46061
.
  • I-NoVa
    Amúgy még most is találok néha új kocsiverziókat :). Van a subaruból wr superturizmo, a mitsubishi lancer-ből is van WRC (és tényleg WRC-nek írják :)), valamint eltűnt az 1200 presztizspontú Baiern Devilsports-om, suck. Mocskos autótolvajok :).
  • I-NoVa
    Hogy is magyarázzuk el... Ráállsz az egérkurzorral és NYOMSZ EGY ENTERT!!!
  • N02
    Kuldjon vki nekem egy savgamest ahol tudok menni ROC on .
  • N02
    Igen csak Hogy Nekem nem engedi valamiert
  • M@TriX
    Nem a ROC-ra?
    Ráviszed az egeret a pipára majd nyomsz egy ENTERt. ;)
  • N02
    Hogy Lehet feliratkozni az RCP RE MERT NEKEM NEM ENEGEDI .
  • I-NoVa
    A japanese a golfra megy, és az olcsóbb kipufogóra ad súlyban minimálisan kedvezőbb alternatívát ugyanannyiért. De mivel 60-70 pénz plusz a drágább pro, úgyhogy felesleges megvenni. A Nonusnál meg a kipufogóváltás abszolút nem jelentett lóerőcsökkenést nálam.
  • [NST]Cifu
    Szvsz az European exhaust a Baiern-re jön, a japanese viccesebb, mivel más lehetőséget én látok, valószinüleg a Nonus-ra jönne majd rá (ez esetben viszont keményen 1000le felett lenne a motor már :))
  • anu
    na már winamp nélkül egy kövér gázra is simán elszáll a hang
  • I-NoVa
    Ja, a prime-hez nem bug, csak alkatrészhiány, hogy a sideskirtjén ott a félköríves kivágás a kipufogóknak, na majd a patchben legyen, ajánlom.
  • I-NoVa
    Az european-t egyszer fel tudtam valamire tenni a másik mellé :), csak úgy. Semmire nem jó, csak van.
  • I-NoVa
    A típus csak attól függ, hogy milyen motort teszel bele. (Kivéve 1-2 karosszériamodnál), szóval pl az Einwagen GTA-t le lehet downgradelni GT-re, akkor azt a scriptet tölti be. Néhány upgrade van csak kiszűrve, de amíg nincs kint a patch, nem lessz twinturbo semmiből.
  • king13
    megmondaná valaki hogy a japanese exhaust header és az european exhaust... mire jó (vagy talán melyik autóra) jó?
  • king13
    fontos hogy Duhen Racing Sunstrip legyen mert az AWD és csak 930-940kg
  • king13
    cars/racers/baienr_data/scripts
  • king13
    nem arra gondoltam nézd meg a cars/racers/scripts mappát ott van GT3 coupesprt-devilsport twinturbo, turbo
  • I-NoVa
    Azt nem beszerezni kell, hanem rátenni a turbo-t, amit ugye a patchig nemigen fogunk.
  • [NST]Cifu
    Nem, mivel a turbós kipufogók bugosak, de ez még hagyján, mivel egyszerűen nincs hozzá turbó...

Amúgy a Duhen-t eddig kihagytam (annyira nem tűnt komolynak), de most kiváncsiságképpen csináltam egyet, és egész pofás lett. Viszont nagyon csodálkoztam, hogy a 2.0-ás motor alig valamivel gyengébb, mint a 2.2-es...
  • king13
    talán félreérthettél: arra lettem volna kíváncsi hogy a CoupeSport/Devilsport TWINTURBO-t sikerült-e már vkinek beszerezni. ismerem a sima Devilsport képességeit. de nálam akkor is a Duhen Racing Sunstrip 2.0 CDVC a nyerő!
  • king13
    előbb nálam szimplán elszállt a mentés úgy, hogy be se töltöttem csak egyszerűen elindítottam a játékot és kiléptem. van egyébként valaki aki még játszik az slr-el nem csak bugokat és azok okát keresi? :)
  • I-NoVa
    Kezdek rájönni, hogy a háttérben futó szolgáltatások nagyon bele tudnak kavarni az SL működésébe. Eddig reflexből XP telepítés után minden fölösleges dolgot letiltottam, az esetleg szükséges dolgokat egy virtual pc-s Win98-ra tettem (virtual hálózattal), és csak akkor indítottam el a háttérben, ha tényleg kellettek. Most elegem volt, hogy sok prociidőt zabál a W98 háttérben futtatása, és úgy 2 perc, amíg bebootol, feltettem egy PHP szervert+IIS -t az XP-re. Eredmény: Sl a városban játszhatatlanul lassú, én ideges, PHP életveszélyben, IIS is. Tanulság: Megvan az érthetetlen lassúságok egyik oka?
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg a RIP-es verzió van meg neked, aminél a videók hiánya miatt a patch nem lesz hajlandó felmenni.
  • Rosco
    Az király. Neked nincs meg véletlenül? :-) Angliát nem szeretem. :-))
  • Alexease
    Nalunk nem is lehetett kapni. Europaba csak Angliaba arultak, talan ott meg talalsz belole (bar nem valoszinu, hogy elkapkodtak;-). ;DD
  • Rosco
    A street legalt (nem a redline-t) lehet kapni még valahol?
    WCO-ról nem tudom letölteni. Az is érdekelne, ha megvan valakinek. (10 évvel ezelőtt a Street Rod 1-2 volt a kedvencem :-))
  • I-NoVa
    Baiern Devilsport mindenképpen a csúcs, 490 lóerőt lehet belőle kihozni, és mivel cabrio, a tető súlyát is megspórolhatod. Én a R.O.C.-on megdöntöttem az Enerrel felállított 1:10-es körrekordomat, mert ugyan az Ener egyenesben 370-re is felgyorsult, viszont billentyűzettel a Baiern sokkal vezethetőbb a kanyargós hegyi részen.
  • malter
    akit az öszekötési kép is érdekel,az megtalálja a hardver részben az ati 7x8x9x részben
  • malter
    már megtaláltam a probléma okát,akit érdekel annak leirom,ha esetleg másnak is lenne ilyen problemo:Nem az NTSC/PAL a gond.

