Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze aztán felvilágosultam, és azóta csakis manuális váltó + automata kuplung :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Alig várom a magyarországi megjelenést, azonnal rohanni fogok megvásárolni!
IVICTUS RULLA!!!
Alexease: Nekem nagyon úgy tûnt, hogy kb a terep2 óta hozzák a törés megoldását, azaz nem kell hozzá elõmunkálat, hanem a progi tudja deformálni a modellt bárhogy. 1-2 nagyon durva törés után jutottam erre, amikor a kocsi tüskés sünre emlékeztetett inkább, mint kocsira. (a terep2-ben is elõfordult, csak ott sûrûbben... :))
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Kezdem azzal, hogy a játék szuper már aludni is alig tudok miatta. Csak annyi gondom van mindhárom patch feltétele után, hogy két egér található a játékban. Egy Windowsos egy pedig a játéké. Természetesen nem egyszerre mozognak. Ráadásul az utcán nem tûnik el a windowsos egerentyû ami igen zavaró vezetés közben. Nem crackelt a játék!
Tudtok valami megoldást erre??
(De lehet, hogy csak a Sulinet szerver ferges...)
Amugy meg nem sokat tud, vagyis nem kell izgulni. Nem auto szerkeszto, csak a "kezi script tuningot" segiti.

Ha ez sikerül, akkor polszki, lada, skoda, stb mehet sorban :). Jobb esetben neten találok kész modelleket, és azokat illeszthetem be kevés módodítással. Persze lehet, hogy már a modellezés kifog rajtam.
Én a neonokra izgulok be!!!
Þór vígi þessi rúnar
Mittomén neoncsövek az aljára meg légfrissítõk a tükörre meg ilyen "felesleges" "alkatrészek". Szóval azért szerintem lehetne pár ilyen is benne, hogy legyen értelme NAGGGGYON szép autókat csinálni, meg persze gizdázni vele.
Vélemény errõl???
Þór vígi þessi rúnar
http://www.koenig-specials.com
Az oldalamon van meg par link hasonlo temaban.
Es ha valaki tudd meg jo linkeket, az ott felsorolt temakorokben, az kudhet.
Peldanak itt egy tuning alkatresz oldal, magyarul.
http://www.magnumtuning.hu
Üdv:
dav
De mivel az ertekek az alkatreszekhez - objektumokhoz - vannak rendelve, kulon-kulon file-ban, nem tudom hogy lehetne megcsinalni. Kellene egy adatbazis, konfig file, amiben nyilvan kellene tartani az osszes alkatreszt, az uj beallitasaival egyetemben. Es persze, ehez egy teljesen uj script reszt is kell irni, menukkel stb.
Utolso hivatalos infom szerint, ilyen lehetoseg nem lesz. De mivel bizonyos mertekig nyilt lesz a script, talan lesz ra lehetoseg, hogy megszallott emberek merirjak.
(Amugy van mar nalam egy beta tesztes scipt tuningolo:))
Persze vannak speci tuningok is, de nehez lenne beimpegralni a jatekba.
Szerintem, meg egy tonna alkatresz, jo beallitasokkal, osszehangolassal tokeletes lenne.
De ha kijon a DevKit, es beindul az alkatresz gyartas, akkor valoszinu lesz mibol valogatni. (Persze ha kotrrektul, jol megcsinaljak oket.)
Ti hogyan tudnátok elképzelni a finomhangolást? Nem csak kifejezetten a StreetLegal-ban érdekel, hanem úgy általában bármelyik szimulátorban.
Fõleg a motor lenne érdekes szerintem, mert futómû, meg sebességváltó beállítás sok játékban van. Jó lenne, ha a motor tuning nem csak abból állna, hogy megveszem a legnagyobb blokkot, rárakom a supercharger-t, aztán hadd szóljon. Kéne valami, amivel mindenki egyedivé, személyre szabottá tehetné a dolgot. Ti mit gondoltok?
Üdv:
dav
Koszi, ugy latszik nem neztem meg eleg alaposan a motort...
Üdv:
dav
Azért én nem vagyok biztos benne, hogy normális dolog az, hogy az ember a játékhoz igazítja az operációs rendszerét. Kapcsold ki az XP-s felületet, állíts le minden rezidens programot, állítsd át a memóriagazdálkodást... lassan egyszerûbb lesz egy külön Windowst feltenni direkt a StreetLegal-nak.
Üdv:
dav
Amugy masba is bekavar az XP a csicsaval...
Nem a "windowst" hasznalom, hanem az az alatt futo programokat. Es csupaszon, szerintem, eleg gyors, es megbizhato.
Itt a desktopom, tuti:)))
Erosen memoria fuggo a dolog. De bizonyos alkatreszek, auto tipusok is befolyasoljak.
Remélem ez segít.
Üdv:
dav
Mi lehet a baj? Hogy tudom elérni, hogy felmenjen a patch? :))
WinXPm van Sp1el!
..(kardántengely, difimû, féltengelyek, hûtõ, ablaktörlõ, duda, rádiósmagnó... :))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.