16062
-
#9364 Előtte 1 órán át próbáltam pezsgős poharat rajzolni, nem volt energiám ilyen apróságokra :D -
wakizashi #9363 BÚÉK! -
#9362 ékezetet fordítva:) -
#9361 Csak a hagyomány kedvéért
-
#9360 hát akinek skidpad kell a futómű és difiállításhoz, az meg is érdemli XDDDD -
#9359 B.Ú.É.K. mindenkinek !! -
#9358 Azert felfuggesztes- es diffiallitasra lehet hasznalni;) Es ha pakolsz ra objecteket, epitesz ra palyat, akkor meg sokminden masra is nagyon jo;)
-
#9357 Semmi értelme de legalább 1 pályával több van :D -
#9356 én azon tanultam meg csak azért mondtam, de tény hogy FB sokkal jobb -
#9355 driftet inkább Fern Bay-en vagy valami layouton kell gyakorolni...bl gp tökéletesen alkalmatlan rá... -
#9354 driftet inkább bl-gp fordítotton kell gyakorolni ;) -
#9353 lehet gyakorolni pl a driftet:D -
vftsforever #9352 a skid pad pályán mit kel lcsinálni, mi értelme van?
-
#9351 Gyakran még az autón is meglátszik :-) -
#9350 Az lfs.hu ligában elég sok magyarral össze lehet futni :) -
Me Ga #9349 Én is szívesen játszanák magyarokkal, de a crasher demo-sok nélkül (persze tisztelet a kivételnek, mert azért van).
Sajnos csak esténként, akkor is csak max 1-2 órám van rá, de az ötletet mindenképpen támogatom.
Ha a véleményemet kérdezed, én csak "fehéren" működtetném a dolgot, de nem az én bizniszem. -
norcii #9348 "Nem igen látok nyilt magyar szervert sajnos (s2ben)."
Én egy lehetőséget kínáltam erre, maximum 20 főig. Sajnos ez a korlátunk jelenleg. Szívesen látnék magyarokat körözgetni. :) -
#9347 Én rendszeresen találkozom magyarokkal, Warlock meg Béka sűrűn ugyanazokra a drift szerverekre jön ahová én, aztán CTRA-n is sokszor látok piros-fehér zöld neveket, vagy valakit akit tudom hogy magyar... -
wakizashi #9346 Ha van pár ismed LFSben ,akkor lehet úgy is terjeszteni ,mint a MSN férget teszik páran :D
De ,mivel higgattan és korrekten reagálsz (nem úgy mint a vérnemzedék) ,ezért vedd úgy ,mintha nem írtam volna semmit e kapcsán és sok sikert kívánok hozzá komolyan !
Jó lenne ,ha több magyar összefutna ,mint az y patches demós időkben ,persze nem a felmenőik emlegetése végett ahogy mostanában dukál ,hanem csak a játék élménye miatt.Nem igen látok nyilt magyar szervert sajnos (s2ben). -
norcii #9345 Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a dolog amit csinálok "szürke", DE... Pontosan azért hoztam létre a ligát, hogy egy tátongó űrt pótoljak azoknak, akiknek nincs 7-8e forintjuk a gaméra. Félreértés ne essék, eme játék készítői valóban megérdemelnék és meg is érdemlik hogy kicsengessék érte a lóvét, de én nem annak a rétegnek csináltam ezt, akik megtehetik. Másrészt hogyan legyen msn-en, skype-on kontaktom, ha nem reklámozom valahol? Kérdem én hol tegyem közzé, ha nem a saját fórumában??? Azért kérlek ezt is értsétek meg. Nyilván nem a háztartási kisgépek fórumába fogok betolni egy ilyet, ahol mondjuk megengedett a warez, de a kutyát nem érdekli, sőt azt se tudják miről van szó! Elnézést kérek, ha valakit megbántottam. -
BmwE30M3 #9344 szevasztok engem az érdekelnek
hogy skin-t h cserélek?letöltötem a viewer_s2-t
de hát azon én nem igazodom el!thx a helpet -
#9343 most mar en is leszarom -
#9342 -
#9341 Ki nem szarja le, hogy ki hol versenyez? -
#9340 Arról szólt hogy az inf. el csalta egy újabb tagunkat. illetve be volt linkelve néhány iwiw adatlap. De sajna a pontos szovegre mar én sem emléxem. -
#9339 -
#9338 Ejj bazeg, ha máskor van valami hasonló balhé, akkor szóljatok, át akarom élni a folyamat varázsát. Jobb mint egy mozi :D :D :D :D De tudnék most írni ezt-azt, de inkább nem teszem :P Nincs meg véletlen vkinek az original Nracer búcsúztató szösszenet? Bal vesémet és 1 cpu magomat adom érte. Meg megyek egy wr-t bérbe ha kell :D -
wakizashi #9337 Bármíly meglepő lejött egyböl miről van szó ,sőt megnéztem a honlapot és azért próbáltam finoman jelezni ,hogy (mostmár kiírom) WAREZ -ről van szó ,tehát..ok csak gondoltam felül ami villog nem karácsonyi díszvilágítás.Ha ezzel belegázoltam a bunkó modorommal és értetlenségemmel valaki lelkivilágába ,akkor mélységes elnézést kérek!
