46059
.
-
#2772 van cd íród? -
Cobra11 #2771 ha van valami ftp akkor közzéteszitek ugye? -
#2770 hehe Shiver nem nyugszik , míg nem mehet el valakihez CD-t írni... :)) -
dashed_ #2769 igen -
#2768 dashed bp-ig vagy?
-
#2767 megnézted a gamét?????? -
#2766 egyáltalán a rip műxik?? -
dashed_ #2765 Megneztem, ok!!!
kuldjed a regeket amint kesz vannak. -
#2764 arra még várhatsz egy ideig :) -
#2763 addig játszol a RIPpel míg le nem jön az iso, logikus nem?:) -
#2762 nekem nem kell rest in peace verzió !!! :))) ISO-t akarok -
#2761 nekem már a 10-ik jön WC-ről -
#2760 Egész pontosan:
"A letöltésre adott 1 nap lejárt, vagy lopott linkkel érkeztél az oldalra.
Ha le szeretnéd tölteni a file-t, akkor látogasd meg az oldalt a warezcenter.warez.hu címen, majd keresd meg a kívánt filet.
--------------------------------------------------------------------------------
Egy-két foltos dolog, amit nem árt, ha tudsz: Csak akkor fogod tudni befejezni a letöltéseket, ha 24 órán belül megnézted az oldalt.
Tehát ha bepakolod download managerbe a listát, akkor is legalább naponta meg kell nézzed az oldalt, különben nem fogsz tudni letölteni és ezt a hibaüzenetet kapod.
Nem árt, ha be van kapcsolva a COOKIE, valamint a képek megjelenítése. Előbbi nem létfontosságú, viszont utóbbi nélkül nem fogsz tudni letölteni.
Amiket ide leírtam ezek nem viccből vannak ide téve!
--------------------------------------------------------------------------------
Letoltesi segitseg: http://download.wbteam.com/
Koszonjuk a vipera2 valamint a belmondo-warez oldalaknak, hogy kiteszik a linkjeinket. Ezzel ugyanis sajat magukat jaratjak le. Szoval ha te valamelyik iment emlitett oldalrol erkeztel ide, akkor csak annyit tanacsolhatok hogy surgosen felejtsd el az oldalt, ugyanis szinte kizarolag lopott linkekkel / anyagokkal dolgoznak, es nem erdemlik meg hogy latogasd az oldalukat. Egyebkent is, miert tenned ki magad annak, hogy allandoan szembesulj azzal a tennyel hogy nem tudod letolteni a dolgokat amik azon az oldalon vannak? Az eredetit megtalalod a http://warezcenter.warez.hu/ oldalon, ahonnan mindig mukodnek a letoltesek!
Üdv! "
Szívják ki az orrom! -
#2759 ajjaj :)) bakker, honnan szerezzek , egy jo ftp cimet..... aaaarrghhh -
#2758 10K az upload sebesség... -
#2757 Hát nekem kiírja azt a faszságot, hogy nem a warezcenter oldaláról léptem be, és így nem tölthetem le. -
#2756 mármint dashednek !!!!!!!!!4 -
#2755 ftp.supergamez.hu ? gyorsan feltölt egy fájlt és vki gyors letölti amig nem törlik -
#2754 senkisem tud egy ftp.t??????? -
dashed_ #2753 Persze hogy az isot!!
Meg kb 4 perc es lent van. DE ha nem mondtok cimet akkor el kezdek jatszani es ki tudja mikor jovok ide vissza :P -
rutilus #2752 Dashed, írtam neked egy emailt, plz nézd meg! -
Cobra11 #2751 érdekes ez a fórum. 2 2739-es bejegyzés volt. a választ hen-tesnek szántam. -
#2750 Dashed , lejott a game, akkor rakd fel valahova, nagyon jo lenne ! ( ugye az ISO-t toltod ? ) -
Cobra11 #2749 na már jön az 5ös -
#2748 én leszedem mind2-t :DDD -
Cobra11 #2747 hát akkor rosszul tűnik. az első 4 fájl már lent van de baszott lassú. most meg nem kezdi tölteni valamiért. inkább dashednek mondjon valaki 1 címet aztán gyorsan uploadolja. -
#2746 én is megvárom -
#2745 na ez moist értelmes ? -
#2744 804 mega -
#2742 és hány cd-s let a game ???? -
Cobra11 #2741 annyi. -
#2740 Hát nekem nem ugy tünik, mintha fenn lenne a rip. -
#2739 komoj ?? -
Cobra11 #2738 azért én jobban bízok az ISOkban mint a ripekben. f1 2002 rip fagyott töltéskor ISO simán ment. -
#2737 kb. 100 -
#2736 a rip-re rá fog menni a patch szerintetek ? -
#2735 a warezsenteren lévő az hány mb ??? mármint tömöröitve -
Cobra11 #2734 nem hiszem, hogy fent lesz. -
Cobra11 #2732 ha minden kötél szakad akkor sem nyomod fw-re? én mondanék de sajnos nem tudok 1etlen 1 címet sem. -
#2731 de a rip is jo szerintem , mert ugy látom csak a company logo-kat rippelték ki belole ( nfo file szerint )