46059
.
  • I-NoVa
    Nem kell hozzá erős gép, csak normálisan beállított oprendszer, és stabil gép. 600-as celeronon Gf2 MX200-on is lehet 30FPS átlagot kihozni belőle, csak rendes driverek, és jó biosbeállítások kellenek.
  • Webmozi
    Ennél komolyabb kártyát?
    Hát azért nem normálisak, hogy egy ilyen kártyán ne menjen.
    A játékkal semmi bajom, nagyon cool, meg minden, de, hogy csak a legbiább gépeken megy, azzal van bajom.
  • M@TriX
    hát ja...
  • M@TriX
    Á nem lett annyira nagy hírverése. Ha érdekel iTT elolvashatod az egész interjút.

Mondjuk ezen sorok között, sok ígéretes dolog van:
    "- Milyen stílusú lesz az új autóverseny program? Talán néhány információt el lehetne ejteni a koncepcióról és a tervekrõl...
    - Errõl egyelõre semmit sem mondhatok. Az biztos, hogy akinek az eddigi játékaink világa bejött, az most sem fog csalódni. Itt viszont már egy mûködõ engine lesz a kezünkben, amit még tovább fejlesztünk, ebbõl következõen még több feature, és sokkal kidolgozottabb játékmenet lesz rá jellemzõ. Sokat tanultunk a Street Legal-ból, és mindaz, ami itt és az Insane-ben gyümölcsözõ volt, azt az új játékunkba is átültetjük, a vad hajtásokat viszont kíméletlenül kigyomláljuk."
  • CaviaR
    Áhhhááá! Akkor csak tudatlan vagyok :)
  • M@TriX
    dehogynem a korábbi "nemhivatalos" interjúban több infó is előkerült róla. :)
  • CaviaR
    Na ezt felejtettem el:
    HC.Gamer: Esetleg valami információ a következő játékról? Esetleg Street Legal 2 :) ?

Invictus: Ez sajnos a kiadónkkal kötött szerződés alapján az E3-ig nem kiadható információ. Ott mindenre fény derül, és nagyon reméljük, hogy mindenki elégedett lesz a látottakkal.

Tehát lesz!!!!!! :)))
    De nem tudunk róla... :)
  • CaviaR
    Szerintem vegyél egy komolyabb videókártyát, ha játszani akarsz a mai játékokkal.
    De ha jól használod, rendes diverekkel, és a játékra is ráhúzod a pecseket, menni fog az...
  • bfg900
    Lehet futtatni 320x240ben a SL-t? :)
    Amúgy most akkor p4ed van vagy celeron? :)
  • Webmozi
    Sziasztok!
    Nem tudom, de szerintem az nem normális, hogy egy P4, ATI 9000 PRO 64MB, 1,7GHz Cel., 256 DDR
    konfigon, ha minden grafikát leveszek LOW-ra(még az embereket is), akkor 320x240-es felbontásban szaggasson a játék. Szerintetek ez normális?
    (még nincs peccselve(ez a baj?))
  • I-NoVa
    Ha még valaki érdeklődne a földalatti pályáról:

NINCS

• I-NoVa
    Ha még valaki érdeklődne az 5. városrészről:

Invictus: Mi nem készítünk 5. városrészt, mert már az új projectünkön dolgozunk, de a játékosok megtehetik, ha akarják.
  • I-NoVa
    Jelenleg a lámpagyár alapanyaghiányban szenved, de amint hozzák a megfelelő import zöld festéket, napokon belül kész lesz a zöld lámpa. Egyelőre a festékgyáron belül problémák akadtak, nem lehet elérni a bagdadi központjukat...
  • CaviaR
    HC.Gamer: A legpopulárisabb kérdés jelenleg: mi a helyzet a patch-csel?

Invictus: Köszöni szépen, jól van, kész van, csak arra vár, hogy az Activision zöld lámpát adjon a kiadására.

