16062
  • sorler
    #16062


    Files
  • sorler
    #16061

    New LFS version 0.7E

  • lac coo
    #16060
    Update ! :D https://www.lfs.net/news/1597
  • kifli
    #16059
    hát eddig nem túl jó a mod felhozatal, remélem ez idővel jobb lesz.
  • Timbu
    #16058
  • pointer4
    #16057
    Akkor már lassan meg kell jönnie :)
  • Timbu
    #16056
    Tartalom

    (Azóta nemhogy a VW befejezte a Scirocco gyártását, de Rockingham is megszűnt versenypálya lenni.)
  • LamborghiniSG
    #16055
    Sziasztok, sok éve nem követem a játékot. Végül pénteken tényleg kijött a Scirocco?
  • pointer4
    #16054
    Azt értem én, hogy más melójuk van, és kevesen vannak, hobbi szinten fejlesztenek.
    De azért nem hiszem, hogy egy otthon garázsban összerakott kiváló alapötletből, őket ne töltené el büszkeséggel az, ha kinőné magát és liszenszelt tartalommal egy birodalmat építenének fel. És ezzel foglalkoznának az életük fő részében. Ha meg nincs idejük, vegyenek fel egy programozó csapatot, és azt ellenőrizzék rendszeresen.
    10 éve 3 fó irány volt, az LFS, a legjobb fizikával sok játékossal online, rfactor a legtöbb móddal minden szart lehetett benne csinálni - ligázni, iracing a kevés tartalommal de óránként több rendszeres versenyekkel szervezve. Most ezekből csak az LFS tűnt el sajnos, tegnap este is néztem egy streamet, Kiss Norbit hívták meg egy versenysorozat részére, Volt ott elég sok nagy név a résztvevők között, Barichello, Timo Gock, ez lehetett volna az LFS ben is, ha 10 éve máshogy alakítják. De azt megértem ha valakit nem vonz se a hírnév, de azért mint egy alkotó, biztos jó érzés lehet látni a teremtményedet amint felnő.
  • sertrex
    #16053
    "Eddig olvastam. Biztos itthon is nagyon megy a cucc, versenyeket, bajnokságokat tolnak vele, és napi szinten fórumtéma a játék. Jah nem. Lépjünk tovább, dedó amit leművelsz, én meg lépek innen, ez úgy sem lesz már soha az én játékom..."

    Az hogy egy nemzetközileg használt játék vagy program, Magyarországon nem mozgat meg tömegeket, nem hiszem, hogy alkalmas adatmennyiséget képvisel arra, hogy ezt általános tényként lehessen kezelni. Tehát, mazsolázgatsz és a csak téged igazoló tényeket próbálod előtérbe helyezni, mint valami kikezdhetetlen igazságot. Tény, hogy a magyar platformokon nem igazán van jelen ez a játék, de ez nem azt jelenti, hogy senki nem használja. Sőt azt se jelenti, hogy a magyarok se használnák. Legfeljebb nem az általad ismert helyeken elérhetők. Talán a hivatalos fórumon kellene körülnézni. A személyeskedési kísérletedet meg figyelmen kívül hagyom, mert olyan vérszegény volt, hogy az inkább csak téged minősít.

    Veled szemben mindenképpen igazam van, hiszen megfogadtad a korábbi tanácsomat és beláttad, hogy ez nem a te játékod.
    A kis figuráid meg végképp választ adnak arra, hogy ki is a dedós. Szóval... Ja! További jó trollkodást, valahol máshol.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.03.26. 09:26:59
  • unrealnoise
    #16052
    "Ezzel régebben játszanak már, mint az általad idecitált címekkel. Szóval, pont hosszútávon már bizonyított is. 2002 óta folyamatosan játszanak ezzel a játékkal."

