Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
a patch után majd én is minõsítem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ruffi
Nekem akkor csinált ilyet amikor brutál felni volt rajt meg racing gumi..
Amugy algi várom megjelenjen underground mert ez egy fos

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Csao!!! Lehet hogy már kérdés volt, de nincs kedvem végigolvasni a témát... Szóval miért van az hogyha már sok pénze van az embernek egyszerüen kitörlödik a Karier?
FiReBoY

king13
és most nem sikerül elérni a street-legal.tk -t

őőő

king13
ejnye ez bizony nagy hiba...még rá kéne jönni hogy miért nem müxik...

őőő

king13

őőő

king13
a NOS befecskendezõjét?

őőő

M@TriX
elõbb nem árt megtanulni képet linkelni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

T-boy
GRRRRR...

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

king13
na nekem is most ott halt ki azt írják a street-legal.tk fórumán hogy a crackelt változattal nem müxik...

őőő

T-boy

T-boy
Tudom hogy most ez nem Autó bemutató, de... szeretném megmutatni a kedvenc kocsimat.

king13
hehe neked szerencséd van...én még a vásárlásig se jutok el vagy induláskor vagy a save game betöltésekor hal meg mint az atom...már tiszta ideg vagyok...

őőő

T-boy
Elsönek majdnem kitettem, csak elgépeltem(pontosabban kimaradt). Másodiknak pedig, teljes a siker.

king13
na ez most szép... pedig jól leírtam és...na mindegy nem szabadott volna ezt csinálnia...vagy igen???

őőő

king13
képet így:

az img és az src közé tegyél

őőő

T-boy
Hopp...

T-boy
Nem mindíg jó ha keményítesz a rugózáson! A Duhennél pedig egyenesen idegesítõ egy élesebb kanyarnál( mintpéldául a R.O.C pályálya,(az fõleg gyors is.)) az autó föl is borul.

Más: úgy gondoltam én is megpróbálkozok föltenni egy gyors képet: Eddig csak 1x történt meg(a látvány a fontos, csak az a baj hogy ezt aszfalton eddig nem sikerûlt megoldani).

<"http://www.tar.hu/littlegaz/ezt_elobb_latni.jpg">

king13
ja a readme-ben van valami olyasmi hogy ez már beállítható a "Tune" eszközzel!

őőő

king13
NOSPatch itt
(forrás: street-legal.tk)
Én még nem próbáltam ki, véleményeket várok!

őőő

T-boy
Kéne egy kis segítség: Hol lehet venni 3DSMax Gyorstalpaló könyvet? Vagy csak valami értelmes leírást a programhoz?

ahogy mondod
CSOCSO
arghh hülye.. elnéztem
nincs 5 ös szorzó anem 10.5 ös szám van😊 bocs.. csak olyan gyorsan átfutottam rajta😊
CSOCSO
jo akkor.. felninál mi az a 10 es szám?
és mi az 5 ös szorzó?
a gumit azt vágom...
de ezeket hogyan lehet összepasszoltatni..mert volt hogy kerestem két 19 es gumit meg két 19 es felnit..és nem illett rá a felnire.. gondolom a felni vékony volt vagy vastag a gumihoz képest..
M@TriX
Nekem speciel ezek válltak be:
felni: Star II 10,5x19
gumi: 255/45 R19 Sport

vagy

felni: Baiern DTM 13.0x19
Gumi: 295/20 R19 Racing

CSOCSO
kevésbé dülöngél jobban fogja az utat..hja..

inkább valaki azt mesélje el hogyan kell jol összeválogatni a gumikat és a felniket.. mert vettem tök jo gumikat de semmi felnit nem találtam hozzájuk..😞
ja és szerintem jó lene ha kijavitanák már ezt a szagatást mer nagyon idegesit!
remélem a patch-be benne lessz nemugy mint az elözö változat patcheikbe!
ja és itt valaki tudod eggyáltalán nitrozni?

haha

Rosco
köszi! a keményebb rugózású jobban fekszi az utat, igaz?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
:-)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

M@TriX
Ez a mentésbug-ra érkezett most:

"Szia Matrix,

Ugy tunik ez a hiba is kijavult (bar igazabol sohasem tudtuk teljes valojaban reprodukalni), egyszoval koszi a segitseget, nelkuletek nem tudom hogy sikerult volna! 😊

Udv,
Diviánszky Ákos - Invictus"

Ez mindenkinek szól, aki csak egy buggal is hozzájárult a segítséghez...

persze
a rugók számának nagyságától függ a magasságuk(pl ültetõrugó), be tudod állítani a keménységét, hogy olyan legyen mint egy csónak v keményen fogja az utat
M@TriX
elõre rakj kisebbet hátra nagyobbat és máris dögös kocsit kaptál. 😉

