Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
így hirtelen csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy nálam mûködik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Falabu
Importálás után így néz ki! Bármit csinálok!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
BazzE! Én már télleg feladom 2dikk nalpja szenvedek ezzel a szar Remo Cabrioval de sehogy nem megy!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Balu, mit szólsz hozzá? Jó lesz a gyûjteményedbe?

Hopp, ez rossz kép, nem ezt akartam, bocs !!!

Nova: Visszakerestem a tegnapi BMW-s képeket és láttam ,hogy tettél fel másikat is. Nagyon durván nézet ki.Csak gratulálni tudok, ha megtudod csinálni.
hali
csak annyit tok mondani hogy királyok vagytok!!!

www.napisajto.hu

Alex, bocs hogy utólag küldtem azt a cuccot, látom neked fölösleges volt, de hátha másnak szüksége lesz rá, légyszi tedd bele a zip- be.

Alexease
Felkerultek az oldalra a vegleges autok: CCke Remo Cabrio-ja, es Nova Buggy-ja.
A csatolt szoveges file-okat olvassatok el!!!!
StreetLegal Catalog
Sziasztok!

Én is nagy SL fan vagyok, csak most van egy kis problémám, nem tudom feltenni az 1.31-es patch-et, mert az 1.22 crackelt van fent, és azt az exe-t nem hajlandó megpatchelni. Az eredeti (1.00) install és a régebbi patchek, már incsenek meg, én hülye letöröltem õket, és most kellene az ORIGINAL 1.22-es exe a patcheléshez. Ha vki megdobna vele azt hálásan megköszönném.

Kefete
Lt.Balu
streetlegal.freeweb.hu

és van 3.patch

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Lt.Balu
a street-legal.tk-n már a javitott paccs3 van?
Mert most jött a gépem servicébõl,le akarom tölteni,de invictus.hu nem mûxiki,alex oldalárol meg nem engedi letölteni😞((((

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Carlos
Van már 3-ik patch???
Kicsit le vagyok maradva ugyanis!!!!!
És kéne (megin') a magyar SL site címe.
Az a freeweb-es. Asszem!

Þór vígi þessi rúnar

Van rá vmi gyors módszer vagy minden file-t külön kell?

Kösz, megpróbálom átírni a scripteket is...

Alexease
Az RPK file-t, a konyvtarnevet, es az osszes scriptben is at kell irni az elereseket.
Az elozo neven elmentett jatekallas, nem valoszinu hogy jo lesz.
Azóta hiába rakom vissza a V_12 - be ahol eredetileg volt, ott se jó!!! Ahhoz még a te cabriós rpk file- odat használtam átnevezve.

ÁÁÁÁÁÁÁ Alex help, a Remo Kombi cuccost éppen el akartam küldeni neked, csak mondom elõtte átírom Remo_V13 mappába, hogy a Cabrio mellé be lehessen tenni ha valaki akarja. Hát azóta ha be akarom tölteni a lementett állást, meghal a game. (Az rpk file- ban is átírtam hexaeditorral find/replace módszerrel a mappanevet.) Vajon ilyenkor mi a kínja?

Próbáltam atteni a Remo_V11(eredeti Remo) könyvtárába, onnan betölti rendesen.

Alexease
LoL😊)))
A valtokar elvileg az _extra_gear_shifter
I-NoVa
Ja, a váltás helyét még nem találtam meg, úgyhogy az maradt. Érdemes megnézni, ha fel-le váltogatsz, a vezetõ vakargatja a golyóit 😄. Taxisofõrszimulátor 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Már nem sokat változtatok rajta, a fullkarosszériás buggy 2.0 lesz, mivel nehezebb, és mások a menettulajdonságai.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
😊))))
I-NoVa
A vezetõt volt érdekes arrébbtenni, a keze a kormányt követi, a feje az 1. kamerát, a segge meg a seat változót. Érdekesen kicsavart helyzeteket hoztam össze 😄.

Alexease
0.99?
I-NoVa
Itt a legfrissebb, ha lesz idõm, befejezem:

Buggy.zip (780Kb)

-Lengõ alkatrészek javítva
-Festhetõ karosszéria
-Vezetõ középen
-Pedálok
-Fizika javítva
-Karosszériaforma módosítva belsõ nézet bug miatt.
-Stb...

A gép még mindig nem használ plusz alkatrészeket, mint ahogy a boltban sem volt rajta semmi. A mentésben teljesen fel van szerelve.

Alexease
Basszus!!!! Ez rossz helyre ment😊))))))))))))
Alexease
Es az eredmeny, hogy kint legyen. Azert jo verseny volt.

Eredmeny
Alexease
Taranov
Nincs a street legalnak magyarországon weblapja, vagyis street legalról szóló weblap?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
mi az a DC?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
ja, értem 😊)

Jacek
Ugye ezzel lehet terepet is csinalni????a devkitre ertem😊 namost valami jo kis zart racing palya??? lehetne koridokel szarakodni😊))

Jacek
az lfs forumba volt amikor a KGST modot csinaltuk😊

Jacek
probald meg DC mashol en mar nem tudok

Jacek
me, ez egy trabi modell amibol akarnak a gameba autot csinalni.

Taranov
Szóval, ha ez nem a game, akkor nem tudtok egy oldalt, ahonnan a game-t lehet letölteni?

Taranov
Ez csak az autókészítõ?

Taranov
Mi van? Mi a röhögés tárgya? Foggalmam sincs, hogy itt mirõl beszéltek, szal... 😊

Jacek
jo lenne ilyen netem lenne😊 enyi ido alatt foltolnek egy full isot😄

Jacek
miiiiiiiiii?😊)

Jacek
hang minden van benne😊
Zmodelerel lehet maxba konvertalni

Taranov
az egész játék egyben van itt?

Jacek
na itt lehet szedni

itten hun e

I-NoVa
Nekem, nekem 😄. Tedd fel valahová, akkor többen tudunk rajta dolgozni.

I-NoVa
Na, még ma feltöltöm a 0.99 verziót, már csak a made in hungary fog hiányozni. Kicsit változtattam a bukócsövek geometriáján, a vezetõ középre került, a kerekek rendben, belsõ nézetbõl jobb lett, és egy kis mûszerfal készül épp. Lehet már festeni, és sokminden, ami még nem jut az eszembe.

Jacek
mondom nalam itt van a SCGT Trabi model😊))
az a legjobb nem szuper mert regi de fol lehet maxban tupirozni szoljatok kinek kuldjem!
Vagy foltoljam valahova?

M@TriX
elég kocka. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hen-tes
gta3-hoz van trabi !!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/