???
  • Alexease
    Hogy ne felejtsuk el a jatekot, most a HCGAMER keszitett egy interjut Kozak Tamassal a Street Legal-rol, multjarol, jelenerol, jovojerol stb.
    Itt elolvashatjatok: Interju
  • I-NoVa
    Mire kijön a patch, már nem fogunk emlékezni az sl-re, és megint újdonságként fog hatni :D. Jó taktika.
  • [NST]Cifu
    Blugy-blugy-blugy...
  • [NST]Cifu
    szerencséjük hogy mostanába nem kel a hely mert nincsenek jó játékok.

Sajnos én másképpen látom, éppen most szenvedek, mivel az IL-2 Forgotten Battles és a Rainbow Six: Raven Shield is eléggé meg tud fogni, de eggyüt sajna nem férnek fel a többi játék mellé :(
  • WiZZaRD
    mar miota is "tesztelnek"?
  • M@TriX
    Ámen, testvéreim...
  • LacX
    miert pont ma?
  • Alexease
    Valoszinuleg nem a tesztelessel megy az ido. Amikor kijott az 1.2-es patch, es kilogott a rendor feje a kocsi tetejen, nehogy azt mondjak, hogy azt letesztelte valaki. Pedig az is majd egy honap volt, amire kiadtak.

Ha tartjak a jo/rossz szokasukat, akkor ennek is ma kell kijonnie:)))))))))
  • I-NoVa
    Akkor még pár hét, és feltűnik nekik az ftp-re feltöltött friss patch, amit tesztelni kéne :D
  • Alexease
    Egyszeruen lassu az AV reflexe. Multkor 2 hetig nem ment a weboldaluk, ennyi ido kellett, hogy eszre veggyek.:))
  • WiZZaRD
    AV:ugy gondoljuk dolgoznia kellene meg kicsit, mondjuk esetleg megkereshetne itt nalunk a patchet, mert egyik titkarno sem talalja a gepen, s igy nem is teszteltunk idaig semmit, de varhato megjelenessel azert szolgalhatunk: 2008q4, eddigre a mobiltelefonjan is elvezheti majd a street legalt!
  • M@TriX
    :))
    Valdd be, hogy miattad volt. :)
  • I-NoVa
    Már hetek óta hanyagolom, legalább be tudtam fejezni a munkámat.
    "Tisztelt AV, köszönöm, hogy húzták a kiadást, elősegítették a munkámat, ezúton jelzem, befejeztem, kiadhatják a patchet."

:D
  • Ferci
    Már én is ott tartok,hogy törlöm a játékot.Addig huzzák amíg teljesen elmegy az emberek kedve a játéktól.
  • hen-tes
    ez azé má nagy kibaxás !!
    mi a francnak nem mondannak egy szót se ???
    minnyá fogom és letörlöm a messzibe
    szerencséjük hogy mostanába nem kel a hely mert nincsenek jó játékok..
  • hali
    a pecsed a labad kozt van :D
  • Ombi
    meg mindig senki nenmigaz hogy senkinek nem volt ilyen kinja fax ki van nem birom tovabb
  • And5
    nkd azán van önkritikád :)))
  • Ombi
    ha esetleg van megoldas vagy volt vkinek ilyen problemeja please help mert autobuzi vagyok :))))
  • hen-tes
    még mindig nincs 3madik??????!?!?!?!!?
    GRRRRRR!!!
    FELHÁBORÍTÓ :)
  • And5
    nkm is az van ha gondolod kitaláloma serialod :) a legkirályabb oprendszer ugye hogy ugye?
  • Ombi
    streetlegalpatch2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ezt irja ki mikor fel akarom rakni 2 patchot es innentul vege a dalnak please help winxp angol service pack 1
  • M@TriX
    Az e-mailemre csak nem is válaszoltak az 1.3-as kapcsán. Biztos már nem tudnak kifogást.. :(
  • M@TriX
    elősször az 1.1, aztán az 1.2, majd az 1.22-t így sorjában kell...
  • Ombi
    udv van streetlegal 1 illet 2 ill 2_2 patch melyiket rakjam fol elosszor 1 aztan 2 vagy eleg csak a 2? THX lehet kicsit erthetetlen volt de majdcsak kibogarasszatok :DDD
  • Lt.Balu
    Megnéztem...igazatok (igazad) van.SORRY!