32
Szerinted lesz árvíz Pesten?
-
#32 most volt -
#31 tegnap este beszélgettem Ausztriai ismerőssel... megvan hogy miért volt nálunk "csak" 850 centis tetőzés 900 helyett... Bécs nagyjából megúszta, csak a Donauinselt öntötte el a víz, de Alsó- és Felső-Ausztriában rengeteg helyen átütött a gáton a víz, és sok-sok falut meg kisebb várost árasztott el... van ott is pár halott, meg kb 50milliárd Euros károk... :( -
Nyiri #30 Mar ideje lenne hogy elmossa a pestieket a viz, budaiak is uszhatnak :D -
#29 gyakorlatilag járhatatlan az út a Duna mentén (szakaszosan), vagy a víz vagy a gátak miatt... nagyjából minden falu és város el van zárva a külvilágtól... de lassacskán elkezd levonulni, és megnyílnak az utak. -
#28 nem tudjátok, hogy Vác környékén hogy áll a helyzet? lehet közlekedni a Duna mentén? -
#27 tetőzik a dolog Bp-en, úgy néz ki nagyobb tragédia nem történt sehol... -
#26 Megjöttem, körbejártam Batyitól Lánchídon át a Margit hídig a dolgot....komolyság és sok az ember kint. -
#25 Bár szerintem homokzsáknak jobban örülnének :D -
#24 Vigyetek magatokkal még-egy-fényképezőgépet!!
:))) -
#23 és hogy találkozzunk ? -
#22 Én nemsokára lenézek, mert áll. 11-kor fog tetőzni, látni kell !
-
Lantee #21 Hé Coine! Ha van kedved fussunk össze egy kollektiv viznézésre a Batyinál! Legalább egy ember legyen, akit személyesen is ismerek innen! :))
Aztán ha jó a buli, rendezhetünk egy "Ki ér át hamarabb a Parlamenthez" úszóversenyt is! :) -
#20 Nagyon durva a helyzet !
Voltam Batyin....hát kb. 1,5 méter hiányzik és átbukik a kövön a víz...
A 19-es villamos megállójában is áll a víz.
De pölö az Európa hajóra fel lehet menni.
Az útjelző tábláknak csak a teteje látszik már. -
#19 lassan leugrok venni egy gumikacsat:) -
#18 Néha a legnagyobb segítség az, ha nincsennek útban. -
netuddki #17 szvsz senkinek!!
csak lesték hogy gürizik a nép! -
#16 Valamelyikőtöknek eszébe jutott segíteni is? ...Vagy csak nézelődtetek? :-( -
corleone #15 Egy életen át kuporgatott, erre az ár elmossa sec perc alatt mindenét és a tag nem tehet semmit.
Fel tudjátok fogni, milyen iszonyú ez???
Mélyen együttérzek az érintettekkel. -
#14 na akkor holnap külön progi lesz az effektív víznézés a Batyinál :) -
Lantee #13 Én most néztem meg itt a Batyinál, és hát elég komoly!! Mondjuk van még van egy méter, de igy is nagyon komolyan néz ki! Sok barom ott áll, és bámulja, mintha még nem láttak volna vizet! :))
..én is! :)) -
#12 holnap vagy hétfőn... még nem tudni... -
#11 Lehet lemegyek holnap megnézem, h. áll a dolog, még nem láttam, de apám igen (Batyi téren) és asszonta durva...
Holnap tetőzik, nem ? -
TheZsenyka #10 De egy rakat helyen közelíti a gát tetejét. -
TheZsenyka #9 Ma bejártam mindkét partot, Budán és Pesten. A IV kerületben a Váci út/Árpád út sarkon pakolják a zsákokat mint állat. Ott szinte biztos hogy betör a víz. -
netuddki #8 a XIII .kerben sem mindegy hol!! -
#7 Gecca vagyok :)
Meg régen vót má. Efelették.
Megha itt vót legyen ottis. Megemlegessék. -
#6 Miért jó ez neked?? -
TheZsenyka #5 Reméled? De gonosz vagy
Én a XIII. kerületben lakom, kíváncsi vagyok, betör-e idáig a víz? -
#4 Remélem -
#3 Rohadtul sajnálom az ott lakókat!
Én holnap megyek a Duna-kanyarba homokzsákolni. -
#2 Budán már van, és a XXII. kerület Dunatelepet legalább 1 méter magasan el fogja lepni... holnap vagy legkésőbb holnapután átbukik a gáton. -
TheZsenyka #1 Szerintetek lesz árvíz Pesten? Elönti a város egy részét a Duna?