166
XBox on PC
  • ember
    a ps2 hiába régebbi, teljesen más architektúra.
    az xboxban egy p3 van nv25-tel megtámogatva, kicsivel könnyebb emulálni...
  • Pupcika
    köszi a kiindulást :))))

(nagyon gyerekcipőben van még az XBOX EMU ; a vices az egészben hogy PS2-re meg még mindig nincs használható EMU, aztán sokkal régebbi konzolról vanszó)
    vagy tévednék?
  • Pupcika
    ha van ilyen akkor címet is pls...
    :))))
  • Pupcika
    Valaki tudna már értelmeset is mondani!
    Nekem akkor kell majd EMU ha már a letöltött gammakat cd v dvd -ként csak be kell dugnom.
    Faxomnak se kell demo EMU. MŰKÖDŐT mondjatok pls...
  • Xboxman
    Sztem haladéktalanúl menj el orvoshoz:P
  • petee
    Ez most akkor mit jelent?
  • Xboxman
    11.01.02:

Well finally caustik.com is back up. Had some troubles with my hosting. I guess I can't complain though because I'm getting it for free. However, if anybody has sent me an email in the past 10 days, I did not recieve it. New version in the download section. Mostly this is just internal fixes, and a much nicer / more accurate xbe dump. I have also documented the XBE file format. For you open source lovers out there, knock ourselves out, as this doc contains source ripped directly out of cxbx.
  • Xboxman
    Már a 04.04-es verzió is kint van:)
  • Lacc
    Hát ha működni fog az emulátor én akkor is baszni fogok megvenni a gamekat eredetie :P
  • Tovi
    Egyébként szerintem a Microsoft nem bukik akkorát, mert a játékok szerzői jogdíjbevétele nagyobb lesz. Az Xbox gyártása meg kezdetektől veszteséges. ergó ha az emulátor miatt pl. ezres nagyságrenddel több eredeti gáma fogy, akkor az biznisz a MS-nek.
    Egyébként a kezdetekben, mikor indult a konzol, meginterjúvolták Billgecit és a kérdések között volt, hogy mindenáron tiltják-e a PC-n való futtathatóságot a hasonló architektúra miatt. A válasz igen kétértelmü volt (forrás: néhai Pc Guru valamelyik száma)
    Bye
  • Kis Szabó
    Ha vki tudna hunter the reckoningot futtatni majd egyszer ezen az emun az feltétélenül emilezzen és küldje el nekem a huntert!!!!!!!!!
  • Xboxman
    Itt már mindenki buzi???:))
  • genya
    valaki tud valami jó x-box,vagy ps2 emulátort
  • toMpEr
    Hat csak a debuggert tudod futtatni jelenleg rajta, semmi mast
  • Evilmann
    Elég macerás futtatni rajta tudtommal, nem csak úgy pikk-pakk felrakod oszt működik.
  • ThunderMaX
    HAHAHA!!! Méghogy teljes értékű PC-t. Ne nevettes. A konzol arra való hogy játsz a PC meg MINDENRE VALÓ!!!! Ja és egyszerűbb és praktikusabb az XBOX emulátor PC-n mer ugye több embernek van PC-je mint Xboxa és sokan(köztük én is) azért nem fognak venni egy xboxot hogy 1-2 játékkal játszanak ami jó Xboxon.
  • toMpEr
    Egyebkent te mar tapasztalatbol beszelsz?
  • Lacc
    Ez olyan dolog hogy modnják hogy van rá Linux és ez mennyire jó, de egyébként le se szarják, csak akkor veszik elő ha azt kell bizonygatni, hogy lehet azt másra is használni.

"Teljes értékű PC-t lehet csinálni belőle."
    Na ne röhögtess :DD
  • magus
    :))))) de fájt:))))

ugy ertettem hogy jatszol, de nemtom hogy fogsz te ugy 3dmaxozni vagy mittomen rajta mint egy pc-n. igy meg nem teljeserteku
  • Dunno
    Ha elolvastad volna a hírt, akkor rájöhettél volna, hogy az Xbox-on már régen fut a Linux. Teljes értékű PC-t lehet csinálni belőle.

Egyébként te már tapasztalatból beszélsz? Nem fájt? :)
  • magus
    csak mondjuk egy xboxal jatszhatsz es utana feldughatod a seggedbe
  • Xboxman
    Ze nem eggyik napról a másikra megy a dolog...
  • toMpEr
    Miert?
  • TheZsenyka
    Ennyi volt az X-BOX emuláció? Kész? Kifingott?
  • TheZsenyka
    Danke for the tippek...
  • toMpEr
    Argh...most mehtek Gef4-et venni
  • Xboxman
    Vagy az X-multimediashopba!Ott elég olcsóé nyomják...
  • CSOCSO
    [email protected]
    azhrm ez a cím.. de keresd Cheapboy-t vagy Nintendo Gamecube gyereket..
  • TheZsenyka
    Egy hülye kérdés: HOL A FRANCBA LEHET KAPNI XBOX-ot???? Rakat helyen néztem, kerestem neten etc. Itthon nem lehet kapni vagy mi van?
  • [Walaki]D`Lair
    Ja egyfolytában csak a szar RPG-ket nyomják. Borzasztó.
  • Crokin
    Még nincs, ha jol tudom akkor még csak ott tartanak, hogy képes a progi felismerni az x-boxos cumot...
  • magus
    akkor most van mukodo xbox emu?
  • The Garrett
    ez szerintem nincs így... mert PC re is adnak ki egy csomó jó játékot. bár tény hogy ujabban minden fejlesztő az konzol fele húz...

DE kinemszara le ha lesz Emulator? :D
  • Aquli
    xboxra mostanaban jobb progik keszultek, mint pc-re... szerintem sokkal. Nezzetek meg a multhavi pcgurun levo animot, abbol pl majd mindegyik jatek erdekelne, de a pc-s animok kozul szinte egy se. Eleg gaz pc-s jatekok vannak mostanaban.
    Pedig en pc-s parti vagyok, nincs is konzolom.
  • Morpheus
    Emulátort honnan lehetne szerezni? Van már egyáltalán? Mert ISO-kat már tudnék szerezni, csak nincs mivel lejátszani...
  • Xboxman
    Hopsz,topicot tévesztettem!
  • Xboxman
    CSásztok!
  • Xboxman
    CSásztok!
  • The Garrett
    Ja ezt hallottam én is. De ezzel most duplán rábasztak.
  • Rincewind
    Hogyhogy nem illegál???