16062
  • Prézli
    Előtte 1 órán át próbáltam pezsgős poharat rajzolni, nem volt energiám ilyen apróságokra :D
  • wakizashi
    BÚÉK!
  • passatgt
    ékezetet fordítva:)
  • Prézli
    Csak a hagyomány kedvéért

• R0zs0máK
    hát akinek skidpad kell a futómű és difiállításhoz, az meg is érdemli XDDDD
  • Tomsteel
    B.Ú.É.K. mindenkinek !!
  • Alexease
    Azert felfuggesztes- es diffiallitasra lehet hasznalni;) Es ha pakolsz ra objecteket, epitesz ra palyat, akkor meg sokminden masra is nagyon jo;)
  • Misi az ezredes
    Semmi értelme de legalább 1 pályával több van :D
  • Hecker007
    én azon tanultam meg csak azért mondtam, de tény hogy FB sokkal jobb
  • R0zs0máK
    driftet inkább Fern Bay-en vagy valami layouton kell gyakorolni...bl gp tökéletesen alkalmatlan rá...
  • Hecker007
    driftet inkább bl-gp fordítotton kell gyakorolni ;)
  • ocskoszilard
    lehet gyakorolni pl a driftet:D
  • vftsforever
    a skid pad pályán mit kel lcsinálni, mi értelme van?
  • Cowek
    Gyakran még az autón is meglátszik :-)
  • hezi
    Az lfs.hu ligában elég sok magyarral össze lehet futni :)
  • Me Ga
    Én is szívesen játszanák magyarokkal, de a crasher demo-sok nélkül (persze tisztelet a kivételnek, mert azért van).
    Sajnos csak esténként, akkor is csak max 1-2 órám van rá, de az ötletet mindenképpen támogatom.
    Ha a véleményemet kérdezed, én csak "fehéren" működtetném a dolgot, de nem az én bizniszem.
  • norcii
    "Nem igen látok nyilt magyar szervert sajnos (s2ben)."

Én egy lehetőséget kínáltam erre, maximum 20 főig. Sajnos ez a korlátunk jelenleg. Szívesen látnék magyarokat körözgetni. :)
  • R0zs0máK
    Én rendszeresen találkozom magyarokkal, Warlock meg Béka sűrűn ugyanazokra a drift szerverekre jön ahová én, aztán CTRA-n is sokszor látok piros-fehér zöld neveket, vagy valakit akit tudom hogy magyar...
  • wakizashi
    Ha van pár ismed LFSben ,akkor lehet úgy is terjeszteni ,mint a MSN férget teszik páran :D
    De ,mivel higgattan és korrekten reagálsz (nem úgy mint a vérnemzedék) ,ezért vedd úgy ,mintha nem írtam volna semmit e kapcsán és sok sikert kívánok hozzá komolyan !

