Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Azert nem mondok semmit, mert elismerem, hogy egy "altalanos" jatekos, tenyleg ugy latja a dolgokat ahogy te. Es ez nem hiba.

Ha ismerned az engine-t, esetleg ertenel hozza, akkor mashogy gondolnad.

Persze ez nem mentsege a programnak, hogy nalam is 5 fps-sel ment, de en todom hogy mukodik/mukodne, es megertem.
[NST]Cifu
Ez mondjuk már igen, ha egy ilyen gépen nem fog akadni még törés-számításoknál sem, akkor bizony térdre imához, mert a megváltó eljött....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Blasta
Na erre inkább nem mondok semmit, mert zendülés lenne...
:-)))))))))))))

Jó éjt!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bfg900
Mert te szemmel láthatólag csak bunkó módon tudsz reagálni.
Blasta: ha vitatkozni aakrsz, akkor azt javaslom, hogy értelmezd amit mások írnak.
"Mióta túlzott elvárás egy MÛKÖDÕ, BUGMENTES, SZÍNVONALAS ENGINE megírása?"
no comment. Csk azért nem yes comment, mert tudom hogy a hozzátok hasonlóknak hiába is amgyaráznám. Nincs is ezzel semmi baj. A baj azzal van, hogy úgy érzed, mindenképpen meg kell gyõzdön minket errõl.
Alexease
Persze, ha altalanos szemmel nezem - elvileg ugy kellene - mint jatek, akkor egyszeruen az elvaras annyi lenne, hogy: legyen szep, elvezetes, gyors, hosszutavon hasznalhato stb.

Ez igy is lenne, de az Invictus - szokas szerint -ismet korszakalkotot keszitett: a fizikai engine-t! Es ez volt/van az, ami "visszafogja" a grafikai es egyebb dolgokat.
Aki jobban ismeri a programot, olvasott hireket, riportokat, volt chaten stb., az tudja hogy mukodik a dolog, es ha kicsit ert hozza es elismeri, akkor megerti, hogy miert is volt lassu - leszamitva, hogy nem volt kesz.
[NST]Cifu
Hipp-Hipp-Hurrá

Nagy tapsot az új (#5738675 számú) "én aztán bemondom a frankót" arcoknak. Hogy ezek sose fogynak el...

Tamás-nak pedig köszönjük a reagálást.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

M@TriX
Tamás nekem ezt az ajánlott gépigényt küldte:
1GHZ CPU
Geforce 2-tol min 32 Mb Video RAM
256 MB Ram
3D hangkartya
700 MB HD Space

Ámen. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
"negatív vagy pesszimista vélemény nyilvánitás "

ja, de nem kell állandóan, lehet csöndben is pesszimistának lenni.
Mit lentebb írtam hamarosan úgyis meglátjuk, szerintem hiába ugrálunk. Ugyis mindjárt meglátjuk.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a franc, te aztán beletaláltál. És tökéletesen igazad van. Én az életbe nem néztem még be a SC4 fórumba és sorolhatnám. Nem is fikázok érte senkit, hogy odajár...
Aki akit szeret.

Amúgy az Invictusról annyit hogy az 1NSANE-el letettek az asztalra, szóval az amatõrizmust ne emlegesd.

Alexease
Ahoz kepest, hogy az engine kb. 50%-os volt, es a fizikai engine egyedulallo ujdonsag, ahoz kepest jol ment.
Blasta
Fikázás és negatív vagy pesszimista vélemény nyilvánitás nem azonos!!!!

WiZZaRD
nem a grafesz volt a nagyobb gond, hanem a gigasztikus gepigeny, ami szerintem most se valtozott...de majd kiderul

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

malter
csak azt nem értem,hogy akinek ennyire nem tetszik ez a game,az minek jár ide?nekem is van sok játék ami nem tetszik,de nem is néztem be a forumára soha,csak azért hogy fikázzam föleg nem..
Blasta
"Ne próbáljatok túlzott elvárásokat támasztani felé"

Mióta túlzott elvárás egy MÛKÖDÕ, BUGMENTES, SZÍNVONALAS ENGINE megírása?

Másrészt meg hiába az AV rendelte meg a játékot, a fejlesztõknek ismerniük kellett volna magukat annyira, hogy meg tudják-e a játékot csinálni világszínvonalon vagy sem.