Jó ideig én is mókult verziót próbálgattam és hostoltam hakapeszi nélkül laggmentesen ,de elég volt arra ,hogy eldöntem megéri-e 7-8eft -ot mög ,csak 1x kell kiperkálni rája.Főleg ,hogy folyamatosan fejlesztik ,bár most z9 test patch-nél leapadt picit a hév ,gondolom ünnepek miatt is.
-
#9336 Ha elmondod , hogy miért nem jó az online internet connection, akkor tuti -
#9335 nem is fog... mi is próbáltuk de FAIL -
#9334 vki elmondaná hogy kell hamachin összehozni a játékot mert eddig nem jártunk sikerrel... -
#9333 Szövegértelmezés 1-es...mondja is, hogy nem Hamachis... -
wakizashi #9332 Az ötlet nem rossz szerintem ,de az ,hogy biztonságimásolatos "bajnokságot" hirdetsz nyiltan ,sőt a hozzá való dolgokat is elérhetővé teszed ,enyhén szólva nah izé ?!
Nem félreérteni ,nem ellene szólok ,csak ilyesmit zártan pl msn,skype kéne terjeszteni
Picit más téme:
Lfs fórumon most olvastam ,hogy a (pl speedhack) csalók ellen szigorubban lépnek fel és 90 napos eltíltást kaphat az akit lefülelnek...kemény (és teljesen jogos,mert volt hozzájuk szerencsém párszor sajnos! Sőt 1 magyar is volt aki feltöltött hotlapot ilyen eszköz segítségével.Le is bukott persze és itt is elhangzott a neve -ezért jutott eszembe ez a szösszenet ) -
norcii #9331 Sziasztok! Én útnak indítottam ősszel egy ingyenes LFS ligát, er. game nem feltétel, embereket keresnénk a jövő évi futamokra, eddig 5-en vagyunk. A szerver laggmentes(nem Hamachis), nem állandó. Akit érdekel a dolog az alábbi webcímen megnézheti az oldalt(hamarosan át lesz költöztetve másik domainre, senkit ne tévesszen meg a címe):
http://bignetcash.uw.hu/
Köszönöm, és elnézést a reklámért! További szép napot! -
wakizashi #9330 5. verzsőn: demo,hamachi,hapci nélkül majd s2 és nem egyet ismerek ilyentet +saját szerveren bénázok általában, ritkán merészkedek stunt szerverre pl : CTRA race 1 -
#9329 Én 4. vagyok, publikus szervereken játszom:) -
#9328 Az valószínűleg antik darabokat gyűjt -
#9327 És aki néha demo-zik,néha crackeltel játszik,majd megint demo,majd kényszerbúl crackelt,mert demo onlnet ugyse bírná a gép,az micsoda?Hamachit nem használ -
#9326 Igy van! -
#9325 a sirocco-s patchra azt írták hogy 2009 eleje (asszem 0.6a patch)... remélem lesz januárban