Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ismerned az engine-t, esetleg ertenel hozza, akkor mashogy gondolnad.
Persze ez nem mentsege a programnak, hogy nalam is 5 fps-sel ment, de en todom hogy mukodik/mukodne, es megertem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
:-)))))))))))))
Jó éjt!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Blasta: ha vitatkozni aakrsz, akkor azt javaslom, hogy értelmezd amit mások írnak.
"Mióta túlzott elvárás egy MÛKÖDÕ, BUGMENTES, SZÍNVONALAS ENGINE megírása?"
no comment. Csk azért nem yes comment, mert tudom hogy a hozzátok hasonlóknak hiába is amgyaráznám. Nincs is ezzel semmi baj. A baj azzal van, hogy úgy érzed, mindenképpen meg kell gyõzdön minket errõl.
Ez igy is lenne, de az Invictus - szokas szerint -ismet korszakalkotot keszitett: a fizikai engine-t! Es ez volt/van az, ami "visszafogja" a grafikai es egyebb dolgokat.
Aki jobban ismeri a programot, olvasott hireket, riportokat, volt chaten stb., az tudja hogy mukodik a dolog, es ha kicsit ert hozza es elismeri, akkor megerti, hogy miert is volt lassu - leszamitva, hogy nem volt kesz.
Nagy tapsot az új (#5738675 számú) "én aztán bemondom a frankót" arcoknak. Hogy ezek sose fogynak el...
Tamás-nak pedig köszönjük a reagálást.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1GHZ CPU
Geforce 2-tol min 32 Mb Video RAM
256 MB Ram
3D hangkartya
700 MB HD Space
Ámen. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ja, de nem kell állandóan, lehet csöndben is pesszimistának lenni.
Mit lentebb írtam hamarosan úgyis meglátjuk, szerintem hiába ugrálunk. Ugyis mindjárt meglátjuk.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Aki akit szeret.
Amúgy az Invictusról annyit hogy az 1NSANE-el letettek az asztalra, szóval az amatõrizmust ne emlegesd.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Mióta túlzott elvárás egy MÛKÖDÕ, BUGMENTES, SZÍNVONALAS ENGINE megírása?
Másrészt meg hiába az AV rendelte meg a játékot, a fejlesztõknek ismerniük kellett volna magukat annyira, hogy meg tudják-e a játékot csinálni világszínvonalon vagy sem.
Ez anno nem sikerült, még a 100-szor ígért "a következõ peccs már mindent helyrehoz"-ok után sem! Ez pedig nem más, mint amatõrizmus! Szerintem. És nem bántani akarom a fanokat, de sajnos nekem ez a véleményem. :-)
És ez az összes magyar fejlesztõnek lényegesebb, mint pár warez király a supergamezrõl!!!!!!
Erre tényleg nehéz szavakattalálnom, de azért megpróbálom. Tod az volt a szitu, hogy az AV ERÕLTETTE hogy idõ elõtt megjelenjen a SL, pedig tudták, hogy tele van hibával. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha haygnak még +2 hónapot, akkor tökéletes játékot tudnak készíteni. Sõt, arra is felhívnám a figyelmet, hogy fél év alatt a SLRR-et sem lehetett tökéletesre megcsinálni. Ne próbáljatok túlzott elvárásokat támasztani felé. Amit én láttam belõle az nagyon tetszett, sokkal jobban mint a SL, de fél év akkoris fél év. És még1x leírom, hogy mindenkinek leesen, mert utána magyarázkodhatom: A játék nagyon jó lesz szvsz, de ne felejtsétek el hogy Value kategória. 😊
új gém új vásárlók
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Nem várjuk el, hogy a közel 15000 hozzászólásból kikeresd a megfelelõket, szóval: Nem az invictus adta el a játékot az AV-nek, az AV bízta meg az invictust fél év fejlesztési határidõvel az SL elkészítésére, hozzáadva a gearhead garage autószerelõ részét. A témát õk adták, és a szabad kezet.
