Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Nekem szinte ugyan ez a konfigom, csak nem 256 mega rammal, hanem 512-vel. A többi stimmel. De nekem nem szabad megszólalnom, mert kihoztam 30 fps-t is maxon a városokban 😊))

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

WiZZaRD
hat ez nagyon komoly! asszem hetvegen atertekelve kezdem ujra az ismerkedest a progival

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
Az angol amúgy sem árt hozzá. Olvasgassátok a "What2do.txt"-ket.
Én most bogarázgatom. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ferci
Alexease,én is nagyon szépen kérlek segíts!
M@TriX
Jaj. Kissé káosz a DevKIT, de nem adom fel... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ferci
Akkor kezet foghatunk, mert nekem se sikerült megnyitni semmit.
Ferci
Értem.Sztem a videókártyával lesz a gáz.Ha jól tudom nem igazán kamázzak az Ati kártyákat bár lehet hogy tévedek. Nekem hasonlo konfigom van csak az én kártyám az Asus V7700 GTS 64mb és ezzel gond nélkül hasít max felbontásban.
XP 1800+
Radeon8500 Catalyst 3.2
256 MB DDR
WinXP
DirectX 9
Ferci
dobj 1 mailt ha érdekel
Ferci
tudom=tudok
Ferci
Én még tudom 1 helyet ahol fent van isoban
Jacek
nekem nem ker semmit😊

M@TriX
Majd mutasd. 😊

Alexease
Az is kerni fogja a CD-t, vagyis nem ersz vele semmit. Amugy a RIP-et fel lehet patch-elni, csak nem fut a cd miatt.
Ferci
Milyen konfigod van?
Milyen beállítást használtok? Baromira szaggatt a game
Jacek
😄DD

Alexease
Ez jo otlet😊)) Le is "fureszelem" mindjart valamelyik auto tetejet.😊)
M@TriX
jól hangzik.
Akkor egyszerû lesz kabriót csinálni nem?:
Majd nekiállok egy fûrésszel és kész. 😊

Alexease
Igy elsore elegbrutal. De mivel Ok is ezzel csinaltak az autokat, biztos hogy csak annyira nehez es problemas, amennyire kell. Aki mar mas jatekhoz is csinalt autokat, az biztos elvezni fogja, es annak egyszerubb is lesz a dolog.

En mar a modellezesnel elhalok😊)
Amugy az ablakokat egyszeruen csak sotetebbre vettem, a tetoablakon meg fapadosan kivagtam, csak mutatonak. (Azert ennel jobbat is tudok😊) Kis kanyarok, pantok, meg gombolyu elek😊))
M@TriX
csak gyõzzük majd idõvel. 😊
Nagyon összetett, Alexease?

M@TriX
amúgy az ablak is mintha királyabb lenne...
Mindjárt nyomom is fel a devkitet, azaz le... 😊

M@TriX
Na pár óra megyek el itthonról , erre már kinnt is a DevKIT. 😊
A Patch 4 elõtt majd sûrûn elmegyek itthonról, hátha majd kijön az is. 😊

Király a napfénytetõ!

Falabu
sztem jól néz ki!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Valaki help!
A peccs 3. nem teszi fel mert valmi fájlra config.class)azt monnya, hogy nem jó verzió!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Jacek
😊)) na folraktam hat a frame rate sajnos meg mindig nem az igazi😊 de mar azrt jatszhato😊

Alexease
Alexease
Ez huzos lesz😊) Mar annak is orulnek egyenlore, ha egy normalis napfenytetot tudnek csinalni😊)))
[NST]Cifu
Developer Kit, vagyis fejlesztési segédprogram. Ennek segítségével bele lehet piszkálni a játékba, módosítani a játékban lévõ dolgokat (modellek átalakítása, alkatrészek tulajdonságainak átszabása, stb.).

Ezek segítségével sokkal könyebb MOD-okat gyártani a játékhoz. Szerintem hamarosan várhatóak új autók, alkatrészek, sõt, új városrészek is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Egyszerubb lesz ablakot sotetiteni😊
I-NoVa
Juhú 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Mindenki olvassa el a hozza csatolt _legal_.txt-t!! Fontos!
Senki ne kezdjenel veluk levelezni, hogy hogyan mukodik, miert nem mukodik stb., mert nem fognak valaszolni! Egyszeruen nincs idejuk.

Ez a DevKit, nem "hivatalos" resze a jateknak, nem jar hozza Support. Ha van valami kerdes, itt a forumban, vagy a kulfoldi site-okon beszeljetek meg. Elobb-utobb lesznek hozza help-ek, tutorial-ok.

Ha szukseges, lehet nyitni, egy "Street Legal DevKit" cimu topic-ot is.
Jacek
na most jott el a pillanat foltelepitem megint a legalt komplett devkittestul😊) utoldo eselye😄

Alexease
Alexease
Megjelent a DevKit. Tamadjatok le!
Alexease
Nem. Az mar csak a kovetkezo jatekukban lesz benne.
nekem egy angol nyelvu iso is jó lenne!
nem tud valaki segiteni.

Vagy már volt errõl szó, és olvassak vissza?
Alexease
DevKit: Auto, alkatresz, palya, varos, textura stb. szerkeszto. (3D, Script, Texture, Converter stb.).
Nincsen a játékhoz magyarosítás vagy valami magyar guide?
Alexease
Ha lesz valami, ki lesz linkelve az oldalra. Rendszeresen nezegest az oldalt. Es ne csak a legfolso beirast!
M@TriX
még sajna egyikkel sem futottam össze. 😞

Hi ,srácok tud már valaki vlamit a Patch3 nocd változatáról vagy a Devkitrõl valamit???
M@TriX
😊

M@TriX
azt talán már nem kell tesztelni...

nekem az invictus oldala azt írja ki
"2002.04.01 Letölthetõ a 3-as patch a ....."mit nem adtam volna tavaly április elsején ha már peccselhettem volna a gamét!
Ez a kerékdolog országos.
Szerintem azér tették bele a tapadós detroitot, hogy végre valahára kétkeékre tudjam állítani a badget. Thanks to Invictus
Nem, Dunaújban rontom a levegõt.
és a DevKit-tel mi újság??? Tud róla valaki vlmt???
Atika :o)
Beraktam a patchokat es most meg nincs hang a jatekban miert??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>