogy "Clock frequency generation accuracy", ezt lehet állítani low-tól felfele. Ez mi? Érdemes feljebb állítani lownál?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
nekem abitom van. Ahhoz gyárilag van tuning progi, igaz, azzal nem lehet sokáig húzni, de powerstrippel 230/485 a max nálam. Ez alatt is 1 P!!! 1.2GHz, de bõven észrevehetõ a tuning.
Milyen tweak progit használtok??? És ha nem gond szúrjatok egy linket is ahonnan le lehet tölteni...
THANKX
THANKX
Milyen tweak progit használtok??? És ha nem gond szúrjatok egy linket is ahonnan le lehet tölteni...
THANKX
THANKX
ha meg meg is forrasztod, meg tovabb lehet majd huzni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Már azt hittük lefelé tuningolsz... garantált tuningmentesség...
JAJ hülyevagyok!!!😊
210/475 öt akartam mondani
210/475 öt akartam mondani
jó lehetõségek vannak.
Nálam 210/275 de nemigazán húzom mert nemsokat ér ugyanis csak egy 1200mhz-es cerka van alatta.
Nálam 210/275 de nemigazán húzom mert nemsokat ér ugyanis csak egy 1200mhz-es cerka van alatta.
Az enyém gond nélkül hasít 230/500-on minden extra hûtés nélkül.
mi a kerdes???
Hello mindenkinek. Juster vagyok, és a tapasztalataitokat szeretném tudni az ügyben, hogy milyen lehetõségek vannak egy Ti 200-as tuningolására...
Elõre is köszi mindenkinek.

Elõre is köszi mindenkinek.

← ElőzőOldal 2 / 2