Star Wars Teoriak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
A Csillagok Háborújában volt egy homályos intermezzó, amely most világossá vált. Tudjátok, van az a rész, amikor Obi-Wan szétlézerkardozza magát hogy a többiek menekülni tudjanak amíg Vader (Anakin) döbbeneten keresi õt... Legalábbis ezt hittük eddig... A valóság az, hogy Obi-Wan cidázott eggyet Vader-nek még korábban, cserébe futni hagyta a többieket... Obi-Wan szégyenében lézerkardozta meg magát, mert Luke késõbb kiolvasta volna a gondolatait, köztük a cidázás pillanatait is...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Obi-Wan rejszoláson kapja Anakin-t, egyik kezében a farka, másikban Yoda képe. Anakin bosszút esküszik és átáll a sötét oldalra.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal eszt nem ertem! Ha nem elismert mint eredeti folytatas Timothy Zahn konyvei miert vannak akkor elismerve a szereplok?
Valasz mert el van ismerve😊))
ezmi?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...