46059
.
-
#1245 szerintem csak kamuzik -
#1243 az a kérdés, hogy a fax jenkiknek mikor lesz meg... mert akkor mar nekunk se kell sokat aludni, hogy meglegyen -
#1242 de ő biztosan tuggya !!! DE HONANNN !???? -
#1240 JELENJEN MÁR MEG !!!!!!!!!!!!!!! -
#1239 az ám :) nem viccel a csávóó ! -
#1238 ha nem mondod meg , virtuálisan megpofozunk , és az fájni fog -
#1237 hát, nekem azért nem mind1, hogy a héten, vagy holnap, vagy monnyuk vasárnap! -
#1236 mondajd !! léciiiiiii :))) ne jácc velem mer meghalok ittbaze :))) -
#1235 na baski, már te is tekered az idegeimet, ezt meg honnan tudod ??? -
#1234 akurvafaszát! jelenjen már meg!!!!! -
#1231 jaja :)) néha vki benéz hogy honnan lehet leszedni ,de mibezzeg ... csipszetzabálva ,kolával 1hétig sekivel szoba nem állva :DDDDD GAME!!! -
#1229 Na abba se lesz sok élvezet :(( -
#1228 Nemá, büntetlenül randalírozhatunk a városban???? -
#1227 nemhiszem :) -
#1226 Lesznek benne rendőrös üldözések is?
-
#1225 én jobban ! :)) -
#1224 de várom már... -
#1223 lehet :DD -
#1222 uccsok leszunk, mindenki gémelni fog :P -
#1221 Addig is míg megjelenik, kellene rendezni egy IRL gyorulást valahol :) Jól összefújom majd ott is a kocsikat. -
#1220 Legnépszerűbb témák
1. Az Invictus uj jateka.
2. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
3. Unreal Tournament 2003
:DDDDDD szupper, és milesz ha kijön a game ?? :) -
#1219 jeee, menjunk Debrecenbeee.. -
#1218 szeretnéd :)) bárcsak lenne 1 számgép zseni a csövesek közten :DDD -
#1217 Gyorsan kanyarodsz, ott is kidobja a seggét, vagy mire gondolsz? :) -
#1216 nemnem
Hullarészegek az tuti, de elotte csináltak gyorsan 1000 biztonsági másolatot a játékrol, és a debreceni suhancoknak adogatják, mivel mattrészegek! -
#1215 :DDD
türelem tornaterem :)) -
#1214 Invictus-ék most hulla részegen fetrengenek valahol Debrecenben, vagy elutaztak (és hulla részegen fetrengenek). Nem ártana pár (ezer) kép, és video, meg 1 demo.... -
#1213 HEJ , megjöttem :) -
#1212 nah, legyen mán valami! -
#1211 az lehet, énnemprobáltam -
#1210 azért van egy dolog , amiben hasonlit a Street Legal-ra az UT2003. Annak is jo a fizikája. -
#1209 én is leszedném már , mert képtelenség megvárni azt a plusz pár hetet/honapot , hogy itt is megjelenjen. Azért ez kicsit gáz, hogy magyar játék , de csak a jenkik jatszhatjak egyenlore. -
#1208 Ja, és mivel az amcsigyerek full huje az autoszereléshez, azt se tudja hol a kormány, igy marad a egyszeru ut2003nál, ahol csak előre köll menni és gyakni -
#1207 Jo, de gondolom az egyik crackcsapat valamely tagjának a kezébe akad, és akkor elszabadul a pokol -
#1206 ja és mivel az UT2003 szebb, meg abban kulonbense csuszik ki minden masodik kanyarban... ezért gyorsan le is torli a game-t. :) -
#1205 És egyrészt telepítés után ideges, hogy nincs is a játékba' Dodge Viper, pedig aszitte, meg lőni se lehet, tehát ez egy shit. Másrészt meg mivel ő megvette, ezért b@szik felrakni másoknak. -
#1204 de szerintem ez akkoris kamu... ilyen hamar kinn a boltokban a CD ??? Na nee pár napja még csak Debrecenben volt meg a játék... Vagy interneten rendelték meg , és a futoszallagrol egyenesen megy hozzajuk a CD ? -
#1203 tehát pl. egy New York-i kövér tsávó-nak már lehet , hogy megvan -
#1202 attó füg hóól !
mer pl. keleti part, csak 6 ora diff. -
#1201 Szal, lehet már a gazdag, és ugyanakkor a mekdonálcos kajáltol diszkréten elhizott csávó már hazafele billeg az uton, hona alatt a STREET LEGAL-al