46059
.
-
Norbyte #9166 Valaki elárulhatná, hogy hol lehet a meghajtás módját átírni. Nem kell nekem minden kocsira, mint ahogy Alexease oldaláról letölthető. -
Norbyte #9165 Nem szép dolog másfél megás képet belinkelni, főleg bmp-t! -
#9164 Asszem találtam egy bugot.. :D
-
#9163 Elértem a 210 mph-t.És még birta volna de jött a fal.. -
Norbyte #9161 Az eddigi legjobb tesztidőm 2:10.xx volt, Kurumma-val.
Rendesen lezabálja a bal oldali gumikat, főleg az elsőt (a külső körív). -
#9160 Mentem már tesztköröket a nagy körpályán, nem rossz. Majd összeszedem az időimet, csak nemrég kezdtem új játékot, és még csak most lett kész a fullos Kurumma. -
#9157 en is jartam mar igy, sot rosszabbul -
#9156 Hajnalban meg mentem egy menetet, 3.varos, Kurumma.
A Celt mindig a varos legtavolabbi reszebe teszem, hogy jo sokaig lehessen autokazni. Mas utvonalon mentunk, jo nagy forgalmomban. Az ellen es en is tobbszor elakadtunk, en borultam is egyet az egyik keresztezodesben. A Celhoz egyszerre erkeztunk, ket egymasra meroleges utcabol, 1000rel, a hatuljat telibe is vertem. Es vesztettem 4000$-t.
Aztan minden-mindegy alapon, nem leptem ki, lerestem meg ket ellent, es nagykuzdelemben - lokdosodes a szuk utcakban, forgalomban - ketszer nyertem is:))
Mar csak egy nagy general kell:)))
-
#9155 A TestTrack-en nem mentek koridoket? Pedig eleg jo (hosszu) a palya.
Ott azert kellemesen meg lehetne merettetni az autokat/versenyzoket, persze script tuning nelkul. -
#9154 Kb így kell gyorsulni egy 4 hengeres motorral:
-
#9152 Akkor rosszul csináltál valamit, mert én minden változtatás nélkül biturboval csináltam ilyen időket, V8-al és V10-el csak gyengébbeket, mert lassabban ránt be a motor.
Legnagyobb inline motorral superchargerrel is sikerül 2 sec alá menni. -
Norbyte #9149 Aha, akkor azért nem forognak.
Pedig jó lett volna, mint egy autó szalonban... -
#9147 Jah, mivel ez egy hiba volt, amit ezzel a patchcsel javítottak ki. :D -
Norbyte #9146 Észrevettétek, hogy ha kocsi hátsó felfüggesztései sérültek, akkor a kocsi fara fel-le "ugrál" lassú haladásnál? Tök poén!
Nagyobb sebességnél már nem érezhető, mert a hullámhegyek és -völgyek kiátlagolódnak. -
#9145 Aham, lehet. -
Norbyte #9143 CyberBoy idézetében van, alulról a 6. sorban. -
Norbyte #9142 Megjelenéstől kezdve fennt van a 2.2-es patch, de még nem vettem észre, hogy a kocsik forognának a parkolóban -
#9141 Az miért jó, hogy pl ebben az autóban kettő RPM limiter is van? -
#9140 Mindenképpen:
- quicker and more stabile texture loading
- more intellignet memory usage
- most of random crashes has been removed
- invisible garage / city
- safer and smaller savegame files
- feature to siwch off steering help
- the same opponent can not be challanged right after a race
- buying more than one cars at the same time and than going to 'car lot' crashed the game
- having several cars in the car lot, saving the game and going back to garage crashed the game
- new blower compatible hoods for high category cars
- save reports into the error.log in case of unsuccessful file handling
- broken off parts disappeared immediately
- cars rotated at car lot
- police man in police cars
- F12 crashed on certain video cards
- improved F2 / TV camera
- rarely visible poles on test track
- and many more -
#9139 Sokat dob a sebességen, és kijavít osk idegesítő bugot. -
#9138 Mit csinál a 2.2-es pecs???
Érdemes leszedni??? -
#9137 Átjutottam a 3. részbe, és még mindig a Remóm van. :) Kétszer már meg is vertem vele két (asszem) Badget. -
#9136 Nem lenne rossz. -
#9135 Tegnap éllyel Pesten kocsikázva eszembe jutott, mik dobhatnák fel a játék hangulatát nagyon. Ebből párat viszonylag egyszerű lehet megoldani, talán beleférne még a low price software kategóriába.
-Hiányolom a villamosokat, vonatot, sokat dobna a verseny hangulatán egy lezárt sorompó, ahol vagy átérsz, vagy nem kockáztatod a kocsid, és újra fej fej mellett startolsz az ellenfeleddel.
-Járdaszigetek, kanyarodósávok, kicsit valószerűbb útkereszteződések.
-Parkoló autók. Főleg szűk helyeken, sikátorokban. Akkor lenne a legérdekesebb, ha meg lehetne adni az útirányt is. A kocsik miatt nem lehet előzni, csak a tágasabb részen, és nagyon kell figyelni, hogy az enyhén pontatlanul parkoló kocsik közötti görbe útvonalat tartsam.
-Fekvőrendőrök és úthibák. Hogy ne csak esztelen száguldás legyen a verseny, lehetne pár úthiba, és a kissebb utcákat meg elhetne tömni fekvőrendőrrel.
-Nagyobb forgalom, dugók, buszsávok, ahol esetleg el lehet húzni, vagy el lehet akadni. Hozhat olyan helyzetet, hogy a célig csak a fél várost megkerülve lehet eljutni.
-Eső, ablaktörlő, élyszaka. Nem kell kifejteni :).
-Szokás szerint erősebb ellen.
Ha esetleg normál költségvetéssel és legalább másfél év fejlesztési idővel készíthetnének egy második részt, talán minden bekerülne ezekből. -
Redfox #9134 semmi baj -
#9133 hmmm
nagy hülyeséget irtam
jó ez ahogy van :D
Bocsánat a helyesírási hibákért ! -
Redfox #9132 aha, kösz -
#9131 őőő
Blasta csináta nekem :))))
de nem az igazi :D
az nem teccik hogy a tes elöbb fel tünik egy picit..
de különben király !
bocs az offér !
Bocsánat a helyesírási hibákért ! -
Redfox #9130 tiszta James Bond a nicked, ezt nevezem, milyen programmal csináltad? -
#9129 sztem mindenki igy van ezzel :D -
Redfox #9128 én vagyok a harmadik, mondom magamban, na végre jó sok kép, és semmi...semmi; olvasom a következő üzenetet...húú bazze! -
#9126 Valami szponzor kavaras van, de en sem ertem pontosan... -
#9124 Akkor mar ketten vagyunk:)))))))))) -
#9121 Nemtom, de ha álmos vagy, menj aludni. :D -
ToMy_ #9120 fubazze,bocs, rafekudtem az enterre.. :))) -
ToMy_ #9119 Na ez a virtualis memoria mereten
ek baszirgalasa w98se alatt is oldja a kilepegetest meg a nehabeszaggatast?
-
#9118 OK. :D -
#9114 Azt hiszem ennél többet már nem tudok kihozni hű Remómból, de így is nagyon jól elvagyok vele a 2. városrészben. :) -
Redfox #9112 na jó éccakát -
#9101 Az akadas tenyleg gaz.
Amikor szaguldozok a varosban, full forgalom, kerulgetem a kocsikat - akadas - aztan mar szantom is fel a szembe jovo forgalmat:))
MegaTrafficJam:))