Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként átgondoltam és nem hiszem, hogy bennem van a hiba, de majd megláttjuk a patchek mérteébõl, hogy mennyire csak az én problémám.😊
Én már nem tesztelek semmit, nem tudnak programozni és kész.
Én egyébként már az elsõ résznél is elmondtam és továbbra is fenttartom, hogy ebbõl a játékból egy valamit kéne eldobni, de teljesen, a városrészt.
Egy merõ baromság az egész, hogy órákig autókázik az ember a városban, míg végre ráakad valakire, aki hajlandó vele kiállni.
Unalmas, lassítja a játékot, nem szép, nem látványos, nagy a gépigénye, stb, ki kéne dobni.
eddig kétféle hibaüzenettel fagyott le:
!Thread::evalName: variable with NULL reference value at file "LCity;" at line 1855
!Thread::evalName: variable with null reference value, type:LVehicle; at file "LCity;" at line 1857
Nálam egyébként az ellenfelek a városban komplett futómû nélkül közlekednek, néha a grázsban is megjelenik valami, ami nem kéne, hogy ott legyen, továbbá nem tudok zoomolni az egész görgõjével. A városi részben akkor kezd el akadni, amjikor pont versenyzek, de ez nem is lenne túlzottan érdekes, mert most olyan erõsre sikerültek az ellenfelek, hogy 10-bõl egyszer ha nyerek, akkor is megjelenik egy rendõrautó és benyújt egy 2000 dolláros számlát, ami szerintem egy kicsit irreálisan nagyra sikerült.
De ilyen alapvetõ dolog is kihívást jelentenek az Invictus programozóinak, hogy hogyan találjuk ki, hogy az illetõ ráklikkelt-e a gombra vagy sem. Néha sikerül ráklikkelni, néha nem érzékeli, hogy ott van felette az egér stb.
Az éjszakai város valóban jó ötlet volt, amit itt a "béta teszt" alatt a forumon olvashattak, de kivitelezni már nem tudták. A városban pislákol valami láma féleség a kocsi elõtt, amit azonban lesötétit a szélvédõ, ezért én nappal is csak motorháztatõs nézetben látok bármit is, de a város kb annyira van kivilágítva, mint egy vidéki falu áramszünet idején. Az egyetlen fényforrás a Hold. Ezek után órákig bolyong a városban az ember, hogy rátaláljon a helyszínre, amikor egyszercsak a semmibõl felbukkannak az útszéli nézõk.
Egy szó mint száz, bár nem akarom elvenni a kedvét senkinek, de szerintem az Invictus programozói, miután kiadtak úgy 300Mb patchet, plusz újra az egészet, amihez majd talán megint kiadnak ugyanennyit, jobban tennék, ha nem erõltetnék ezt a programozást, mert nagyon nem megy nekik.
Jó, persze, megint a kiadó lesz a hibás.
- éjszakai versenyen az 1. zöld ellen nyerek akkor kb 10x annyit gondolkozik a gép de végül hagy a zöldeknél (úgy kerültem át a kékekhez hogy a 12. zöld ellen vesztettem)
A kékektõl úgy lehet átjutni a pirosakhoz hogy nyerek az elsõ ellen (megint hosszu gondolkodás) s utána versenyzek még a huszadik kékkel, utána tesz át a pirosakhoz.
- nappal a pirosak ellen versenyzek akkor gyakran elõfordul hogy a visszaszámolás vége elött elrajtól a ellenfél
- nem indul a race of champions pedig menden feltétel teljesült
- az autó prestige megváltozik bizonyos alkatrészektõl (nõ ha nem rakok fékeket, csökken a nagyobb felnik használatakor)
- kerekek nélkül is megy az autó
- nappali verseny végén egy pillanat alatt megállít, és az ellenfél is megáll, de kettéosztódik és a klónja rendes féktávon áll meg
a PATCH -ban bent lehetne:
- 3d hang kikapcsolása
- environment mapping kikapcsolási lehetõség
- object detail maximuma nagyobb lehetne
- az abs -t ki lehessen kapcsolni teljesen (mielött megáll a kocsi még egy csomó ideig gurul minimumra levett abs-el is )
- az esti alapfény erõsebb lehetne mert a fénycsóva nem ér semmit
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Figyu, ti honnan szedtétek le a slrr-et? Mert én már napok óta küzdök a warezcenterrel, de kicsomagolásnál crc-hibát ír ki a végén. már minden file-t leszedtem vagy 3x, a test-nél is csak annyit ír, hogy hibás, de hogy megyik file, azt nem. Egy szar .sfv file-t meg sehonnan sem tudok szerezni!
HELP ME!!!!!

-A fõ kocsim festése lefixálódott, csak az elsõ lökhárítót tudom festeni, amit egy baleset miatt cserélnem kellett.
-A felüljáró lejárójánál ha rossz irányba indul a verseny, rárakja a kocsikat a korlátra, és beakadnak.
-Kilépések ütközésnél ha nincs fent egyéb karosszériaelem, memóriakavarások.
-Néha nem tölti be a textúrákat a boltban, és minden kék árnyalatban látszik.
-A steering help néha túlreagál, és megpördíti a kocsit.
-A sérülésjelzõ hajlamos megjegyezni a leromlott motor állapotát azután is, hogy javítottam.
-A repair all általában csak többszöri alkalomra javít meg mindent, addig csak részeket.
-A swaybar még mindig berezonáltatja a kocsit.
-Pályaszerkezeti hibák.
-Verseny után az ellenfél kocsija mellett (rosszabb esetben rajta) megjelenik egy új, többnyire kicsit összetörve/felborulva találom meg. Versenyezni nem lehet vele.
-Fõmenübõl kilépve a name file eltûnik.
-Többen panaszkodtak, hogy nem kezeli a logitech kormányukat a játék.
-Azok is go away kid szöveggel zavarnak el, akik jóval alattam vannak a ranglistán.
-Nem kapni magyar boltokban. 😊
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
http://GOro.hu

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

minden feltételt megcsináltam (a 750 autó prestige-t is) de a 180. napon egyszerüen átfordul a számláló -> újabb 180 nap van hátra
egy búg halmaz az egész játék és nemhiszem hogy egy patchba beleférne a javítás
Azt nem tudja valaki hogy a fordulás érzékenységén hol lehet állítani??
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
(Én szoktam biztonsági mentéseket csinálni magamnak.)
Csacsi: Amúgy a Win98 bevállt?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Közben rájöttem, hogy kéne igazán erõs V8-at építeni, úgyhogy most megyek is próbálkozni.
-Valtonal a fokozatok 'hosszusagat' hol lehet allitani?
-Mivel lehet belso nezetre valtani?
Elore is kosz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az elenfelek nehezseget allitja, az autod meghibasodasait, kopasait, toreset.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Remelem helyre tudjak pofozni rendesen, mert evekig kitarto, jo kis program lehetne, es felkoltozne vegleg a gepre az Insane melle.