23
DarkFall
-
#23 hmm hogyhogy ? -
#22 Na,gyertek uj topicra.Ezt valszeg letörlik végre. -
#21 én nem szarom le csak kevés az info. -
#20 én már rég egy ilyenre vágyom (szóval az ötlet benne is megvolt, csak ugye a szaktudás=0 :D)
A harcrendszerrel még nem vagyok kibékülve, főleg ha laggolni fog akkor érdekes dolgok fognak születni ebből a real time harcból -
#19 Na!Ezt a topicot hamarosan kitörli a megnyitója.Indítottam egy új oldalt a játéknak.ITT -
#18 Hát igen...bízzunk benne hogy lesz pénz a játék kiadására,mert ez a legfontosabb.Amúgy az ötlet zseniális.Szerinted nem?
Kár hogy még csak mi ketten vagyunk ezen a fórumon,más le se sz*rja ezt a játékot....:( -
#17 thx
hát igen ez a nem tudni mikor fog megjelenni dolog :S
mert eddig szép és jó minden
mondjuk még mindíg jobb mint az itthoni renesanse legalább látunk már vmi eredményt :P -
#16 Nem jelent még meg,nem lehet tudni mikor,sajna lassan megy a fejlesztés de egy closed bétát beharangoztak.Havidíj lesz,azonban nem túl sok,és bőven megéri ezért a játékért.
Beszerzés?Arról most még nincs értelme dumálni.
A bétára majd az oldalon lehet jelentkezni. -
#15 a hivatalos oldalon nem nagyon tudok eligazodni illetve nem találtam ezekere választ:
-mikor jelenik meg?/ megjelent már?
-havidíj?
-beszerzés? -
#14 Az a négy nagy sziget a négy szubkontinens,azok a legváltozatosabb és egyben legveszélyesebb részei a világnak,mivel azokat a tájakat nagy szörnyek uralják. -
#13 Még egy utolsó(van még több csak azok már mind a több kis vidiből vannak összevágva)
20 kép(slideshow-ban is lehet nézni)
Kép a világról:
-
#12 Videó
még egy
-
#11 már ennyi---mára ennyi -
#10 Na,ideje ujraéleszteni az oldalt.A Darkfall című MMORPG egy forradalmi MMO,skill-based rendszerrel,ami azt jelenti,a játékos nem csak gombokat nyomogat,hanem a saját ügyességén múlik minden.Ezt egy FPS-szerű nézettel és irányítással oldották meg.
/NÉZZETEK VIDEOKAT A YOUTUBE-ON/
már ennyi,fáradt vagyok,de ha érdeklődik valaki,és beindul a topik,szívesen mondok még feature-okat.
HIV OLDAL
Minden jót!
TQ -
Xboxman #9 Jaja MMO RPG!Honnan szedted le? -
M.A.D. #7 rpg, de már megjelent vagy 2 hónapja. 1CD nekem megvót, de állítólag csak online-ba megy, ja és 640*480-ban csak! -
#6 Ez mi? -
Xboxman #5 Kösz sokat segítetetek:) -
Xboxman #4 Honnan lehet leszipkázni(ha eggyáltalán le lehet)? -
M.A.D. #3 ezt meg, hogy a p....:))) -
M.A.D. #2 Na...csak én nem látom ennek a gammának a topicját?
Megvan 2 hete kábé....és tuti,hogy csak hálón müxik? Nyomul valaki evvel? -
Viking #1 Első!