Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Én most bogarázgatom. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Radeon8500 Catalyst 3.2
256 MB DDR
WinXP
DirectX 9
Akkor egyszerû lesz kabriót csinálni nem?:
Majd nekiállok egy fûrésszel és kész. 😊
En mar a modellezesnel elhalok😊)
Amugy az ablakokat egyszeruen csak sotetebbre vettem, a tetoablakon meg fapadosan kivagtam, csak mutatonak. (Azert ennel jobbat is tudok😊) Kis kanyarok, pantok, meg gombolyu elek😊))
Nagyon összetett, Alexease?
Mindjárt nyomom is fel a devkitet, azaz le... 😊
A Patch 4 elõtt majd sûrûn elmegyek itthonról, hátha majd kijön az is. 😊
Király a napfénytetõ!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A peccs 3. nem teszi fel mert valmi fájlra config.class)azt monnya, hogy nem jó verzió!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Ezek segítségével sokkal könyebb MOD-okat gyártani a játékhoz. Szerintem hamarosan várhatóak új autók, alkatrészek, sõt, új városrészek is...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Senki ne kezdjenel veluk levelezni, hogy hogyan mukodik, miert nem mukodik stb., mert nem fognak valaszolni! Egyszeruen nincs idejuk.
Ez a DevKit, nem "hivatalos" resze a jateknak, nem jar hozza Support. Ha van valami kerdes, itt a forumban, vagy a kulfoldi site-okon beszeljetek meg. Elobb-utobb lesznek hozza help-ek, tutorial-ok.
Ha szukseges, lehet nyitni, egy "Street Legal DevKit" cimu topic-ot is.
nem tud valaki segiteni.
"2002.04.01 Letölthetõ a 3-as patch a ....."mit nem adtam volna tavaly április elsején ha már peccselhettem volna a gamét!

Szerintem azér tették bele a tapadós detroitot, hogy végre valahára kétkeékre tudjam állítani a badget. Thanks to Invictus