Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

warezcenteren rip... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I. MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows 98/ME/2000/XP
PII 500Mhz
128 MB RAM
500 MB Free HD Space Required
4x CD ROM Drive
DirectX 9 compatible video card with 32MB video memory
DirectX compatible sound card

lol 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Alexease
A jatek az tulzas... meg csak allitgatom...
[NST]Cifu
Hüpp-Hüpp, ti már itt játszotok vele, én meg örülhetek ha valahonann be tudom szerezni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Nem neked, hanem általánosba ment. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ok.. nem kérdeztem semmit! 😊

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Hmuda
Bakker nincs még fent sehol iso?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

az a szám ami install alatt megy, azt hová teszi/ hol van.. amúgy? 😊

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

[HUN]FaTaL
De amúgy a game többi része az nagyon jó! Ki lehet jelölni útvonalat utcai versenyre, nagyon tetszik. Csak ne szaggatna ennyire 😞((

http://goo.gl/gd6Zi5

szívesen

[HUN]FaTaL
Remélem gyorsítanak még valamit a grafikus motoron mert ez így szörnyû!

nem kell egyesével áthúzogatni.. job klikk a lpon, majd minden letöltése flasgettel, itt pedig kijelölöd a csomagolt fileokat, utána ablakban login, stb....

0.0 "tölti" le...miér? túlterhelt? 😊)
Ruffi
Nagyon köszi cofair müködik nagyon imáûdlak

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

HooDoo
mégmégmég 😊 szépek a képek!
nekem is csak sokadikra sikerült... jelöld ki a 01.02.03... a wc oldalán és húzd át a flesgetbe... login a szerverhez abban az ablakban lesz ami itt megjelenik... állítsd be hogy csak 1 fájlt töltsön le és egy szálon! Ha elindul elvileg elkezdi tölteni az 1. Állíts le mindet jelöld ki õket, jobb gomb jellemzõk és a login a szerverhez részt tölts ki újra mert azt nekem valamiért nem akarja megjegyezni, csak így 😊
ha így sem jó, akkor az ciki...

akkor pedig nem kéne azt jeleznie... no: kezdd elõröl az egészet!
1. FlashGet/Kiegészítõk/beállítások/kapcsolódás - egyidejû letöltés max 1 ; mindig próbálja újra: pipa
2. FlashGet/kiegészítõk/alapértelmezett letöltési jellemzõk - 1 részt tölt egyszerre; login a szerverhez: pipa, a kapott kód alá a két mezõbe
3. a bal oldali mappákból (ez még mindig a FlashGet) a letöltve majd a törölve mappából töröld ki a fileokat
4. jelöld ki a letöltendõ fileokat a wcenteren
5. várj amíg lejön

Alexease
Azert vannak meg erdekessegek😉 Tenyleg jo (lenne) a jatek, nagyon szep, otletes, designe-os stb., de hat a grafikai engine oltan lassu hogy szornyu!
Ruffi
vki segitsen

Ruffi
francba mért nem jo kodot is beirtam rendesen

M@TriX
jók a képek, de nem törnél már össze végre egyet!!!!!! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hmuda
Hát ha én még kint lennék amcsiban, akkor valszeg 99%, hogy megvenném az elsõ reésszel együtt (emlékszem, milyen megható volt, hogy egy nagy játéküzletben ott virított a két magyar gyöngyszem, a Haegemonia és a SL 😊 ).

Ruffi
x-et jelez pedig beirtam mindent

mi a hiba?

Ruffi
megcisnáltam mégse jön nem értem

abban az ablakban kell, ami akkor jön be, amikor kijelölöd a fileokat letöltésre

Ruffi
hol lehet a login a serverhez re kattintani?

login a serverhez és írd be a kódot+pass
Ruffi
nem leeht ujra bejelenkezni,

hmm... a francba nekem is leált... 😞( tölt még valaki a wcrõl?
Ruffi
igen de flashgettel nem akarja láttam hogy vmi t ki kell pipálni de nem tom hogy hol

I-NoVa
Ja, hogy még rondábbak is, mint a játékban. Már így is pakolom az állam, kilépek az sl-bõl, meglátom az slr shotokat, és a különbséget. Ezek a srácok dolgoztak!!!

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ruffi
Te most töltöm wc-röl és amiko tölti le akkor 14,3 mb méretet jelez de 3 mb-nál midnig kiirja hogy letöltés befejezödött mi a gond?

[HUN]FaTaL
Nincs túl jó gépem: p3 667mhz 448 mb sd ram, ati radeon 9200 (128mb ddr), de még az ut2003 is simán futott, ez meg 640X480X16 meg minden minimumon és játszhatatlan. Azért ez már nevetséges. Várhatok megint a patchekre. De a játék jobb és szebb lett ez tény!

nem létszik a képen de az a kéz a kormányt fogja végre???
Alexease
A kepek rondabbak mint a jatekban, mert valahogy vilagossabban es fakobban szedi ki!
A sarga szamok az FPS.
Alexease
Amugy "szokas szerint", sajnos, a memoria kezelese rossz (video/rendszer). Ott felejt cuccokat, osszemossa stb.
Egyszeru ujratoltesnel megjavul. Eddig csak egyszer jott elo.
warezcenter.cjb.hu sms rész de a free részen állítólag fennt van a rip is...
váááóóóó 😊) köszi 😊)
Alexease
Igen igen. Azt nem is mondtam...
Alexease
Hogy jo hir is legyen: A Teszt palya jo sikerult. Egy nagy Nascar szeru verseny palya, aminek a kozepe, tele van ramolva cuccokkal. Epuletek, fak, utak, verseny palyak, gyorsulasi resz, ugratok, szlalom palya stb.

Es a legfontosabb, ott full max-on, akadas nelkul fut!!!!
Alexease

M@TriX
az elsõvel simán mennt, és mivel ua a motor ezért gondolom most is jó lesz. Én Logitech FFGP-vel néztem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ruffi
sms-ben fizetsz az rohatt jo mond a cimet

pûr screenshotot linkeljetek be légyszi, mét 19fájl hátra van 😊)
küldessz egy smst a megadott számra a megadott tartalomban rögtön küldik a jelszót max 5 perc és már tölthetsz is le... én is így szedem le a wcrõl
I-NoVa
Kormányt ne mondtad volna, holnap jön érte a vevõ 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ruffi
ha fizetös helyröl töltök hogy történik a fizetés?

Ruffi
Kormány támogatás milyen mert nekem momo force van és szeretném hozzá használni