Ez anno nem sikerült, még a 100-szor ígért "a következõ peccs már mindent helyrehoz"-ok után sem! Ez pedig nem más, mint amatõrizmus! Szerintem. És nem bántani akarom a fanokat, de sajnos nekem ez a véleményem. :-)

Blasta
De! A SZAKMA TUDJA!
És ez az összes magyar fejlesztõnek lényegesebb, mint pár warez király a supergamezrõl!!!!!!

bfg900
Jó lenne ha ezt befejeznéd.
bfg900
Mert nem volt reklámja, mert bugos volt, mert szaggatott, mert nem volt szép. Tényleg, ki mondta neked, hogy bukás lett? 😉
bfg900
"Egyébként szerintem rajtuk mult, a kiadonak nem érdeke hibássan kiadni a játékot... "
Erre tényleg nehéz szavakattalálnom, de azért megpróbálom. Tod az volt a szitu, hogy az AV ERÕLTETTE hogy idõ elõtt megjelenjen a SL, pedig tudták, hogy tele van hibával. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha haygnak még +2 hónapot, akkor tökéletes játékot tudnak készíteni. Sõt, arra is felhívnám a figyelmet, hogy fél év alatt a SLRR-et sem lehetett tökéletesre megcsinálni. Ne próbáljatok túlzott elvárásokat támasztani felé. Amit én láttam belõle az nagyon tetszett, sokkal jobban mint a SL, de fél év akkoris fél év. És még1x leírom, hogy mindenkinek leesen, mert utána magyarázkodhatom: A játék nagyon jó lesz szvsz, de ne felejtsétek el hogy Value kategória. 😊
bfg900
Blasta: kurvára nem tudja senki a világos szvsz hogy az IG-t magyarok csinálták. Vagy akármelyik magyar játékot.
bfg900
Te annyira nem értesz a játékkészítéshez szemlátomást, hogy a helyedben meg se szólalnék, csak figyelném azokat, akiknek van legalább egy kicsi tapasztalatuk.
WiNters
azzal,hogy 1 évig dolgoznak egy ingyen letölthetõ peccsen egy huncutseggû garast sem kapnak.
új gém új vásárlók

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

I-NoVa
Egy kis történelem:
Nem várjuk el, hogy a közel 15000 hozzászólásból kikeresd a megfelelõket, szóval: Nem az invictus adta el a játékot az AV-nek, az AV bízta meg az invictust fél év fejlesztési határidõvel az SL elkészítésére, hozzáadva a gearhead garage autószerelõ részét. A témát õk adták, és a szabad kezet.

Kérdés: Mennyire örültél volna egy olyan játéknak, ahol szép grafikával törhetetlen autót vezethetsz, és lazán veszed a kanyarokat 200 felett? Ha nagyon, vegyél playstationt, add el a pc-d, mondd le az internetet. Az meg tényleg az invictus hibája, hogy jobban szerettek volna egy rendes fizikájú SZIMULÁTORT csinálni. És a mi hibánk, hogy jobban érdekel a jó törésmodell, élethû vezetés, mint a grafika.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

WiNters
nem érted.....
a 2 az elsõ rész befejezése.
kinek kéne peccs?
valaki még letöltené?kétlem...
ha jól megnézed azok az autók vannak a 2-ben mint az 1-ben.vannak újak is de a régiek benne vannak.

M@TriX
persze, ez nem kérdés, ezért erre nem is tértem ki. Ez anno tisztázva lett..

WiZZaRD
ha gagyi AV nem erolteti, talan most kaphatnank kezhez az elso reszt...
minden esetre ez a masodik is tul hamar elkeszult, vmi nagyobb kiadonak kellene tamogatni az invictust, sokkal minosegibb lenne egy produktum

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
Én is tökéletesen egyet értek csak azt tudom mondani, amit traXion. Én is bízok az SLRR-ben.
De ez csak pesszimizmus és optimizus kérdése.
Hamarosan úgy is meglátjuk. (Remélem nekünk lesz igazunk. 😊)

traXion
Mért dolgozzanak a patchen ha az újat készítik? A SLRR az IGAZI SL!

traXion
Igaz amit mondasz, de itt mindenki bízik a SLRR-ben! 😄

Blasta
Jaaaa, nem lettem ideges. :-)

Csak még mindig nem válaszoltál arra kérdésemre, hogy számodra miben merül ki a támogatás?

Mellesleg az ötlettel a világon semmi baj nincs, anno a Street Rod már bebizonyitotta hogy ez a stilus mennyire jó és élvezhetõ, csak sajnos nem sikerült az Invictusnak a feldobott labdát lecsapnia!

Hozzátenném még, hogy ha olyan lett volna a játék GRAFIKÁJA és JÁTSZHATÓSÁGA is mint a tuningolási lehetõségek, akkor esetleg NEM csak az Activision Value-nak kellett volna a gém, hanem nagyobb kiadóknak is, lásd erre a mostani példát: Codename😛anzers.

