46059
.
-
#590 ja , it könyörög :DD majd meg szakad a lelkiismeretfurdalástól !!!(dehossszú szó vazz::)) -
#589 nemtudtam,hogy ennyire sertodekeny vagy...bocs -
#588 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ne má ,tomper hüje és kész.. :DDD -
#587 ... -
#586 most mibajod lett belole? -
#585 Nemszeressem az ilyen vicceket! Aki szereti, azt szivesen várják a chaten! -
#584 :)) -
#583 hali nyugi csak vicc volt -
#582 Chatre ne mennyetek! no comment -
#581 eléggé :DDDDDD -
#580 Nem automata, hanem manualis. Vagy ilyesmi:) Hulyen irtam... -
#579 Kérdezz Felelek! -
Anee #578 pont az a mai kérdésem Tamáshoz:-) -
#577 ja, a forgalomrol meg nem lattunk semmit -
Anee #576 Azért nem mondanám.Lehet meglesz az ISO de a javarésze aki felfogja hogy nektek segít azzal hogy megveszi az eredetit, annak ellenére hogy megvan neki az ISO, megveszi.És nem bánja meg.
Zenei körítésről meg ennyit:
"Kirany sajat zenek, 4 fele stilusban, es ha sajat MP3-at masolsz be a jatek konyvtaraba, akkor azt is "felszedi" a progi.
Egyszeruen kapcsolgathatsz a zenecsatornak kozott mint a GTA3-ban.
" -
#575 #streetlegal csatira mindenki!!! -
#574 "kezi kupplung"
Hycomat? :) -
#573 Tőccsé neki jol beszél! -
#572 Es hogy eleg moho legyek (a szokasos): kezi valto, kezi kupplung, belso- lathato- koszolodo- toro szelvedo, dinamikus sofor effektek (dolongeles elore, hatra stb)??
(Biztos vagyok benne hogy lesz, de jo lenne hallani – olvasni – "IGEN, MINDEN LESZ." :))) -
#571 Mar kivancsi lennek olyan kepre is, ami mar az utcakon szaguldozo autokrol szol. Esetleg egy belso nezet – tudom ez a maniam –, es egy-ket akcio, tores, borula stb. -
#570 Az biztos! -
#569 par shot mindenkit feldobna :) -
#568 Nah, látom a hirek hallattán mindenki LETÖRT! -
[Walaki]D`Lair #567 ÁÁÁÁ. A Viper egy szar ehhez képest... -
#566 Na csövi ardcok! :D
Olvasgattam itt az infokat. ÉS :((((((((( -
#564 Remélem a Viper racingot megszégyenítő festési lehetőségek lesznek benne. (ott egy tga fájl volt az auto texturája és olyanra festettem amilyenre akatam a kocsimat, akár photoshoppal is) -
djcom #563 sorry:(( -
djcom #561
"Friss képek" -
#560 ok tamás, igazad van.
Elhiszem hogy ti csak egy jó játékot akartok kiadni a kezetek közül, és ott megjelentettni ahol a legnagyobb a piac,a vásárlóerő.
Bocsánatot kérek az előzőhozzászólásamiért.
Mindegy hogy mikor lesz,de mi megvárjuk a játékot!!
További jó munkát kívánok! -
[Walaki]D`Lair #558 Én csináltam. Kb 1.5 perc volt MS Paint-ben :DDDD -
#557 -
#556 ja. lassan sajnos nekem is -
#555 Milyen csend lett. Egybol elment mindenkinek a kedve. -
#554 hát de akkor is, nincs igazam?
meg szerintem,ha megjelenik amcsiba, utána 1-2 nap és lelehet tölteni, úgy mint a cora2-öt, pedig az is hasonlo kategoria -
#553 Eleg sullyos! Itthoni dezsma: 40% + 20% + 25%. Hetfon biztosabb lesz. -
#552 Addig is utana erdeklodom, hogyan es menyiert tudnek bezhozatni parat kintrol. (Felkeszulve a null reklam, null sikerre. Az A.V. tenyleg csak "polcra" dolgozik.) -
#551 #541: ez pech:(( Sejtettem. Ha szerencsenk van es be is hozzak, az 2 honap min. (min. 2 het megjelenes, 2 het siker-e, 2 het europa, 4 het Magyaro.) Az Insane-nel biztos volt az itthoni megjelenes, es ugy is majd harom het volt amire megtudtam venni. (Pedig a kiadoval voltam kozvetlen kapcsolatba:))
-
#549 hát én már nem reménykedek a jövöhétben
majd egyszer talán lesz.
Ne haragudjatok de egy ilyen egyedi,igéretes projektnél már azért egy európai és jobb kiadót is találhattak volna a fiuk!
akiik kiadják eu-ban, mért nem volt jo a codemasters????? -
#544 hát ez gázz:(( -
Anee #543 Az amerikai eladás dönti el az európai publikálást?egy olyan játéknál ami semmi reklámot nem kap?Ez kicsit elgondolkodtató.