46059
.
-
#11683 Nem kell hozzá erős gép, csak normálisan beállított oprendszer, és stabil gép. 600-as celeronon Gf2 MX200-on is lehet 30FPS átlagot kihozni belőle, csak rendes driverek, és jó biosbeállítások kellenek. -
Webmozi #11682 Ennél komolyabb kártyát?
Hát azért nem normálisak, hogy egy ilyen kártyán ne menjen.
A játékkal semmi bajom, nagyon cool, meg minden, de, hogy csak a legbiább gépeken megy, azzal van bajom. -
#11681 hát ja... -
#11679 Á nem lett annyira nagy hírverése. Ha érdekel iTT elolvashatod az egész interjút.
Mondjuk ezen sorok között, sok ígéretes dolog van:
"- Milyen stílusú lesz az új autóverseny program? Talán néhány információt el lehetne ejteni a koncepcióról és a tervekrõl...
- Errõl egyelõre semmit sem mondhatok. Az biztos, hogy akinek az eddigi játékaink világa bejött, az most sem fog csalódni. Itt viszont már egy mûködõ engine lesz a kezünkben, amit még tovább fejlesztünk, ebbõl következõen még több feature, és sokkal kidolgozottabb játékmenet lesz rá jellemzõ. Sokat tanultunk a Street Legal-ból, és mindaz, ami itt és az Insane-ben gyümölcsözõ volt, azt az új játékunkba is átültetjük, a vad hajtásokat viszont kíméletlenül kigyomláljuk."
-
#11678 Áhhhááá! Akkor csak tudatlan vagyok :) -
#11677 dehogynem a korábbi "nemhivatalos" interjúban több infó is előkerült róla. :) -
#11676 Na ezt felejtettem el:
HC.Gamer: Esetleg valami információ a következő játékról? Esetleg Street Legal 2 :) ?
Invictus: Ez sajnos a kiadónkkal kötött szerződés alapján az E3-ig nem kiadható információ. Ott mindenre fény derül, és nagyon reméljük, hogy mindenki elégedett lesz a látottakkal.
Tehát lesz!!!!!! :)))
De nem tudunk róla... :) -
#11675 Szerintem vegyél egy komolyabb videókártyát, ha játszani akarsz a mai játékokkal.
De ha jól használod, rendes diverekkel, és a játékra is ráhúzod a pecseket, menni fog az... -
#11674 Lehet futtatni 320x240ben a SL-t? :)
Amúgy most akkor p4ed van vagy celeron? :) -
Webmozi #11673 Sziasztok!
Nem tudom, de szerintem az nem normális, hogy egy P4, ATI 9000 PRO 64MB, 1,7GHz Cel., 256 DDR
konfigon, ha minden grafikát leveszek LOW-ra(még az embereket is), akkor 320x240-es felbontásban szaggasson a játék. Szerintetek ez normális?
(még nincs peccselve(ez a baj?)) -
#11672 Ha még valaki érdeklődne a földalatti pályáról:
NINCS
-
#11670 Ha még valaki érdeklődne az 5. városrészről:
Invictus: Mi nem készítünk 5. városrészt, mert már az új projectünkön dolgozunk, de a játékosok megtehetik, ha akarják. -
#11669 Jelenleg a lámpagyár alapanyaghiányban szenved, de amint hozzák a megfelelő import zöld festéket, napokon belül kész lesz a zöld lámpa. Egyelőre a festékgyáron belül problémák akadtak, nem lehet elérni a bagdadi központjukat... -
#11668 HC.Gamer: A legpopulárisabb kérdés jelenleg: mi a helyzet a patch-csel?
Invictus: Köszöni szépen, jól van, kész van, csak arra vár, hogy az Activision zöld lámpát adjon a kiadására.
??? -
#11667 Hogy ne felejtsuk el a jatekot, most a HCGAMER keszitett egy interjut Kozak Tamassal a Street Legal-rol, multjarol, jelenerol, jovojerol stb.