Rosco
pénz beszél... a játék meg sem fog jelenni Mo-n belátható idõn belül, így ne várjunk magyar szöveget sem

Rosco
Lehet, hogy láma kérdés:
A rugók és lengéscsillapítók cseréjének/változtatásának van érezhetõ hatása a játékban? (ha igen, akkor vacakolok vele :-)

CSOCSO
és még azt sajnálom nagyon hogy magyar fejlesztésû gamez de legalább a mi kis invistus fejlesztõgárdánk valami hungarian langcsomagot tehettek volna mellé.. mert ez elég siralmas.. mintha amcsi gamezben nem angolul beszélnének.. nevetséges számomra ez is..oké hogy több angol embernek lesz eladva.. de azért ennyire leszarni a saját országukat elég gáááááááááááááááz
Rosco
Hmmm...mennyin van a látótávolság az LD-n?

Rosco
olvasd végig a topic utsó kb 8-9 oldalát, és találsz megoldást a problémáidra.
talán még meg is szereted a játékot

CSOCSO
meglestem a gamezt. sokan mondták hogy bughalmas meg stb...
nkem két féle problémám van agamezzal...
1)grafikai és irányíthatósá
mind a kettõböl nagyon alulrol verdesi a szintet.
grafikailag csak az autok érnek valamit a többi n64 szintet SE éri el!!!
irányíthatóság?? hááát hagyjuk.. bár nem is tudom miért várok el egy LFS szintû fizikát..
2)az igazság hogy nem nagyon szereltem még szét motort...
és nem nagyon tudom hogy az autoba melyik alkatrész lesz jo..
pl a NOS-t betettem az autoba de nemtom mit kéne még venni hogy mûködjön...

kerekek... vettem felnit de egyik gumi se volt rá jo.. azért ez elég LOL...no mindegy.. és nemhiszem hogy mindenki olyan profi lenne alapbol hogy tudja mitõl fog az autoja dög lenni.. nemhiszem hogy az lenne a lényeg hogy mindenbõl a legdrágábbat vegyük...

szal szerintem játszhatatlan az egész játék...
a garázsban elhülyültem több mint egy orát...
aztán az utcán 10 percet se bírtam...a játék AKADOZIK egy p2 2.4 esen gef 4400 al és 800mhz-s 256 megarammal!!!!!
voltak akik már mondták hogy akadoznak ajátékaik.. ilyen gépekkel.. én nem hittem nekik.. mert ezen a gépen semmi nem nagyon szokodd akadozni.. de hogy egy ilyen hányadék grafikájú gamez igy akadozzon egy ilyen gépen.. nah ez már több mint felháborító!!!!
legalább a 400adik métenél KÖD legyen és ne csak úgy megjelenjen minden.. mert tényleg n64 szintet idézi 1996 bol a grafika!!!
I-NoVa
Valamivel látványosabb a változás, ha ugyanarról a helyrõl látod a screenshotokat:
High detail
Low detail

Azért nem ilyen mosott a kép, csak modemmel inkább lejjebb veszem a jpg-k minõségét.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Az a baj, hogy te --ezt-- várod el a grafikától, mert ezt látod a videokban, aztán földhöz vág a --látvány--. A legtöbb gépen csak így fut rendesen a patchig.

Matrix: Jaja, jó, hogy több wavból keveri a hangot, élethûbb, meg szebb, de iszonyat procizabáló.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
😊

Amúgy kiszedtem az avikat és tényleg brutál lett, nem tudom írtad -e Tamásnak, de most megírtam neki. Jó ha tudják, ha eddig nem tudták...

I-NoVa
Ingame, de ne várj ennyit. A video mindig szépít 😊.

Rosco
Az igaz... de az már javított verzió, aminek az elõnyeit mi - ha Isten és Invictusék is úgy akarják - jövõ héten már élvezhetjük egy peccs formájában.

Mayday
Ha, amit lattam, az in-game movie volt, akkor pedig igenis nagyon csinos! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

I-NoVa
Ne gondold, hogy szép 😊. Csúnyácska, de nagyon jó.

Mayday
Oke, koszonom.
Csak neztem a demot, kepeket, es furcsalottam, hogy ilyen "pici" a jatek, pedig gyonyorunek tunik. De az nforce-on is ennyit ir, tehat, gondolom, teljes iso-t szedtem le.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

I-NoVa
Jaja, winampot sebességveszteség nélkül elviseli.

bfg900
Mert már rég letöröltem a rarokat, azért.
Egyébként teljesen standalone, az elsõ rész letöltését, meg nem javasolnám.
M@TriX
jól hangzik... kis is próbálom, hogy kikapom a hangokat. 😉 MetálIca be és van alatta music is. 😉

Mayday
Koszonom a valaszt 😊