És ismét más kérdés, hogy ki mit gondol a lejáratásról. Szerintem ha egy olyan kvalitásu játék készült volna anno mint most pl a Panzers lesz, akkor nagyobb hype-ot kapott volna, sokan elismerõen bólogattak volna a game showkon, hogy "hinnye ezek a magyarok aztán télleg", meg talán a PC-s szaklapok sem sajnálták volna a lapszámot ennek a játéknak a bemutatására (mert ugye ez nem történt meg).
Ergo ebbõl a szempontból a játék valamiért (a kiadó vagy az idõ vagy az invictus jóvoltából) nem hozta azt a szinvonalat amit más magyar játék hozott eddig.

Hogy ki és hol hibázott, azt nem tudom megitélni, minden esetre én félek ettõl az SLRR-tõl.

traXion
😊

M@TriX
a kiadónak az érdeke a PÉNZ, sajnos...
de örülnek persze, ha a játék még jó is. 😊
De ezt is már átrágtuk 60x (ezt csak 60x, nem 65x) 😊

M@TriX
részemrõl no comment.
Nem vagyok hittérítõ, úgy látom félig meddig követted az eseményket és ezt a következtetést vontad le. Én nem értek vele egyet, de értem mit akarsz mondani.
Abba már 65x belemntünk, hogy mi is az a fejlesztési idõ, de lehet, hogy azért mert 65x, vagy azért mert este van én már nem megyek bele. És azt meg se említsük, hogy az IG2 mennyire ugyan az a stílus, mint az SL2 és mennyire ugyan olyan dolgokat tudó grafikai motort kell kifejleszteni. Uff! Jó éjt! 😉

traXion
Akkor mért adta ki? Azért mert idõre szerették volna KIADNI, és õk kiadták, mert nem érdekelte õket!

traXion
😄

traXion
Moderátor van? 😄

Mini ME figyimár, betudod fogni a pofádat 2 hétre? Mert nincs igazad, fogadjunk hogy te is meg fogod szerezni a SLRR-t és játszani is fox vele, ne kritizáld amíg nem láttad!

Mint már mondtam, KUSSMÁ!

traXion
😄DD

M@TriX
"...De ha olyan a színvonal mint az SL-nál, akkor minek támogatni? Hogy tovább égessék a magyarokat?"

Ha követnéd a fórumot tuhatnád a véleményünket. Akinek a külsõ számít annak ott vannak az Alexease által említett játékok.
Szóval ezzel a játékkal nem égetik a magyarokat, hogy miért, olvasd el a fórumot. 😊

"Mert magyarok? És?"
Errõl derék Király Linda jut eszembe az örökzöld beszólásával: "Magyarok vagyunk vagy nem?"
😊))

traXion
Ja, és szerintem nem égetik a magyarokat a SL1-el, mert ez volt az 1. ilyen játék! És vannak külföldiböl is fostalicskák.. szal, érzed!

traXion
Egyébként ideges vagy? Vagy csak be akartál szólni? Mert kicsit sok volt a kérdõjel a végén.. "játékukat??????"

traXion
Úgy, hogy csináljanak egy jobb patchet, vagy a SLRR jobb legyen, én bízom benne hogy most tökéletes munkát végeztek! De a SL1 lehet hogy azért lett ilyen mert idõre kellet készíteni, vagy mert nem voltak meg a megfelelõ eszközök, szerintem nagyon jó ötlet ez a játék, nagyon egyedi és tényleg érdekes!

Blasta
"Ha a magyarok játékot készítenek, nem fikázni hanem támogatni kell! szal, KUSSMÁ! 😄"

Igen? Aztán miért? Mert magyarok? És? Ha olyan szinvonalon készítenék mint az pl. Imperium Galaktika 2-t, akkor támogatni is kell, egyetértek. De ha olyan a színvonal mint az SL-nál, akkor minek támogatni? Hogy tovább égessék a magyarokat?

Mellesleg kérdezném, hogy mit jelent a támogatás? Anyagilag gondoltad, vagy csak annyi, hogy istenited a készitõket egy fórumon miután letöltötted a játékukat??????

WiNters
nem rossz ötlet 😄

traXion
rakják 😄

traXion
és így vigyorox mint a smilie? 😄

bfg900
Te megkockáztatnád?
Skynet
Szerintetek a kiadó honnan a bús picsulából tudná meg ha a skacok felvágnák a játékot ISO-ban a magyaroknak a netre?😊)))
Alexease
Nekem igy a szamlaim szoktak tornyosulni az arcom elott😊)))
traXion
ugyanmár, ne vessz el a részletekben! Bár, elég sok van belõlük...

Alexease
Ez ugy nez ki, mint valoszinuleg az oneletrajzod. Siralmas...
I-NoVa
Ezaz, támogatni, és fõleg dícsérni a fantasztikus AI-t 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.