30
sürgőős
-
olvastam mar oket csak nem emlexem. es lekene irni -
TneX #29 Én is:D -
#2, #4 atomkirály! Itt röhögtem a monitor előtt, mint egy eszelős! :D -
Cölöpverő #27 könyvesboltról hallottál már?????? -
Én bőven húsz felett vagyok, mégis unalmasnak találtam és nem tudtam végigolvasni... -
TneX #25 Ez a Blasta #2 üzijére ment:DDDDD -
TneX #24 EZ NAGYON ÁLLAT!:)))))))))
LOL:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
nagyon kene ez a 2 konyv
egy jenki arthur kiraly udvaraban
david rodolfo
szanjatok meg pls -
rasszista:-P -
Zolas #21 zsepi: Én is gimis koromban olvastam először (azóta többször is), úgyhogy nem életkor függő...
ipszilon:kitartás, ne add fel. Szerintem megéri... -
én is utáltam az olvasónaplót...mindig az uccsó 7végére hagytam :-DDD -
méxerencse hogy nem láttam a filmet :-D -
YMan #17 mágus elárulnád mi ebben a poén neked ha elmondják? mert képtelen vagyok kitalálni, és főleg azt hogys miért sürgős:) gondolom nem olvasónaplót kell írnod :) (de utáltam mindíg ís ilyet írni ) -
Csak az elso 150 oldal olyan rossz, kesobb picivel jobb lesz. :D (Ja es en szeretem a fantasy-t :D) -
akkor én most már meg sem próbálom! -
hublasta mi lenne ha te megnéznés a star warsot:)) -
TÉNYLEG sürgős... -
nemtudom, csak az 50. oldalig olvastam :-D
Inkább elolvastam helyette A holtsáv-ot -
akkor a végig ilyen?? -
és in letettem az 50. oldal után :-D -
TheZsenyka #7 Egy jenki Arthur kiraly udvaraban:
Egy farokarcú yankee Ramboskodik egyet Arthur király talpnyalói között. -
TheZsenyka #6 Gyűrűk Ura:
A jó győz a rossz felett, de nem mindíg, illetve fordítva sem igaz mert előfordul hogy mégsem. -
én most kezdtem el olvasni a Gyûrûk Urát, de az eleje borzasztóan unalmas. ugye nem lesz ez végig ilyen? -
Gyürük ura:
Egy barom aki dárt védernek képzeli magát elhagyja a saját halálgyürüjét és egy nagylábu kis köcsöghöz kerül aki elindul egy pár igen vegyes kasztból származó köcsöggel, hogy megsemmisitsék a gyürüt, mert az mint a cigók kutyái, viszza akar hozzá térni de közben a csunya gonosz varázsló megakarja akadájozni, hogy elpusztitsák a gyürüt, de azok akkor is megteszik és közben még a halálcsillagot is felrobbantják! -
I. fejezet
Vége -
Herri potter:
Kis köcsög gyereknek a nevelőszüleik mégköcsögebbek aztán jön érte egy rötszakálu dzsí és elmondja, hogy apja volt a nagy komoly varázsló és ő is az és elviszi a varáuzslóiskolába, ahol frankó repülőseprüt is kap és ő lesz az iskola menőcsávója, aztán 2 kis pisis tanulógyerekkel szétlövik a halálcsillagot!
Fos -
Ha vki eltudna mondani ezeket:
David Rodolfo
Egy jenki Arthur kiraly udvaraban
Harry potter
Gyuruk ura
Bajnokok reggelije
sürgős lenne...