    Eddig olvastam. Biztos itthon is nagyon megy a cucc, versenyeket, bajnokságokat tolnak vele, és napi szinten fórumtéma a játék. Jah nem. Lépjünk tovább, dedó amit leművelsz, én meg lépek innen, ez úgy sem lesz már soha az én játékom...

    mondom megnézem a fenti LFS.hu-s linket. :D Mindent elmond az is. :D
    De persze igazad van!
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2021.03.25. 23:33:26
  • sertrex
    #16051
    "Mert hosszú távon kutya sem fog vele játszani."
    Ezzel régebben játszanak már, mint az általad idecitált címekkel. Szóval, pont hosszútávon már bizonyított is. 2002 óta folyamatosan játszanak ezzel a játékkal.

    "...hogy bizony közben mások sokkal több pénzt termelnek már..."
    Szerintem ebből csak te csinálsz versenyt, mert az LFS készítőit ez nem érdekli, amint az ábra mutatja.

    Neked nem sikerült felfogni, amit írtam. Leírom még egyszer, hogy jobban megmaradjon benned. Az LFS készítői nem az LFS-ből élnek. Ez hobbi, számukra. Van rendes munkájuk. Amikkel te példálózól, azok profi, főállású játékok. Ebből élnek tehát kell is, hogy több pénzt termeljenek. Szóval pontosan mit is nem lehet felfogni vagy elfogadni abban, hogy a piac teljesen különböző szegmenseit próbálod meg versenyeztetni?
    Az meg nem igazán tekinthető szignifikánsnak, hogy te elégedetlen vagy vele vagy azt hiányolod belőle, ami AAA címekben van. Így jártál. Engedd el ezt a címet! Nem neked való.
  • unrealnoise
    #16050
    Mert hosszú távon kutya sem fog vele játszani. Azért. Nem azzal van a gond, hogy így csinálják, mindenki úgy éli az életét, meg úgy intézze a dolgait, ahogy akarja a normalitások határán belül persze. Itt nem értem mit kell magyarázni, hogy üzletileg nézzük meg mi lett Kunosékból meg mi lesz ebből X idő után - a jelenlegi fejlesztési tempót elnézve.

    Nekem azzal sincs gondom, hogy neked ez így jó, meg stb, de nem értem mit nem lehet felfogni, és elfogadni azon, hogy bizony közben mások sokkal több pénzt termelnek már, és iszonyat más szinteken mozognak már - vezetési élmény ide vagy oda, mert azt ne csináljunk már úgy, mintha egy ACC, iR vagy rF2 szar lenne ilyen szinten, mert magam alá csinálok...
  • sertrex
    #16049
    Igen lehetne a kettő között is. De mivel ezek a srácok nem ebből élnek, mindegyiknek van "rendes" munkája, e mellett. Tehát, megvan a prioritási sorrendjük. Gondolom, ha van egy kis idejük akkor foglalkoznak az LFS-sel is.

