46059
.
-
#5001 áááá
te dög !! -
#4999 98 -
#4997 :DD -
#4991 hi all ! :)
az 1 v10-es motor :) nekem a Whisperembe van ojan, de sztem lassabb.. és asszem 8000 ccm-es -
Nyiri #4990 Sztem ott hasznalt olcsobb (picit hibas) cuccokat lehet venni. egy jobban kijossz anyagilag -
#4989 Őszintén szólva fogalmam sincs ;-) Lusta vagyok elmenni a városba, a boltba, jó nekem a katalógus :) -
#4988 fontos kérdés!!! :
hol érdemesebb vásárolni? a garázsban lévő catalog-ban vagy a városban található autósboltban? Mi a különbség köztük? Melyik az olcsóbb? -
#4987 thx, latom meg sokat kell tanulnom
-
#4986 Az biza. V10, és amikröl tudok hoyg támogatják: Naxas, Furrano, Whisper. -
Orange #4985 Az egy v10-es. -
#4984 Most nem ugrik be a neve, de azthiszem : 512 cui Copper coated engine block (arany szinű), azt milyen autóba tudom beletenni, mert ha jól tudom az még csak 4 hengeres de az 1-es városban sem a coyote, sem a ninjaba nem ment bele. A kettes városban meg a zedbe nem ment bele. Miért? -
#4983 Menj ki utcára, aztán vissza garázs és buy car :) Hidd el lesz 1-2 ujdonság. -
#4982 Köszi, ezek szerint várnom kell :((
-
#4981 yotte meg stallion is a második városrészben vannak, nem? Mellesleg nálam már naxas, whisper, meg furrano is volt 2. városrészben ;-))))))) -
rutilus #4980 a 2. városrészben két új kocsit kapsz az egyik a Zed a másik a Kurumma. Kurumma nincs mindig az autókereskedőnél, viszont abba lehet 6 hengeres motort is tenni. -
#4979 Nah, nagynehezen átjutottam a kettes városrészbe.
Kérdéseim a következők:
1.Miért csak egy új autót kaptam? Az új autó a Zed.
2.Miért nem tudok ebbe nagyobb motort tenni? Miért csak akkorát, mint az egyes városrészben lévő coyote-ba?
3.Hogy tudok olyan autókhoz jutni, amelyikbe jobb motort tudok belerakni?
4.Vlaszoljatok plsss :))
Előre is köszi a válaszokat. -
#4978 Uj patch heh? :) jutna el hozzánk csak az első! :) -
trebron #4977 Graphics: Don't even get me started...they are comparable to Midtown Madness 1. I was playing with all details on high, and Quincunx Anti Aliasing in 1024x768.
Másnak megy. -
#4976 Nahh. Kozben meg is KVztam:))))) -
#4975 BUG lista: A bug-okat, hibakat, kereseket, otleteke, tenyleg Tamasnak [email protected] cimezzetek. Irta, hogy nem olvassa mindig/vegig a forumot, nincs ideje, inkabb az uj patch-el foglalkozik (wow:)). Amit irtok, az felsorolas, listaszeru legyen, hogy gyorsabban tudjon szortirozni. -
#4974 Mindenki: Aki kuld cuccokat az oldalhoz http://streetlegal.fw.hu:)), az legyszi irja le, hogy milyen Nick-kel rakjam fel. Az eredeti (e-mailben szereplo) nevet NEM teszem ki. Azt is megirhatna, hogy az e-mail cimet feltuntessem-e (azt sem rakom ki alapban!). Koszi. -
#4973 Gyozo: Ha felbontas amire gondolsz, a kuldot kep felbontasa, akkor az (szinte) mindegy, mert ugyis optimalizalom. Nemtudon feltolteni ha bazi. A kepeidet kirakom, csak en inkabb este/ejjel vagyok aktiv. Most keltem:))))) Rekordok resz tenyleg nincs. Vagyis van, csak en gyorsulasokat (Accelerations) csinaltam. De a rekord jobb, igy atirom. Koszi! Ezert kertem a menu otleteket, hogy mi lenne a jobb, attekinthetobb stb. -
#4971 Hidd el, addig nem érdemes várni a játékot, amíg nincs patch... :)
-
#4970 ami még kérdés maradt:
A Drag itt légellenállás, értelemszerűen a végsebességnél számít, gyorsulásnál nem annyira.