A gond ott van, hogy SVIDEO (nem SVHS!!! az más) jelet, SVIDEO kábellel, SVIDEO->SCART átalakitóra viszel, valszeg úgy, hogy a TVd SCART csatiját nem lehet SVIDEO jel fogadására állitani.

Megoldható, ha egy konditval összekötöd az SVIDEO csatlakozó 3-4 lábait, igy az RGB (szin-)jelre megy ami kell. Azért igy, mert az SVIDEO csati lényege, hogy az RCAval ellentétben itt nem egy ágon mennek a szin,szikron, és világosságjelek, hanem kóülön éren, a jobb minőség érdekében.

3-4 láb összekötése 630-as kondival (10ft?).

Ha nem akarsz igy tökölödni, akkor van SVIDEO->RCA majd RCA->SCART átalakitó, ezzel a kettővel is meg lehet oldani a FF kérdést.
  • AirborneRanger
    Ok king. Sikerult beszereznem használtan, vettem rája superchargert meg kellékeket. Elsőre izmosabbnak tűnt mint a 110-es. Király.
  • king13
    sikerült valakinek Baiern CoupeSport/DevilSport (Twin)Turbo vennie? és ha igen mennyiben jobb egy simánál?
  • king13
    ezzel nem kalkuláltam de a 140 GTA használtan 18-19 körül kapható
  • AirborneRanger
    Kösz king
  • M@TriX
    persze, hasonló a valóshoz, csak nem onnan használja ahonnan kellene, mert ott lecseréltem.. ;)
  • asterx^^
    Van egyaltalan hangja ? :DDDDD
  • asterx^^
    Erre utaltam de m1 :)
  • M@TriX
    játszon kocsiba és nyer.. vagy nem. ;)

Ja, találtam egy eredeti Shelby motorhangot. Most heggesztem bele a játékba. Ekkor találkoztam egy újabb buggal. Az Einwagen a Baiern motorhangját használja... A Prime-nak meg senki nem használja. :) És hogy a Prime honnan evszi a hangját, az számomra még talány. :) De így az Einwagennek király hangja lett. (Mint mikor leszakad a kipufogója. :)
  • asterx^^
    22e korul megveszi a GTA einwagent es utana a maradek 2-3 e bol fogadjon 10e$ ban :) logikus igen:)
  • king13
    ja meg persze menjél olyan 22h felé versenyezni ha lehet sztem pénzben játszál olyan 10000$-ban. aztán onnan megy magától...
  • king13
    Einwagen 140 GTA-t vegyél szerintem kezdésnek persze használtan. ebben már a PerPro motor alkatrészek vannak amin már nagyon nem tudsz változtatni max a supercharger-el. veszel egy Einwagen superchargert (Air & Fuel asszem) és egy supercharger drivebelt-et (Accesories & Others asszem) ezt felszereled meg kicseréled a Body alkatrészeit replacement-re...remélem érthető voltam :D
  • king13
    nálatok lehet venni MC Hood Scoop-ot? mert ugy a Prime DLH500-hoz jó lenne de amikor megveszem nem kerül be az alkatrészek közé. ez szerintem egy ?újabb? bug...persze ha nem csak nálam jelentkezik