    Azt nem értem, hogy miért kellene beállni mindenkinek a sorba? Miért kellene megcsinálniuk az X-ik "igazzi szimulátort", csillió autóval és csillió pályával, ami lehetőleg licenszelt tartalom legyen? Ennek a proginak, mindig is ez volt a varázsa, hogy pusztán a vezetési élményre koncentrált. Ha jól megnézed, sokféle autóosztályt lefednek, az utcaitól az F1-ig. Persze nem naprakész. De akinek tetszik, nem is ez a lényeg.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.03.24. 08:45:45
  • pointer4
    #16048
    Probléma az sehol :)
    De csak létezhet a kettő közötti út, hogy fejlesszenek is szorgalomból/szeretetből/élvezetből rendszeresen, de ki se túrják őket az ügyvédek a saját agyukból kipattant cégből.
  • sertrex
    #16047
    Igen. Lehet úgy is csinálni, ahogy a Kunos csinálta. Volt egy nagyon jó fizikával, egy totál félbehagyott nKP, lett egy szintén félbe hagyott AC és van egy fejlesztés alatt álló ACC. Közben a Kunost felvásárolta az 505 Games és elment az alapító tőlük.
    A Live for Speed-nél viszont továbbra is az a három ember tevékenykedik, mondhatni hobbi szinten, amit közre adtak és akit érdekel az egy kis pénzért élvezheti. Nincs nyomás, ha nem tetszik, lehet menni ACC-zni, de ha tetszik akkor is lehet közben mást használni. Hol itt a probléma?
    Totál más világ az LFS és teljesen független mindenkitől, még akkor is ha ez is "csak" egy autós szimulátor.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.03.13. 09:59:58
  • lac coo
    #16046
    Hát szerintem a ACC fizikában simán visszalépés az NKP-hez képest ... :) Lehet százszor okosabb , de mégse olyan jó ...
  • pointer4
    #16045
    Mondjuk abban azért van valami, hogy 10 éve a NetKar is ugyan itt tartott Kunos-al. Mostanra meg mi lett belőle...
  • GPx8
    #16044
    Én 2003-óta (gyakorlatilag az első publikus megjelenése óta) játszom vele. (Igen ilyen öreg vagyok!) :) Az utóbbi időkben már egyre kevesebbet vettem elő, de ha vissza-vissza nézek rá, akkor mindig meglep, hogy milyen intenzív vezetési élményt ad.
  • sertrex
    #16043
    Az hogy ezen belül akkor is almát hasonlítasz körtéhez, a te bajod addig, amíg azt nem úgy teszed, mintha az maga lenne a megtestesült és megkérdezhetetlen igazság.
    Másodszor senki nem akarta eldönteni, hogy mit, mihez hasonlíthatsz, csak felhívtam a figyelmed arra, hogy tök fölösleges a hasonlítgatás. És ebből adódóan én az vagyok, aki nem ért veled egyet, ha fel tudja fogni a kis nárcisztikus lelked, ha nem. Remélem így még számodra is elég érthető.
    Ez a fórum lenne a mérvadó? Te aztán egy eszes legény vagy! Ezen a vonalon haladva szinte minden halott.
    Annak ellenére, hogy megvetted, látszik, hogy kábé fel se fogtad mit veszel meg. Évekig állt a project. Jóval azelőtt pörgött ez a progi, mint amikor te állítólag megvetted. Akkoriban már nem nagyon történt semmi a progi körül, legfeljebb jött egy két hibajavítás. Egy éve kezdett újra életre kelni. És igen ezt pontosan három ember készítgeti, ha van rá idejük és kedvük. Az AI mindig is ilyen volt, mert inkább onlinera van. Mivel nem kell multi kiadóhoz igazodni így nem kell a hozzád hasonló konzol idiótákhoz se igazodni tehát UI, HUD többedleges probléma. Amik meg állítólag jobbak azok annyival többe is kerülnek, nem beszélve a méreg drága DLC-k meg egyéb kiegészítőkről.
  • unrealnoise
    #16042
    Ahhoz hasonlítom, amihez akarom már bocsánat. Majd te döntöd el, hogy egy szimet milyen szimhez mérhetek? Ki vagy te már nem azért?

    Kis szim, kis pénz, nem gond ez, csak látszik, hogy itt is mennyire pörög a fórum, kb halott a dolog a kommentek számát visszanézve...

    Az AI szar, a grafika gyenge, UI béna, HUD béna, és naphosszat sorolhatnám. El lehetne vele lenni, ha nem lennének ezerszer jobbak összességében a piacon.

