Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Aki volt a Chat-en, vagy olvasta az anyagot, az lathatja, hogy nem sok derult ki. Elvileg semmi...
En, szemely szerint, az Origo "ertelmisegi" Chatben es az "ertelmisegi" Moderatorban latom a hibat, aki szerintem komolyan valogatott a beerkezett uzenetek kozul. Nem azt mondom hogy fasza kerdeseim voltak, de egy-ketto helyett el tudtam volna kepzelni. Es meg nem is lattam a HSW es a Hardwired kerdeseit, akik ezzel foglalkoznak, vagyis profik.
Alexease
Felkerult a mai Invictus Chat teljes anyaga:
StreetLegal Catalog
Alexease
www.trefort.net, Chat, #Vendeg szoba.
BaziJoe
Ok megyek de mejik szoba?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Alexease
Du. 2-kor gyere a www.trefort.net chat-re.
Ott mindent meg tudsz:)))
BaziJoe
Sziasztok!
Tud valaki valamit az ujj patch-rol valamit?
Milessz benne,mikor jelenik meg,lessze benne
multi stb...?????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

LacX
aha szal ez bfg ? :))))))
bfg900
Jó, hát te is tudod, hogy nem értek a PS-hez
vtb
béefgé a régi logód jobb volt
ez most tájcsiul van írva?
bfg900
Oké, de ha mircel csatlakozok, mi a szoba neve, ez érdekelne fõleg.
bfg900
Direkt széthúzza 120x20, ra akármekkora is legyen...
M@TriX
van beépített beszélgetõgép is...
De lehet Mirc-el is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

bfg900
De basszameg, csináltam egy keskenyebbet, de hiába töltöm fel, a régit mutatja. grr
bfg900
Teszt
bfg900
Nemtudjátk hogy lehet treforton az origo társalgójába keveredni, ja mirc-el csatlakozok rá?
LacX
nekem is ati van 7200-es rajta van a catalist 3 driver es nemcsinal ilyen szepkis bugokat..
ocsemeben 8500 van azis rendesen megy, tuti a driveretek sz@r..
LacX
1 én szeretem a szuzukit
2 az egy honda..
Köszi szépen!
Én is várom már az új peccset!
M@TriX
Talán faragnak rajta. Nemsokár (remélem) itt az újabb patch...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
úgytom, hogy az 1.22-essel már javítottak valamin, de nekem nem ATI van...

A patch-csel eltûnnek ezek a színek?
Shongi
Semmi különös csak épp nincs optimalizálva ezért kéne nekem az a retkes patch(nekem 8500-am van)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Amúgy mi a baj az ATI-val?
Igen ATI-m van, de egy 9000 Pro
Fasza kártya penge képpel, de úgy látszik, hogy akkor ez nem a játékok kártyája:-((
Köszi a segítséget!
M@TriX
ezt akartam én is mondani, azért kérdeztem a konfigot. Én videók driverre vagy arra gyanakodok, hogy ATI-ja van...

Nagyon nagy gépigény. :(((
Shongi
Nem jön le az a kibaszott paccs, segítsetek please!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Én tudom mitõl olyan szép szines a kép!
A srácnak biztos valamien Ati kártyája van ez tuti!!!

M@TriX
Amúgy nem ártana egy konighot meg egy videok driver verziószámot mondani...

Köszi szépen!
Amúgy te sem tudod, hogy mitõl lehet?
< img src="http://www.freeweb.hu/webmozi/miez.jpg" >

csak az elejen ,es a vegen nem kell a space..
ide= < img nem kell a space
es ide= " >
Dashed: Köszi szépen el tudnád küldeni mailben, hogy mit csináltál, hogy neked müxik?
Mé nem müxik?
Úgy írtam be, ahogy kell!
Úgy írtam, hogy
Kerdezzetek Kozák Tamás -tol Holnap
info
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mitõl lehet ez?:
hen-tes
huáHUÁHUÁHUÁhá :))))
ez komoly
< img src="felkõtöteni és ide a cimét >
csak ezek <> után/elé nemkõ szóköz

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Bocs, most jól beégtem!:-))
Hogyan tudok képet beszúrni?
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mitõl lehet ez?:<#C:\miez.jpg>
Nem állt le a Steel Of Haste fejlesztése a legjobb tudomásom szerint.
Próbálok a srácokból néhány új képet kikönyörögni, de valahogy nem akar összejönni a dolog.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Azért a Clever's programja nem teljesen reménytelen eset. Amúgy nem kell "dobozt tologatnod" mivel legalább motorháztetõ nézet lesz a játékban.
Szerintem a készítõkrõl sem kell teljesen lemondani, mert amikor náluk jártam nem zárkóztak el az XBOX-os programok átportolása elõl.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bfg900
Már ne haragudj, de az ilyen üzeneteknek mi értelme? :) Mondhatnám énis, hogy tudom min dolgozik most épp a Clevers, de nem csinálom itt a feszültséget a többi fórumozó miatt :)
Alexease
Meg nics beallitva rendesen. Hasznalj manual valtot.
Mitõl szarozik a váltó, ha nagyobb turbót, vagy biturbót használok? 4000-es ford. környékén felvált, majd vissza, akár többször egymás után is. Köszi!

Alexease
Vannak infok, de nem mondhatok semmit:((
Irj nekik...
M@TriX
Én is beindultam, a Steel of Haste-ra, de elég nagy a csönd már arrafelé. Jöttek képek videók, aztán némaság...
Remélem nem csak konzolra dolgoznak...

Alexease
Sajnos ez a piac:( A Clever's is konzolban gondolkodik...
Amikor megtudtam, hogy mind ket ceg konzolra akar fejleszteni, erosen elgondolkodtam hogy veszek egyet. Gondoltam, vegre lesz valami, igazi "magyar" fizikas, szimulacios autos jatek, konzolon is. De valoszinuleg a jatekstilust is a piac diktalja...
(A Clever's S.o.H.-jaba - ami igen jol nez ki es jo nak igerkezik -, egy nyamvadt belso nezetet nem tudtam beleimadkozni:(( Milyen autos jatek az, amiben nincs belso nezet!? Tudom arkad... De akkor minek fizika, meg FFB stb!? Bocsi, ilyenkor zabos vagyok, amikor csinal valaki egy jo autos gamet, es kimarad az alap. Aztan tologathatok kivulrol egy "dobozt"... Persze ez nagyon leegyszerusitve...)
bfg900
-Peccs nemsokára.
-Devkit nemtom :)
-Kocsiaddon sem tudom. De szerintem a 2 ugyanaz lesz.
-hehe :)
-Remélem hamarosan. Engem jobban érdekelnek a tunning verdák, mint a traktorkerekûek, de meglátjuk mit hoz a jövõ :)
M@TriX
az remélem nem igaz, hogy konzolra mennek át, mert kiátkozzuk õket. :)

Alexease
En arra lennek kivancsi - tobbek kozott - hogy mi lesz a kovetkezo "nagy" jatekuk. Mivel az SL - elvileg - csak "beugros", gyors, teszt munka volt.
Az Insane utan ugy volt - kiadoi es penzugyi dolgok miatt - hogy csak PS-re es Xbox-ra fognak fejleszteni. stb...