Kérdés: Mennyire örültél volna egy olyan játéknak, ahol szép grafikával törhetetlen autót vezethetsz, és lazán veszed a kanyarokat 200 felett? Ha nagyon, vegyél playstationt, add el a pc-d, mondd le az internetet. Az meg tényleg az invictus hibája, hogy jobban szerettek volna egy rendes fizikájú SZIMULÁTORT csinálni. És a mi hibánk, hogy jobban érdekel a jó törésmodell, élethû vezetés, mint a grafika.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
a 2 az elsõ rész befejezése.
kinek kéne peccs?
valaki még letöltené?kétlem...
ha jól megnézed azok az autók vannak a 2-ben mint az 1-ben.vannak újak is de a régiek benne vannak.
minden esetre ez a masodik is tul hamar elkeszult, vmi nagyobb kiadonak kellene tamogatni az invictust, sokkal minosegibb lenne egy produktum
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
De ez csak pesszimizmus és optimizus kérdése.
Hamarosan úgy is meglátjuk. (Remélem nekünk lesz igazunk. 😊)
Csak még mindig nem válaszoltál arra kérdésemre, hogy számodra miben merül ki a támogatás?
Mellesleg az ötlettel a világon semmi baj nincs, anno a Street Rod már bebizonyitotta hogy ez a stilus mennyire jó és élvezhetõ, csak sajnos nem sikerült az Invictusnak a feldobott labdát lecsapnia!
Hozzátenném még, hogy ha olyan lett volna a játék GRAFIKÁJA és JÁTSZHATÓSÁGA is mint a tuningolási lehetõségek, akkor esetleg NEM csak az Activision Value-nak kellett volna a gém, hanem nagyobb kiadóknak is, lásd erre a mostani példát: Codename😛anzers.
És ismét más kérdés, hogy ki mit gondol a lejáratásról. Szerintem ha egy olyan kvalitásu játék készült volna anno mint most pl a Panzers lesz, akkor nagyobb hype-ot kapott volna, sokan elismerõen bólogattak volna a game showkon, hogy "hinnye ezek a magyarok aztán télleg", meg talán a PC-s szaklapok sem sajnálták volna a lapszámot ennek a játéknak a bemutatására (mert ugye ez nem történt meg).
Ergo ebbõl a szempontból a játék valamiért (a kiadó vagy az idõ vagy az invictus jóvoltából) nem hozta azt a szinvonalat amit más magyar játék hozott eddig.
Hogy ki és hol hibázott, azt nem tudom megitélni, minden esetre én félek ettõl az SLRR-tõl.
de örülnek persze, ha a játék még jó is. 😊
De ezt is már átrágtuk 60x (ezt csak 60x, nem 65x) 😊
Nem vagyok hittérítõ, úgy látom félig meddig követted az eseményket és ezt a következtetést vontad le. Én nem értek vele egyet, de értem mit akarsz mondani.
Abba már 65x belemntünk, hogy mi is az a fejlesztési idõ, de lehet, hogy azért mert 65x, vagy azért mert este van én már nem megyek bele. És azt meg se említsük, hogy az IG2 mennyire ugyan az a stílus, mint az SL2 és mennyire ugyan olyan dolgokat tudó grafikai motort kell kifejleszteni. Uff! Jó éjt! 😉
Mini ME figyimár, betudod fogni a pofádat 2 hétre? Mert nincs igazad, fogadjunk hogy te is meg fogod szerezni a SLRR-t és játszani is fox vele, ne kritizáld amíg nem láttad!
Mint már mondtam, KUSSMÁ!
Ha követnéd a fórumot tuhatnád a véleményünket. Akinek a külsõ számít annak ott vannak az Alexease által említett játékok.
Szóval ezzel a játékkal nem égetik a magyarokat, hogy miért, olvasd el a fórumot. 😊
"Mert magyarok? És?"
Errõl derék Király Linda jut eszembe az örökzöld beszólásával: "Magyarok vagyunk vagy nem?"
😊))
Igen? Aztán miért? Mert magyarok? És? Ha olyan szinvonalon készítenék mint az pl. Imperium Galaktika 2-t, akkor támogatni is kell, egyetértek. De ha olyan a színvonal mint az SL-nál, akkor minek támogatni? Hogy tovább égessék a magyarokat?
Mellesleg kérdezném, hogy mit jelent a támogatás? Anyagilag gondoltad, vagy csak annyi, hogy istenited a készitõket egy fórumon miután letöltötted a játékukat??????