26
Akinek van kedve folytassa a történetet. Szabályok az 1. hozzászólásban
  • blackgamer
    Carol szomorú lett, hogy a srácok nem akarnak vele stip pókert játszani
    leszaladt az utcára, amikor is....
  • Cölöpverő
    [Na én a 6ostól folytatom.]
    John: (hátrafordulva) Fiuk már' megin az a picsa van itt akit kergetnek mit csináljak?
    Gordon: Mond neki hogy tünjön el! Nemérünk rá!
    különben is mindjárt itt a pizza.
    Egyébként meg te jössz! tartod vagy kiszálsz?
    John: Bázz! há'persze hogy tartom! miközben visszasem fordulva a nőre csapja az ajtót. BLAM!

• Efreet
    oks.
  • Rozsomák
    plz várj vele holnap estig aztán törölheted
  • Efreet
    törölhetem ezt a topicot? ha már áttelepült...
  • vizes
    Hát... az nem volt gyenge..
  • Rozsomák
    ha elfajulnak a dolgok törlök pár hozzászólást
  • Rozsomák
    már beleolvastam
  • Efreet
    aztán fusd át a folyt. című topicot (valahol odalent) - hogy mi lesz abból ha elszabadul a történetmesélősdi :))
  • Rozsomák
    A topic átmásolva a Saját forumok-ba
  • Rozsomák
    [Bazz akkor ujrainditom, és átmásolom az eddig irtakat, Csak azért ide nyitotam mert itt több ember megfordul]
  • Hangianix
    [Inkabb inditsd ujra sajatban, ott tudod moderalni ami nem oda valo]
  • Ams
    [legyen már 2000, ne 2099. ne legyen már startrek]
  • Rozsomák
    John felakarta hívni a rendörséget,de a carol nem engedte.
    Valamilyen rejtegetni valója van.
  • Ams
    ekkor john megtalálta a fegyverét. ajtó nyit, késes fickó sehol, ajtó csuk.
    john:ki volt ez?
    carol:nem ismertem...
  • Ron Ragm
    Ekkor feltűnt a késes gyerek. A zsaru egy muzdulattal le akarta lőni de nem találta a fegyverét! Affrancba! gyorsan becsapta az ajtót, majd eszébe jutott hogy kinn van még a lány is, így berángatta, majd újból becsapta. A többi csákó is segített tolni az ajtót (a kulcs elveszett), amikor egyik holtan esett össze. Bizony, az ajtó nem késálló! Nem volt mit tenni,...
  • JHetfield
    [ez nem perverz csak egy kis sex:) sex nelkul meg nincs ertelme:D ]
  • Rozsomák
    és a 3, 4, 5-öt is törölje a moderátor plz
  • Rozsomák
    [bázzz mondtam hogy ilyeneket ne írjunk. A 7-es és a 8-as hozzászólást a moderátor plz törölje]
  • JHetfield
    Ezek utan a zsernyak oda lepett az ajtohoz majd kinyitotta...utana lenyomtak egy gangbang-et:D
  • Ams
    john elindul, kinyitja az ajtót. meglátja Carolt, a 24 éves barnahaju bombázót, aki így szól( 1 kicsit zaklatottan ):egy ember késsel követ, s a nevemet mondogatja!
  • Coine
    bocs, de most nincs, sok sikert :D
  • Rozsomák
    [nem baj most van egy másik is, ha van kedved folytasd]
  • Coine
    Már van 1, ilyen topic.
    asszem az a neve, h. "folyt."
  • Rozsomák
    2099 New York City, este 11 óra, egy felhőkarcoló 45. emeletén egy lakásban három férfi kártyázik egy asztalnál. A jobb oldalon egy rövid barnahajú erős testfelépítésű férfi ül. Farmert és kockás inget visel oldalán pisztolytáska, de pisztolya most nincs benne. A nadrágja zsebéből rendőrjelvény lóg ki. Neve, John Wolf, detektív a New York-i redőségnél. Mellette ül Gordon Philips egy sovány fekete férfi rövid afro frizurával. Az ő foglalkozását egyelőre nem tudjuk. A harmadik személy egy világos barnahajú fehér férfi, fekete öltönyt visel. Az ő lakásában vannak. Egyszer csak kopogtatnak az ajtón egy női hang szólal meg az ajtó mögött, a hangjából ítélve valami nagyon felzaklatta, újra kopog és könyörög, hogy engedjék be.

[Na én elindítottam a történetet és bemutattam a főszereplőket akinek kedve van folytassa]
  • Rozsomák
    Úgy gondoltam írhatnánk egy történetet
    Én elkezdem, és akinek van kedve, folytassa
    A lényeg az, hogy mindenki úgy folytatja a történetet, ahogy ő szeretné

A szabályok:

1. A történet folytatása egy hozzászólásban lehetőleg maximum 15 sor legyen. [Ezt később lehet hogy megszüntetem] Ha párbeszéddel folytatjuk a történetet akkor 1 oldal a max.
    2. Egy személy egymásután két hozzászólást nem írhat, meg kell várnia, amíg más folytatja a történetet.
    3. Ha valaki a történeten kívül szeretne hozzászólni a mondandóját szögletes zárójelbe, írja.
    4. Perverz történetet ne írjunk!