Amúgy meg én még nem a patch-et, hanem a játékot várom :((( -
#4969 + egy kivánság:
- jó lenne ha lenne benne MULTIPLAYER!! -
#4967 Hogy te milyen rendes vagy ma :D -
#4966 megbocsájtok :) -
#4963 [email protected]
remélem látod :))
-
gyozo #4962 Jó, és mi a címe, mert én meg nem olvasom végig, hogy megnézzem :)) -
gyozo #4961 Mondok példákat:
-Jó lenne, ha lenne pár előre definiált nézet a garázsban, ha ne kelljen állandóan röpködni a verda felett. (pl. motorblokk jobb oldal, bal oldal)
-Jó lenne, ha egy klikkel lehetne javítani az egész verdát, úgy, mint ahogy egy gombbal lehet eladni. Ez a drag and drop elég fárasztó egy komplett futómú generálnál, plána úgy, hogy egy óra, míg rá tudok klikkelni a rogókra.
-A városban jó lenne ha este lenne, mert úgy sokkal jobb lenne a feeling (Street rodban is este volt), és talán az akadási gondot is orvosolná.
-Jó lenne, ha a városban összegyűlnének egy helyen a gépi játékosok, és nem kéne hajkurészni őket, mert így 2 percet versenyvet, 30 percet szadgáloka városban.
-Jó lenne egy útszakasz minden városrészban, ahol mondjuk kivilágítják a kocsik lámpáival az útszakaszt, és ott lehetne gyorsulni.
-Jó lenne ha lenne beépített screenshot, illetve lehetne berakni visszajátszási lehetőséget, legalább a test pályán.
-És ami nekem a legjobban fáj, lehessen a kocsi a tét. Gondoljunk a hazárdjátékosokra is. :)
Hát hirtelen ennyi jut eszembe, szerintem ezek nem nagy fejlesztések. -
#4960 ground clearance = has magasság :)))
mire nem jó a MoBiMouse :)) -
#4959 O kerte hogy ne ide irjatok hanem emailbe neki...en se ovlasnam veig az egesz forumot hogy kideruljon mi a hiba. -
gyozo #4958 Ha figyelte az illető a forumot, akkor olvashatta az összes általam felfedezettet, mert leírtam.
Apropó, ha már mindenki átment béta teszterbe, akkor nem lenne kiváncsi a fejlesztő csapat az észrevételekre, tehát arra, hogy mit lehetne máshogy, mi hiányzik, mi rossz, stb? -
#4957 Bugokat irjatok meg KT-nak! -
gyozo #4956 Hát az egy bug a sok közül, mármint az, hogy nem lehet állítani az érzékenységet.
Engem is zavar, de főleg attól, miután kilépek, és egy óra még eljutok a legközelebbi ikonig. :))) -
gyozo #4955 Az inline motor az egysoros 4 hengeres motor, a psi a nyomás mértékegysége, a drag szerintem a kaszni tapadása, vagy áramvonalassága, de nem akarok hülységet mondani, úgyhogy passz. A ground clearance meg hogy jött, nem találkoztam ilyennel?
Flight simulátorban a földi irányító engedélye a gurulásra, de gondolom itt nem azt jelenti :)) -
#4954 ja és még1 kérdés:
mitől olyan qrva nagy a mouse sensitivity a játékban??? -
gyozo #4953 Alexease: Milyen felbontást preferálsz? Gondolom azért van egy elképzelésed, hogy egységes legyen a koncepció, és legyen pofája dolognak.
Egyébként ha felraknád az eddig felrakott képeimet, akkor nem érezném azt, hogy hiába strapálom magam. :) (Elküldtem mailben)
Ja, és nem látok olyan címszót, hogy rekordok. Megint vak vagyok, vagy tényleg lemaradt? -
#4952 valaki lécci válaszoljon! -
#4951 hmm