    Amúgy én is megvettem 2-3 éve, de a fejlesztési tempót elnézve kár volt. Több pénz, játékost, stb, befektetéssel, munkával lehetne elérni, az meg nincs. A többi rizsa.
  • sertrex
    #16041
    Biztos nem tűnt fel, de az LFS nincs se Steamen, se másik platformon. Tök fölösleges Raceroomhoz meg rF2-höz hasonlítgatni. Ráadásul ezt még mindig csak egy-két ember pofozgatja, nem teljes teamek. Viszont szimulátorosság terén vagy ha úgy tetszik vezetési élmény terén, az egyszerűsége ellenére, még mindig etalon. És ja, azoknak csinálgatják, akik nem a csilivilire, meg az acsikra mennek, hanem elég nekik a puszta vezetési élmény és a versengés. Teljesen rendben van, hogy ez kis szimulátor még mindig él és működik.
  • pointer4
    #16040
    húhú, belekerült már a Scirocco ? :D
  • Ombika
    #16039
    Regen imadtam, de eszem agaban sincs leszedni a frissiteseket mar par eve....
  • unrealnoise
    #16038
    Hát oké, csinálgatják, de minek? Nyilván kell a pénz; a szűkebb réteget lefedő játékosok egy kis része még lehet használja, meg vesz ezt-azt, de szerintem ez kuka. Nyilván nulláról építkezni a nagyobb kihívás mellett több tőke függvénye, és hát ott a rizikó is, meg stb, és igazából simán működhetne is ez a fejlesztgetés. Ilyen a Raceroom (ami mára egész jó lett), ilyen az iRacing, meg lényegében az rF2 is folyamatosan pofozgatva van.

    A gond itt a tempó... A többiek sem sietik el, de nyilván fix, meg biztos bevételek mellett azok kettőt lépnek előre, míg ők két centit...
  • Ombika
    #16037
    Nem is hittem , hogy ezzel a jatekkal meg foglalkoznak es frissitik...
  • Timbu
    #16036
    v0.6V
  • PacsutaTibi
    #16035
    Hogyne lenne...
    https://modslfs.com/cars/volkswagen-scirocco-4/

    :D

    Mondjuk én inkább egy golf2re szavazok.
    https://modslfs.com/cars/volkswagen-golf-gti-mk2/
  • GPx8
    #16034
    Megint gyártják? :)
  • pointer4
    #16033
    Van má Scirocco??? :)
  • sertrex
    #16032
    The Live For Speed Development Team remain hard at work with their continual progression of this classic racing simulation - and the latest previews look very good indeed.



  • sertrex
    #16031
  • Timbu
    #16030
    Éjszaka
  • unrealnoise
    #16029
    Most próbálgattam és komolyan elcsábultam szinte a vásárlására. Ami tetszik, hogy itt olyan pályák vannak, hogy nagyon jók, végre nem csak az unalomig ismert igazi versenypályákat kapjuk, hanem igaziakat.

    A grafika amúgy nem rossz szvsz, a demoban lévő pálya szvsz elég korrekt, oké, hogy valamilyen szempontból tré, de itt a pálya mellett tényleg vannak növényzet terxtúrák, tényleg elhiszem, hogy a fű az fű, szóval tetszik.

    Ami kiemeli a többiek közül, az az, hogy a kontrolleres irányítás (gamepaddal szvsz) az egyik legjobb itt...
    Persze lehet az erősebb járgányokkal több a gond, a demóban szereplőekkel igen élvezetes csapatni így is.

    Talán az Automobilista és az iRacing az, ami ennyire fun ilyan kategóriában. :)
  • GPx8
    #16028
  • hezi
    #16027











    Utoljára szerkesztette: hezi, 2019.02.28. 11:46:53
  • sertrex
    #16026

    Már csak napszakok és időjárás kell, ami természetesen dinamikus és ez lesz a legjobb szim a piacon, már csak azért is, mert most is a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.19. 10:01:24
  • Alexease
    #16025
    live-for-speed-graphics-progress-report/ :))
  • GPx8
    #16024
    Pont tegnap este néztem rá a programra és le is jött az új verzió. (Isteni sugallat lehetett). :)
  • sertrex
    #16023
    New Version 0.6T - More robust multiplayer system