46059
.
  • Shiver
    van cd íród?
  • Cobra11
    ha van valami ftp akkor közzéteszitek ugye?
  • Rigley
    hehe Shiver nem nyugszik , míg nem mehet el valakihez CD-t írni... :))
  • dashed_
    igen
  • Shiver
    dashed bp-ig vagy?
  • petee
    megnézted a gamét??????
  • Shiver
    egyáltalán a rip műxik??
  • dashed_
    Megneztem, ok!!!
    kuldjed a regeket amint kesz vannak.
  • Shiver
    arra még várhatsz egy ideig :)
  • petee
    addig játszol a RIPpel míg le nem jön az iso, logikus nem?:)
  • Rigley
    nekem nem kell rest in peace verzió !!! :))) ISO-t akarok
  • Shiver
    nekem már a 10-ik jön WC-ről
  • MuERTe
    Egész pontosan:
    "A letöltésre adott 1 nap lejárt, vagy lopott linkkel érkeztél az oldalra.
    Ha le szeretnéd tölteni a file-t, akkor látogasd meg az oldalt a warezcenter.warez.hu címen, majd keresd meg a kívánt filet.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Egy-két foltos dolog, amit nem árt, ha tudsz: Csak akkor fogod tudni befejezni a letöltéseket, ha 24 órán belül megnézted az oldalt.
    Tehát ha bepakolod download managerbe a listát, akkor is legalább naponta meg kell nézzed az oldalt, különben nem fogsz tudni letölteni és ezt a hibaüzenetet kapod.
    Nem árt, ha be van kapcsolva a COOKIE, valamint a képek megjelenítése. Előbbi nem létfontosságú, viszont utóbbi nélkül nem fogsz tudni letölteni.
    Amiket ide leírtam ezek nem viccből vannak ide téve!
    --------------------------------------------------------------------------------

Letoltesi segitseg: http://download.wbteam.com/
    Koszonjuk a vipera2 valamint a belmondo-warez oldalaknak, hogy kiteszik a linkjeinket. Ezzel ugyanis sajat magukat jaratjak le. Szoval ha te valamelyik iment emlitett oldalrol erkeztel ide, akkor csak annyit tanacsolhatok hogy surgosen felejtsd el az oldalt, ugyanis szinte kizarolag lopott linkekkel / anyagokkal dolgoznak, es nem erdemlik meg hogy latogasd az oldalukat. Egyebkent is, miert tenned ki magad annak, hogy allandoan szembesulj azzal a tennyel hogy nem tudod letolteni a dolgokat amik azon az oldalon vannak? Az eredetit megtalalod a http://warezcenter.warez.hu/ oldalon, ahonnan mindig mukodnek a letoltesek!
    Üdv! "

Szívják ki az orrom!
  • Rigley
    ajjaj :)) bakker, honnan szerezzek , egy jo ftp cimet..... aaaarrghhh
  • Morpheus
    10K az upload sebesség...
  • MuERTe
    Hát nekem kiírja azt a faszságot, hogy nem a warezcenter oldaláról léptem be, és így nem tölthetem le.
  • Shiver
    mármint dashednek !!!!!!!!!4
  • petee
    ftp.supergamez.hu ? gyorsan feltölt egy fájlt és vki gyors letölti amig nem törlik
  • Shiver
    senkisem tud egy ftp.t???????
  • dashed_
    Persze hogy az isot!!
    Meg kb 4 perc es lent van. DE ha nem mondtok cimet akkor el kezdek jatszani es ki tudja mikor jovok ide vissza :P
  • rutilus
    Dashed, írtam neked egy emailt, plz nézd meg!
  • Cobra11
    érdekes ez a fórum. 2 2739-es bejegyzés volt. a választ hen-tesnek szántam.
  • Rigley
    Dashed , lejott a game, akkor rakd fel valahova, nagyon jo lenne ! ( ugye az ISO-t toltod ? )
  • Cobra11
    na már jön az 5ös
  • hen-tes
    én leszedem mind2-t :DDD
  • Cobra11
    hát akkor rosszul tűnik. az első 4 fájl már lent van de baszott lassú. most meg nem kezdi tölteni valamiért. inkább dashednek mondjon valaki 1 címet aztán gyorsan uploadolja.
  • Rigley
    én is megvárom
  • hen-tes
    na ez moist értelmes ?
  • hali
    804 mega
  • hen-tes
    és hány cd-s let a game ????
  • Cobra11
    annyi.
  • MuERTe
    Hát nekem nem ugy tünik, mintha fenn lenne a rip.
  • hen-tes
    komoj ??
  • Cobra11
    azért én jobban bízok az ISOkban mint a ripekben. f1 2002 rip fagyott töltéskor ISO simán ment.
  • Rigley
    kb. 100
  • Rigley
    a rip-re rá fog menni a patch szerintetek ?
  • hen-tes
    a warezsenteren lévő az hány mb ??? mármint tömöröitve
  • Cobra11
    nem hiszem, hogy fent lesz.
  • Cobra11
    ha minden kötél szakad akkor sem nyomod fw-re? én mondanék de sajnos nem tudok 1etlen 1 címet sem.
  • Rigley
    de a rip is jo szerintem , mert ugy látom csak a company logo-kat rippelték ki belole ( nfo file szerint )