46059
.
  • toMpEr
    Ha kell 1-2 Adsl-es usernek en is at tudom kuldeni
  • Ams
    én 12 nyertél! :D
  • toMpEr
    Kinek van jobb, kapcsolata, mert akkor azoknak kene elobb "osszebeszelniuk", nem?
    en kb 120k-val tudok feltolteni...
  • toMpEr
    Egy FTP korrektebb lenne, nem?
  • skorpio7
    Még nincs kint , max. akkor szólok majd .
  • Ams
    na fiuk!! irjatok má!
  • petee
    Ha nekem +engeditek a letöltést,akkor én az itt lévő supergamez Street Legal fórum olvasóinak vagyis SL fan clubnak megosztanám a DC-n,oszt töltsék biztonsággal!
  • Ams
    mért muertenek meddig nyaljak hogy nekem is tötsd... kérlek.
  • skorpio7
    Bekacs . :)
  • MuERTe
    Icq!!!
  • skorpio7
    Nos 6 órát visszaszámolva és persze azt , hogy mennyire érdekli a játék a warez csapatokat , talán reggel várható vmi link .Majd kérjétek DJCOM-ot , hogy rakja ki a site-jára .Én max egy privát ftp-ről fogom csak letölteni ... MuERTe-nek .
  • Ams
    inkább ISO-t szerezz!
  • skorpio7
    Szóval ez egy FRISS HARDWIRED-es cikk !
    Köszönjük nekik . :)
  • skorpio7
    Street Legal a boltokban!
    Dixie Flatline, 22:52 - Játék: Versenyautós - (hozzászólás?)

(Avault) Az Activision Value kedden bocsátotta vízre a magyar fejlesztésű, tuning műhellyel egybekötött autó szimulátort Street Legal Racing címen. Az Invictus égisze alatt felcseperedett PC-s játék külföldön bárkinek beugrik a kosarába 20 dollárért, s remélhetőleg kishazánkba is mielőbb megérkezik.
    A Street Legalban a nyugodt, kiegyensúlyozott városi autóktól a felhergelt sportautókig mindennel nyomulhatunk. Kedvünk szerint tuningolhatjuk, cicomázhatjuk és versenyeztethetjük egyetlenünket, továbbá versenyklubokhoz szegődhetünk exrta profit reményében.

Az interaktív környezetet járókelők, forgalmi dugók, útakadályok teszik változatossá és a rend urai próbálják betartatni a sebességkorlátokat, több-kevesebb sikerrel. A törvény megszegése azonban súlyos következményeket von maga után, ugyanis a börtönből, 120 kilós cellatársunkkal a hátunkban nehéz a felpörgetett paripákat karban tartani. A versenyek során valós törésmodell gondoskodik az autó megfelelő, élethű kezeléséről. A felmelegedett fékek kevésbé fognak, a kormánymű ejektálása pedig beláthatatlan következményeket von maga után.

Gyorsan vadászok egy külföldi szájtot, ahol megrendelhető a termék.
  • Ams
    ut-ja?
  • Alexease
    WLAK:)))
  • petee
    Jahh, ez eddig is tudtuk:(
  • Alexease
    Elmagyarazta, hogy naluk az USA-ban olyan jo meg fasz, hogy csak beul a kocsiba, vagy gyalog megy nehany haztombot es mar van is UT-ja.
    DE amugy irni nem tudott, vagy legalabb is helyesen nem, vagy csak sietett...
  • Ams
    +jelent az US-ben! bemész a boltba és +veheted!
  • petee
    ez mit jelent, ich verstehe nicht.
  • Ams
    +vagyunk áldva!:
    yea its ut here in the shops in the US i dunno bout other countries but if u live in the US just get in ur car drive for few blocks wlak into a store then wlak out with the game hehe
  • petee
    Jaja, tiszteletből.
  • Ams
    szóval tesztelünk, majd buy! értem! :)))
  • petee
    Full nagy láma ez a cikkiró, nem is értem hogy lehet egy gamer- lap írója, mikor ilyen baromságokat ír, hogy azt se tudja mi az a Gearhead Garage,ilyen bunkóknak csak UT 2003, DOOM3 van semmmi más!! Fölbaszta az agyam rendesen!!!!!
    Én személy szerint jókat eljátszogattam a GG -gel,csak a versenyt hiányoltam belőle,de sebaj majd a Street Legalban!!!!
  • Alexease
    tiszteletbol:))
  • Ams
    mért "teszt" verzió!?
  • petee
    Szerintem,ha kijön a "teszt" verzió akkor,DC-n kéne megosztani vkinek, és onnan leszedni,vagy inkább maradjunk az extránál????
  • Ams
    én azthittem ez nem előrendelés. azért írtam. énse vagyok hülye (annyira).
  • Anee
    nem mondtál rosszat, csak egy előrendelésből nem következik hogy már kint van
  • Ams
    én...
  • Alexease
    Hanyan fognak itt elhalalozni, ha tenyleg 2 het, ahogy az Invictus mondta?
  • Ams
    nem értem. rosszat mondtam?
  • Anee
    na igen...nem ismeri a gearhead garage-t sem........
  • Alexease
    Nem irja. Sima megrendeles. De legalabb magyarorszagra is szallitanak. Potom 70$ dollarert hazhozszallitjak...
  • Anee
    látom vágod az előrerendelés fogalmát
  • petee
    Idézet a HCgamer-ről:
    Street Legal

Elkészült a debreceni Invictus (az Insane mögött álló fejlesztőcég) legújabb játéka, melyben ismét autók volánja mögött bizonyíthatunk, amint elér a boltokba (ez állítólag még az ősszel megtörténik, bár a cég site-ján még említést sem tettek a játékról, és a kiadó sem ismert, legalábbis nem sikerült kinyomoznom eddig). Ez a Street Legal cím alatt fut majd. A játék valami Gearhead Garage nevű licenszből készült, ami gőzöm sincs mi fán terem, talán valami műanyag játék szétszedhető autókkal, ugyanis olyan Street Rod-os tuningolgatásra, alkatrészvásárolgatásra, szerelgetésre számíthatunk majd a versenyek között. A game már nem az Insane grafikus motorját használja, hanem teljesen újat írtak hozzá a srácok, így már akár alagutakba is bemehetünk, teljesen 3D-s a terep, nem magasságtérképes. A fizikai motor is meg lett reformálva, még élethűbb lesz, emellett állítólag nagyon életszerű törésekre, sérülésekre, sározódásra is számíthatunk. A játékban Driver szerűen egy gyalogosokkal és autókkal telített nagyvárosban kocsikázhatunk, nagymértékben ihlette az anyagot a Halálos Iramban, a Tolvajtempó és a Taxi 1-2 is.

Fingja sincs a cikkirónak a játékról!!
  • Ams
    Elvileg már kintvan! vagy ez is pre-order?
  • petee
    Ááá, dehogy, ezt Wajk mester fabrikálta össze photoshopban.
  • Ams
    http://www.chipsbits.com/cgi-bin/order.cbi_home?source=82276&add=STREL.IR
  • petee
    Na hi! Én is itt! Láttom már szarrá izgultátok magatokat,sztem hétvége körül lehet valami "teszt verzió".