Itt elolvashatjatok: Interju
-
#11666 Mire kijön a patch, már nem fogunk emlékezni az sl-re, és megint újdonságként fog hatni :D. Jó taktika. -
#11665 Blugy-blugy-blugy... -
#11664 szerencséjük hogy mostanába nem kel a hely mert nincsenek jó játékok.
Sajnos én másképpen látom, éppen most szenvedek, mivel az IL-2 Forgotten Battles és a Rainbow Six: Raven Shield is eléggé meg tud fogni, de eggyüt sajna nem férnek fel a többi játék mellé :( -
#11663 mar miota is "tesztelnek"? -
#11662 Ámen, testvéreim... -
#11661 miert pont ma? -
#11660 Valoszinuleg nem a tesztelessel megy az ido. Amikor kijott az 1.2-es patch, es kilogott a rendor feje a kocsi tetejen, nehogy azt mondjak, hogy azt letesztelte valaki. Pedig az is majd egy honap volt, amire kiadtak.
Ha tartjak a jo/rossz szokasukat, akkor ennek is ma kell kijonnie:))))))))) -
#11659 Akkor még pár hét, és feltűnik nekik az ftp-re feltöltött friss patch, amit tesztelni kéne :D -
#11658 Egyszeruen lassu az AV reflexe. Multkor 2 hetig nem ment a weboldaluk, ennyi ido kellett, hogy eszre veggyek.:)) -
#11657 AV:ugy gondoljuk dolgoznia kellene meg kicsit, mondjuk esetleg megkereshetne itt nalunk a patchet, mert egyik titkarno sem talalja a gepen, s igy nem is teszteltunk idaig semmit, de varhato megjelenessel azert szolgalhatunk: 2008q4, eddigre a mobiltelefonjan is elvezheti majd a street legalt! -
#11656 :))
Valdd be, hogy miattad volt. :) -
#11655 Már hetek óta hanyagolom, legalább be tudtam fejezni a munkámat.
"Tisztelt AV, köszönöm, hogy húzták a kiadást, elősegítették a munkámat, ezúton jelzem, befejeztem, kiadhatják a patchet."
:D -
#11654 Már én is ott tartok,hogy törlöm a játékot.Addig huzzák amíg teljesen elmegy az emberek kedve a játéktól. -
#11653 ez azé má nagy kibaxás !!
mi a francnak nem mondannak egy szót se ???
minnyá fogom és letörlöm a messzibe
szerencséjük hogy mostanába nem kel a hely mert nincsenek jó játékok.. -
#11650 a pecsed a labad kozt van :D -
Ombi #11649 meg mindig senki nenmigaz hogy senkinek nem volt ilyen kinja fax ki van nem birom tovabb -
#11647 nkd azán van önkritikád :))) -
Ombi #11646 ha esetleg van megoldas vagy volt vkinek ilyen problemeja please help mert autobuzi vagyok :)))) -
#11644 még mindig nincs 3madik??????!?!?!?!!?
GRRRRRR!!!
FELHÁBORÍTÓ :) -
#11643 nkm is az van ha gondolod kitaláloma serialod :) a legkirályabb oprendszer ugye hogy ugye? -
Ombi #11642 streetlegalpatch2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ezt irja ki mikor fel akarom rakni 2 patchot es innentul vege a dalnak please help winxp angol service pack 1 -
#11641 Az e-mailemre csak nem is válaszoltak az 1.3-as kapcsán. Biztos már nem tudnak kifogást.. :( -
#11640 elősször az 1.1, aztán az 1.2, majd az 1.22-t így sorjában kell... -
Ombi #11639 udv van streetlegal 1 illet 2 ill 2_2 patch melyiket rakjam fol elosszor 1 aztan 2 vagy eleg csak a 2? THX lehet kicsit erthetetlen volt de majdcsak kibogarasszatok :DDD -
#11638 Megnéztem...igazatok (igazad) van.SORRY!