46059
.
  • Wajk
    sztem eltévesztetted a topicot. :)))))))))))
  • Wajk
    sztem várd meg a magyar megjelenést...
    én legalábbis azt teszem...
  • Wajk
    Ezt tudom, hogy qrvára nem ide illik, de ezt most találtam és ÁLLATI JÓÓÓ poén!! :)

Ha valakinek mégsem jön be akkor sorry. :)

http://silver.rulez.org/org.html
  • The_real_nigga
    Egész biztos vagyok benne, hogy kijavítják.
    NE VESZÍTSD EL A REMÉNYT!!!!
  • Wajk
  • The_real_nigga
    aszfalt, lámpa nincs, de legalább megvan a 28fps
  • The_real_nigga
  • The_real_nigga
    nekem jobban megy...
    de lenne miért panaszkodnom
  • Wajk
    majd holnap megmondom. :))

Nekem egy tökéletesen működő XP rendszerem van...
    Holnapra meglesz a patch...
  • vtb
    mert mintha módszeresen azoknak menne rosszabbul akiknek xp van
  • Wajk
    Na szerintem annyir anem rossz már a játék:

• The_real_nigga
    nekem van fenn 1 winxp mellett
    mé?
  • vtb
    valaki használ rajtam kivül win98-at?
  • The_real_nigga
    hmm
    20mp játék után kidobott épp az előbb
  • vtb
    ti mivel játszotok? mindenki a hibákat sorolja. csak nekem javított a peccs, senki másnak??? nálam az egyetlen negatívum(?) hogy már a 18. besorolású ellenfél is sz*rrá vert
  • Wajk
    "... vagy ez a gameplay beli easy beállítás eredménye???".

Részben igen..
    Szóval ha legkeméynebbre állítod akkor jobban törik...
  • Wajk

Ez van. Amúgy a magyar verzió patchelve lesz...
    Hogy miért lett kiadva Amerikában azt meg tudjuk ennyi...

Miért írná felül ugyanazokat fájlokat? Még szép hogy nem... Az is egy javítás. Amit azzal javítottak azt már ebbe nem tették bele természetesen....
  • The_real_nigga
    Most mondjátok meg: Mi értelme annak, hogy az első patchnek meg kell lenni ahhoz hogy fel lehessen telepíteni a másikat. Végül is ugyanazogat a fileokat írja fel. Nem?
    Most képzeljétek el, hogy megveszi valaki úgy két hónap múlva, mikor még több patch lesz...
    Számoljatok csak:
    Patch 1:30M
    Patch 2:60M
    Meg mondjuk addig lesz még 2 patch, kb egyenként 50M.
    Szegény jóhiszemű emberkének még 190 megát kell töltenie hogy rendesen menjen a játék?????
  • radical
    Hát leraktam 800*600 mediumra a gamet de így is széjjel szaggatja magát. Majd szóljatok ha kijött a 3. patch...
  • Speedy
    Bocs, nem a Garázsban, hanem a CAR LOT-ban!!!
  • Speedy
    Szóval vigyázzatok a mentegetéssel TUNING után, főleg ha matricáztok is... mert akkor szoktak eltünni az autók! Nekem 9 autóm vált köddé a garázsban...! :o)

Csak óvatosan! Nem ajánlatos a SAVEGAMEk felülírása egyből. Célszerű váltogatni a fájlokat!
  • Speedy
    SZAAAAAAAR A PEEEEECCCCCCCCSSSSSSSSSSSS!!!
    RENDSZERESEN ELTÜNNEK A CAR LOT-BÓL AZ AUTÓIM!!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
  • Wajk
    számít. Le van írva a WC-n, hogy csak egy szálon lehet tölteni, ha többel próbálsz, akkor bannol talán egy napra...
    Én is DAP-al töltök, de ha onnan, akkor 1 szálra állítom...
    Jah persze a free site-on levőket lehet több szállal, csak a saját szerveren lévőket nem...
  • Adi
    Ja a lényege, hogy nem tudtam elindulni!!
  • Adi
    Multkor nekem vmi kis pici patogot!! Neki mentem a falnak aztán akkor!!
  • bfg900
    Talán elhagytad önindítót :)
  • winAMPER
    siiiirrrááálly lett a patch. Nektek is beszaggat városban?
  • bfg900
    Mert ha fényt látsz az alagút végén, akkor sose közelíts :)
  • Falabu #7558
    "de én már látom a fényt az alagút végén.."

Neeeee! Ne mennyj közelebb!!
  • Csacsi
    Nah szóval kérem.

Kb 10 perc játék után annyit mondanék, hogy sokat fejlődött a játék, de még mindig nem eleget.

A framerate-el már nem is lenne bajom, mert az elég elviselhetően fut 800*600-ba.

A fizika is rendben van, de még vannak bugok.

Az a gondom, hogy eddig az első város mindig ment simán, de félek, hogy a második ugyanúgy fog szaggatni ezután is.

Szóval szerintem még van mit fejlődni, de én már látom a fényt az alagút végén... :)
  • Alexease
    En mar elkezdtem, csak lassu a dolog. NoVa megcsinalta az AllCars mentest, abbol csinalnek kepeket, infokat. Csak, vagy nem rajzolja ki a kocsit, vagy lefagy amig beallitom.

A komplett alkatreszkeszletrol is szeretnek feltenni infokat. mindegyikhez kep, leiras stb. Csak a jatek nem fix kepkent tarolja oket - elvileg - hanem ott "helyben" renderelim igy eleg problemas kiszedni minden cuccost. Raadasul, ahanyszor bemegyek, mindig mas sorrendben vannak. (Ami persze, amugy tokeletes, mert ez a lenyeg.)

A lenyeg, lassan, de keszulgetnek a dolgok. csak napi 1/2-1 oraba, nem sok minden fer bele. En is szeretek jatszani:))))))))
  • Nyiri
    Megneztem a patch 3-t es nem ertem miert kellett varnunk ra 1,5 honapot. 'varom' a kovetkezot mert meg ez sem csinal jatekot...
  • CS@
    Meg még azt fedeztem fel ,hogy a motorháztetőből(stallion) kicsit kilóg a gátló(nem probléma majd megigazítom).
    Viszont a motorháztető fényezése valahogy nem olyan mint kéne ( erősen elüt a színe a többi elemtől).
    A játék most nagyjából elfogadhatóan fut néha nekiáll kicsit töltögetni : forgalom nincs ,gyalogosok minimum ,minden low ,árnyékok kikapcsolva.1024X768X32 1200TB256DDRAbitTI200.
  • hen-tes
    na asszem csak hónap testelem.. :)
    na sebaj ! de ez legalább biztos és nem AV-s :DD
  • hen-tes
    ne jácc maxon ! :DD
  • Jacek
    Igen az biztos hogy sok munka lett bele feccolve a patch2-be meg is latszik sokkal jobb lett:))
    De meg mindig szaggat maxon 2.8Ghz P4 es Radeon 9700 +786mb DDR 400 :d
  • hen-tes
    nem akar vki munkát ???
    streetlegalhoz cuccos készitő kéne :)
    sok a fizetés !!
    eleinte sajnos nem lenne fizetés mer nincs miből
  • CS@
    Szórakáztam még egy kicsit most ,hogy van pecs és a stalliont(6henger) probléma nélkül feltudtam NOS-ozni.
    De a Coyotra csak nem sikerült(mindegy mert már el is adtam).
  • hen-tes
    muti 1 sreent az uj test trackot, vagyis az uj részit :)
  • Alexease
    Nem, ebben nincs rendor a kocsiban (vagyis nalam):-) Nezd meg a kepet az oldalamon.