Hard Truck: 18 wheels of steel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak egy crack kéne valahonnan...ennyi a bajom.Nem indul a játék valamiért.Pedig régen ha jól tudom nem kellet hozzá crack.
Most meg azt írja ki hogy kéri a cd-t.Mikor bent van:S
Tud valaki segíteni?
köszi
Üdv.
adam
sziasztok
Hogy lehetne megcsinálni hogy mûködjön?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Én tudok csak nemtom betenni.
Ha kell írj!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
a menüje szép!
csak gyenge a grafika

lejebb talász rapid linket (2 part, egy harmadikban van a rarpass) és egy filefactory-t is.
te nem írsz ide a fórumba?
a kamionosok cb-n is magyarul beszélnek,
egész jó játék.Ha valaki nemtudná
meg kell venni kamionos üzletekbe a gps-t,
és fogod magadat látni a térképen.
Ha nincs gps-ed akkor igazodj el táblák szerint.
Nem nehéz játék.
ja, ha valaki tudna e-mail-címet,
hogy hol lehet letölteni kamionokat vagy pótokat.
Volvo FH16
de a pénz az jõn
és a térképn nem látszik hogy hol vagyok meg hogy merre kell vinni az árut
ha látszana akor még elmenne
Itt nagyon régen nem írt ide senki!!
Ez szerintem nem rossz játék, lehet, hogy van már újab, de nem rossz!!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Mert elkéne ! Eddig még egy olyan oldalt se találtam ahol lett volna ! Ha tudtok akkot erre az e-mailra küldjétek ! : [email protected]
Ronaldinho Gaúcho
Talán tudoksegíteni néhány dologban!
Az én 18 Wheels of Steelemben, ha megnyomom a 0-át akkor bejön a consol! A kódok:
cheat truck 1-7 : kamion választás + 8 ( a 8 egy F1-es verseny autó )
cheat skill 1-4 : besorolás
cheat dmeet : az összes sofõrrel találkozol
cheat money (szám) : annyi pénzed lesz, amennyit beírsz ( figyelem! nálam az y és a z fel van cserélve, nem tudom, hogy nálatok is-e )
cheat noticket : nincs büntetés
Ennyi kód van a 18hoz! Remélem ezek után elismeritek, hogy én is 18 Wheels of Steel rajongó vagyok!
Viszlát!
Web: http://www.tir.extra.hu