46059
.
  • M@TriX
    ja... ha legalább lenne magyar székháza az Avaultnak, akkor mehetnénk tüntetni. :)
  • Alexease
    no patch:(
  • M@TriX
    Ne is mond.... Engem is eszik a penész. :)
    Addig kihúzom valéahogy a Nascar2003-al és a C&C Generals-al. :)
    Remélem dögös lesz a patch, mert különben durci leszek. :)
  • hen-tes
    és az mikor má ?:)
  • Guszty
    Kapd ki az első kerekekből a lengéscsillapítót, meg a rugót! Nekem így működött!
  • csudiboy
    cseva mindenkinek nekem az aproblémám hogy mióta fent van az összes pöcs azóta nemtom kikapni hátsó kerékre az autókat lécci segíccsetek köffi csá
  • bfg900
    Nekem viszonylag bugmentesen működik egy idelye, vagy én vagyok szerencsés, vagy te peches, nemtom :)
  • M@TriX
    hamarosan megérkezik az 1.3-as javítócsomag. Az valószínűleg az utolsó nagy javítás lesz, szóval reménykedünk... :)
  • M@TriX
    Csak a DC++t tudom ajánlani. Mondjuk nekem RiP van, és úgytom csak abban különbözik az ISO-tól, hogy nincsenek benne a videók. Ennyi...
  • M@TriX
    az sem mind1, hogy melyik pénteken. :) Ha ezen a pénteken kiadják ígérem egy szót sem fogok szólni... :)
    Már fel vagyok készülve, hogy elakad a szavam. .)
  • hen-tes
    tuti hogy péntek este fogják kiadni...
    a genyák
    hétközben eggyet sem adtak még ki
  • M@TriX
    Én megmondtam... :)
    Mármint, hogy ülni fognak rajta az Activision-os fiúk. Eszem a szívüket...
    Az előzőre is bő egy hetet kellett várni (vagy megszépültek az emlékek is több is volt? :)).
    Kár, hogy nem adja ide nakünk az invistus. leszednénk jól! :)
  • hen-tes
    na hol a patch 3 ???????
    grrr.
  • M@TriX
    hajh. Nincs 2.2-es petch. A legújabb az 1.22-es. További infóért a lentebbi beszólásomhoz.
    (Szóval igaz mindenki így hívja, de ha majd felteszed a patchet és elindítod a játékot, akkor a bal sarokban szépen virítani fog, hogy 1.22. Ilyen egyszerű.
    Street Legal 2(.2) még arrébb van. :))
  • M@TriX
    melyik verzióhoz? Az 1.22-eshez? Mert arról nemrég volt szó ejnye bejnye. Tessék visszaolvasni. :)
    Kiindulásnak eZT kapod. :)
  • Alexease
    Meg adom a cimet, boxoljatok le:))))
    De megvaltoztatom, azt hiszem O kulfoldi...
  • Webmozi
    ok
    köszi!
  • Alexease
    Ez a biztos, nehogy felre magyarazzam...
  • Alexease
    "Milyen fontosabb újítások várhatóak a #3-as patchben?
    A Patch#3-ban egy sokkal élethûbb irányítás került bele, ami a fizikai paraméterek sokkal korrektebb használatát fogják jelenteni, új részecske modellezés sokkal szebb porral, füsttel szikrákkal, az Alt+ Tab használhatósága, új kamerakezelés, és egy csomó bug kijavítása lesz többek között megtalálható a patchben"

• Alexease
    Remelhetoleg... Tamas azt mondta a riportban, hogy olyan fizikai parameterek is kilesznek hasz nalva (rendesen) ami eddig nem (volt).
  • Webmozi
    Ok
    köszi!
    és nem tudni, hogy a 3. patch-be már ki lesz javítva?
  • Webmozi
    Ok
    köszi!
    és nem tudni, hogy a 3. patch-be már ki lesz javítva?
  • Alexease
    Az a Immobiliser, amihez csak a ceg fer hozza:)))
    Amugy tenyleg bugos.
  • Webmozi
    Szeva mindenki!

Az volna a kérdésem, hogy ugyebár leht venni a body részlegnél valami kék ládikát, ami állítólag leszabályozza a túl magas fordulatot.... Na! Nekem az a problémám, hogy veszek bele egyet és annyira leszabályoz, hogyy el sem tudok induni.:-)
    Ez mé van? Nem jót veszek bele?
  • Alexease
    Szerintem nem vagy egyedul:))
  • barát füle
    3. patch-ot akarok!!
  • M@TriX
    Na hali. A 7végén hónézőben voltam. Reménykedtem, hogy mire visszatérek már a 3. patch fog várni. :( Kár, hogy nem teszi. :)
    Látom ez hatással van a fórumra is. :)
    Még bírjuk ki egy kicsit.
  • vtb
    Hagyd BFG, az ingerszegény környezet kihozta belőle a vagánycsávót, azóta biztos megtudta mit csinál egy service pack és már sokkal intelligensebb
  • bfg900
    Ha ilyen szintű hozzászólásokra vagy képes akkor jobb lenne, ha többet nem írnál ide. Vagy moderáld magad.
  • csudiboy
    : DDDD Köfike a segítséget de már felment mindaháröm pöcs
    miost meg az a próblémám hogy állandóan kifagy a játék ha ebben is tucc segíteni akkkor lécci segícss
  • hen-tes
    vazz
    keres forumokat ne a street legal! forumba irogassá ha nem tucc hozzá szolni ?
    kit érdekel itt a settlers ???
    meg A MOTTORAcE3
    FÚÚJ !!!
    :)
  • Cool-spot
    nm
  • vtb
    köszi
  • Cool-spot
    Látom kötöszködös csajszi vagy... Sebaj mindenhol vannak ilyen degenerált faszok, de mint látod a te kedvedért használok ,t!
  • vtb
    vagy a cd-írásra gondolsz? mert akkor bocsi
  • vtb
    mint pl: "isszonyat", vagy a vesszők léte/nemléte?
  • Cool-spot
    Miért ne... :))
    Bár a setlers4 isszonyat a team arena régi, a winap elavult java minden rendben. Irással kapcsban pedig talán nekem kéne tanácsot adni neked!
  • vtb
    Cool-spot, a settlers4-el, a team arénával, a photoshoppal és a winamppal minden rendbe van? esetleg svcd írásban, dhcp server beállításokban, java-ban ne segítsünk?
  • Cool-spot
    jah és hogy a rippelt insane vmi vidkártya hibárol hadovál... Vat ken áj du tu szolv diz problem??
  • Cool-spot
    Hy skacok! Vki plz mondja/irja le nekem hogy mire jo a win xp service pack 1??? THX!