9
túlmelegedett AMD
  • Spenser
    #9
    igloo 2400 ettől JOBB a Titan CU5TB !!!
  • Silent
    #8
    igloo 2400 a megoldás kulcsa:)
  • Stann
    #7
    Hát gyárilag 2800+-ig recommended. Nekem is ilyen lapom van 1800+-al, szintén ezzel a hűtővel, nyitott házal 59fok, csukottal 70, +házhűtő is van. Holnap veszek egy Titan CU5TB-t, elvileg ez brutál hűtő. Spire-t akartam, de Kecsón sehol sem leet kapni.
  • Anee
    #6
    Olvastad volna el hogy meddig ajánlják a Titan D5TB-t..Fogod mész azt veszel egy emberit az 1600MHz fölött AMD-nél már nem sokat ér.
  • helloka
    #5
    Sorry, nem láttam! Megyek oda!
  • helloka
    #4
    Van bent egy plusz venti, vmi Evercool. Az van a tápom alatt, és az kifelé nyomja a meleget! A hűtőpasztát néztem, de sajna nem tom mennyinek kéne lennie! A D5TB előtt volt rajt vmi Coolink (nem tudom milyen) azzal átlagba 5 fokkal volt melegebb mint most! Azt levettem és próbaképp raktam fel a D5TB-t! Akartam még pasztát nyomni, kipróbálni úgy milyen, de most meg nem tudom levenni a hűtőt...:) Sajna a szereléshez annyira nem értek :(
  • Gerry
    #3
    De ha mondjuk olvasgatod az Athlon XP hűtése topicot, akkor ott is olvashatsz egy-két érdekes hozzászólást...

    És akkor nem kell minden miatt új topicot nyitni, ami kapcsolatban áll az Athlon XP-vel, meg a hűtéssel...

    Igaz ez nem az én dolgom, hanem a moderátoré, de szerintem fölösleges ez a topic...
  • Gerry
    #2
    Nos, az a D5TB elvileg nem rossz, (én mondjuk 1800+os XP vel nyomom, és egy GlobalWin TAK68-cal, és eddig a legnagyobb melegben volt 59 fokos, most 51-53 fok) de rakhatnál bele még ventit (már a gépedbe...), ami nyomja kifelé a meleget mondjuk hátulra, vagy ahol lehet, nemtom milyen házad van... Ja, és nézd meg, hogy megfelelő mennyiségű hűtőpaszta van-e a procid és a hűtő között. Se túl kevés, se túl sok...
  • helloka
    #1
    Sziasztok!

    Az a nagy problémám, hogy a 2000+ os procim, nagyon melegszik! Bekapcsolás után biosba még csak 40 fokot ír, de mikor eléri a rendes hőmérsékletét, 61 fokra melegszik! Pár óra játék után már 67 fok! Ezt az Asus PC Probe nevü progival figyelem! Egy Titan TTC-D5TB van bent, plusz még egy Evercool hűtő! Utóbbi ugye a táp alatt van, és olyan meleget nyom kifele, hogy hajat lehetne szárítan... Ha ezt nem kötöm be, akkor játék után, vagy 3dmark futtatása után 74(!!!) fokot jelez a progi! A háznak rajtvan az oldala, de ezt így is szeretném hagyni! Egy Asus A7V333-as lapom van, meg egy ti.4400. Pls segítsetek hogy mit csináljak, vagy hogy milyen hűtőt vegyek! Előre is köszi!