Jó lenne ,ha több magyar összefutna ,mint az y patches demós időkben ,persze nem a felmenőik emlegetése végett ahogy mostanában dukál ,hanem csak a játék élménye miatt.Nem igen látok nyilt magyar szervert sajnos (s2ben).
  • norcii
    Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a dolog amit csinálok "szürke", DE... Pontosan azért hoztam létre a ligát, hogy egy tátongó űrt pótoljak azoknak, akiknek nincs 7-8e forintjuk a gaméra. Félreértés ne essék, eme játék készítői valóban megérdemelnék és meg is érdemlik hogy kicsengessék érte a lóvét, de én nem annak a rétegnek csináltam ezt, akik megtehetik. Másrészt hogyan legyen msn-en, skype-on kontaktom, ha nem reklámozom valahol? Kérdem én hol tegyem közzé, ha nem a saját fórumában??? Azért kérlek ezt is értsétek meg. Nyilván nem a háztartási kisgépek fórumába fogok betolni egy ilyet, ahol mondjuk megengedett a warez, de a kutyát nem érdekli, sőt azt se tudják miről van szó! Elnézést kérek, ha valakit megbántottam.
  • BmwE30M3
    szevasztok engem az érdekelnek
    hogy skin-t h cserélek?letöltötem a viewer_s2-t
    de hát azon én nem igazodom el!thx a helpet
  • csige791
    most mar en is leszarom
  • Misi az ezredes
  • R0zs0máK
    Ki nem szarja le, hogy ki hol versenyez?
  • csige791
    Arról szólt hogy az inf. el csalta egy újabb tagunkat. illetve be volt linkelve néhány iwiw adatlap. De sajna a pontos szovegre mar én sem emléxem.
  • hezi
  • rev7
    Ejj bazeg, ha máskor van valami hasonló balhé, akkor szóljatok, át akarom élni a folyamat varázsát. Jobb mint egy mozi :D :D :D :D De tudnék most írni ezt-azt, de inkább nem teszem :P Nincs meg véletlen vkinek az original Nracer búcsúztató szösszenet? Bal vesémet és 1 cpu magomat adom érte. Meg megyek egy wr-t bérbe ha kell :D
  • wakizashi
    Bármíly meglepő lejött egyböl miről van szó ,sőt megnéztem a honlapot és azért próbáltam finoman jelezni ,hogy (mostmár kiírom) WAREZ -ről van szó ,tehát..ok csak gondoltam felül ami villog nem karácsonyi díszvilágítás.Ha ezzel belegázoltam a bunkó modorommal és értetlenségemmel valaki lelkivilágába ,akkor mélységes elnézést kérek!
    Jó ideig én is mókult verziót próbálgattam és hostoltam hakapeszi nélkül laggmentesen ,de elég volt arra ,hogy eldöntem megéri-e 7-8eft -ot mög ,csak 1x kell kiperkálni rája.Főleg ,hogy folyamatosan fejlesztik ,bár most z9 test patch-nél leapadt picit a hév ,gondolom ünnepek miatt is.

• pointer4
    Ha elmondod , hogy miért nem jó az online internet connection, akkor tuti
  • Pepsi Twist
    nem is fog... mi is próbáltuk de FAIL
  • ocskoszilard
    vki elmondaná hogy kell hamachin összehozni a játékot mert eddig nem jártunk sikerrel...
  • R0zs0máK
    Szövegértelmezés 1-es...mondja is, hogy nem Hamachis...
  • wakizashi
    Az ötlet nem rossz szerintem ,de az ,hogy biztonságimásolatos "bajnokságot" hirdetsz nyiltan ,sőt a hozzá való dolgokat is elérhetővé teszed ,enyhén szólva nah izé ?!
    Nem félreérteni ,nem ellene szólok ,csak ilyesmit zártan pl msn,skype kéne terjeszteni

Picit más téme:
    Lfs fórumon most olvastam ,hogy a (pl speedhack) csalók ellen szigorubban lépnek fel és 90 napos eltíltást kaphat az akit lefülelnek...kemény (és teljesen jogos,mert volt hozzájuk szerencsém párszor sajnos! Sőt 1 magyar is volt aki feltöltött hotlapot ilyen eszköz segítségével.Le is bukott persze és itt is elhangzott a neve -ezért jutott eszembe ez a szösszenet )
  • norcii
    Sziasztok! Én útnak indítottam ősszel egy ingyenes LFS ligát, er. game nem feltétel, embereket keresnénk a jövő évi futamokra, eddig 5-en vagyunk. A szerver laggmentes(nem Hamachis), nem állandó. Akit érdekel a dolog az alábbi webcímen megnézheti az oldalt(hamarosan át lesz költöztetve másik domainre, senkit ne tévesszen meg a címe):
    http://bignetcash.uw.hu/
    Köszönöm, és elnézést a reklámért! További szép napot!
  • wakizashi
    5. verzsőn: demo,hamachi,hapci nélkül majd s2 és nem egyet ismerek ilyentet +saját szerveren bénázok általában, ritkán merészkedek stunt szerverre pl : CTRA race 1
  • MerlinW
    Én 4. vagyok, publikus szervereken játszom:)
  • hezi
    Az valószínűleg antik darabokat gyűjt
  • bardocz
    És aki néha demo-zik,néha crackeltel játszik,majd megint demo,majd kényszerbúl crackelt,mert demo onlnet ugyse bírná a gép,az micsoda?Hamachit nem használ
  • Ombika
    Igy van!
  • ocskoszilard
    a sirocco-s patchra azt írták hogy 2009 eleje (asszem 0.6a patch)... remélem lesz januárban