Hard Truck: 18 wheels of steel

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenkinek!
Nekem csak egy crack kéne valahonnan...ennyi a bajom.Nem indul a játék valamiért.Pedig régen ha jól tudom nem kellet hozzá crack.
Most meg azt írja ki hogy kéri a cd-t.Mikor bent van:S
Tud valaki segíteni?

köszi

Üdv.
adam
sziasztok én nekem megvan a játék és kipróbálnám a cheat-eket hozzá de hiába írok bármit a konzolba nem történik semmi!! segítsetek légyszi
szasztok lenne egy kérdésem hogyan lehet tartálypotot huzni meg a soföröket felveni melozni?segitségeteket elöre is köszönöm
sziasztok
KTMMONSTER
Melyik mappába kell be rakni a kamcsikat ?

KTMMONSTER
Hali ennek a játéknak elég gagyi a grafikája még 32bit en is

belapeter
aha nekemis!
Hogy lehetne megcsinálni hogy mûködjön?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

A www.hardtrucksite.pl oldalon letölthetõ 2 Scania is (143m,R580) csak az a bibi, ha beleteszem a játékba, akkor lefagy az egész.
belapeter
Nemkellene Scania a játékba?
Én tudok csak nemtom betenni.
Ha kell írj!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

A \game\usr könyvtárban létrekell hozni egy "models" könyvtárat és a \game\base.zipfs\models könyvtárból át kell másolni a turck... és a trailer... könyvtárakat. Az ezekben lévõ .png fájlokat pedig megnyithatod a paint-tel.
belapeter
Hogy festetted át?

Doog
Amikor kiadták nagynak számított hogy még ez is van...

...::::::...

RS
A grafikája elég gagyi!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tényleg nem a legjobb grafikai motorral rendelkezik, de ha átfested a kamionokat és a pótokat, akkor egész hangulatossá lehet tenni.
belapeter

a menüje szép!

belapeter
Szerintem jó játék,
csak gyenge a grafika

Ezen az oldalon néz szét: http://www.forumay.com/showthread.php?t=56081
lejebb talász rapid linket (2 part, egy harmadikban van a rarpass) és egy filefactory-t is.
Raven456
valaki tudna adni 1 linket hogy honnan tölthetem le az egész játékot

belapeter
Hahó Ams témaindító.
te nem írsz ide a fórumba?

belapeter
akkor segítsen!

belapeter
nekem megvan a tiszta magyar verzió,
a kamionosok cb-n is magyarul beszélnek,
egész jó játék.Ha valaki nemtudná
meg kell venni kamionos üzletekbe a gps-t,
és fogod magadat látni a térképen.
Ha nincs gps-ed akkor igazodj el táblák szerint.
Nem nehéz játék.
ja, ha valaki tudna e-mail-címet,
hogy hol lehet letölteni kamionokat vagy pótokat.

😞
sajnos én nem tudok

bakkerem akkor nekem senki nem tud segíteni?😞
álati sokat találtam rajt szinte rõhõgõk rajta<#nevetes1>

<#taps>... <#lama>

exony
nézzd meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Volvo FH16

exony
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1156163641

Volvo FH16

exony
nézzd meg

Volvo FH16

de ha pach ben van a megoldás nem tuddsz

kár

azért, mert nemláccik😄 nemtudom mért, sztem ninc skidolgozva4
Szisztok! nincs vki nek vmi magyarosítása nkeme angolul van emg😞
hello mért nemlátom a tõbikamiont akit felvetem van engedélyem felvet embereim segük alatt kocsi melojuk de nem látom õket se a térképen sem
de a pénz az jõn

Nem rossz játék hát van ujjab és az sokkal jobb szerintem mert megvan nekem is
és a térképn nem látszik hogy hol vagyok meg hogy merre kell vinni az árut
ha látszana akor még elmenne
sziasztok!!

Itt nagyon régen nem írt ide senki!!
Ez szerintem nem rossz játék, lehet, hogy van már újab, de nem rossz!!
ngcsnet
gyökér

ngcsnet
ember ez nem chat!!

hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
léci
Válaszoljatok bammeg
Tudjátok????????????
Léci segitsetek
Mikor nyilnak meg az utak a nyugati parton?
DEXTER92
Ha walaki megmondaná örülnék, hogy hogy kell mappingolni a game-be

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

erox
Helló ! Valaki nem tud a Hard Truck 18 Wheels of Steel -hez néhány Pecset ??
Mert elkéne ! Eddig még egy olyan oldalt se találtam ahol lett volna ! Ha tudtok akkot erre az e-mailra küldjétek ! : [email protected]

Ronaldinho Gaúcho

kesenyi
kihalt....<#bdead>

...:::kesenyi:::...

ngcsnet
na heló, dexter

http://hardtruck.uw.hu/index.htm
Szevasztok!

Talán tudoksegíteni néhány dologban!

Az én 18 Wheels of Steelemben, ha megnyomom a 0-át akkor bejön a consol! A kódok:
cheat truck 1-7 : kamion választás + 8 ( a 8 egy F1-es verseny autó )
cheat skill 1-4 : besorolás
cheat dmeet : az összes sofõrrel találkozol
cheat money (szám) : annyi pénzed lesz, amennyit beírsz ( figyelem! nálam az y és a z fel van cserélve, nem tudom, hogy nálatok is-e )
cheat noticket : nincs büntetés

Ennyi kód van a 18hoz! Remélem ezek után elismeritek, hogy én is 18 Wheels of Steel rajongó vagyok!

Viszlát!
A patch ot hogy kell berakni?

Web: http://www.tir.extra.hu

Oldal 1 / 6Következő →