Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Le fogom szedni azokat a kepeket az oldalrol (Skoda, Trabi)😉) Ha meg egy levelet kapok, hogy honnan lehet letolteni, hatba szurom magam😉
I-NoVa
LOOOOOOOOL (ne vedd magadra, hosszú elõzménye van 😊 )

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

😊

M@TriX
Na raktam a kocsim alá egy prime felfüggesztést és Bikanagy abroncsokat 😉
Csak az a baj nálam a Nonusszal, hogy nagyon borulékony...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

😊akkor ez egy izom nagy bug..😊 .😊
de ha simát teszel rá és nem spoilereket akkor müködik😊
Jah és a többi aútónál minden ok😊

Mr_Rob
Ezt én még gt3-asként vettem a piacon, akkor is azt hittem, hogy nincsenek rajta az elemek, közbe meg igen:-), és GTIII kaszni.

gt3-mas nekem is így járt😊
de sztem aza godn,hogy nem egy alap gt3-masra akkartad feltenni..én se hanem gt2-tesbõl akkartam gt3mas csinálni😊

Mr_Rob
nekem meg a tesztpályára töltés közben kilépett, és eltünt az összes autóm! (Patch után).
Továbbá nektek is hibás a GTIII-as? Mikor a tuning sárvédõket akarok felrakni, olyan, mintha rajta sem lenne, vagy mintha össze lenne törve

Alexease
Veszel hozza egy AWD Diffit.
Charly
hogy lehet 4 kerekest csinálni?

ÁjjLe BoBBi
na megcsinaltam 4 kerekesre 😊)) mentem tesztpalyara 😊 marhol nem is mertem 😊) azt 0-100km/h-ra 2.121-alatt gyorsul 😄D a negyed merfold meg 9.645 😄D ja es a vege 311km/h 😄D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jó kis autó... : - )

Nana!!! Nálam bejöt!!! Jó jel!!!

Alexease
Ezt csak ugy...
Alexease
Baiern CoupeSport GT III 6100 N/m/s lengescsillapito
Baiern CoupeSport GT III 112xxx N/m 6.5" - az utolso oldalon, jobboldalt felul.
Nem megy... Sajna... Legalább is nálam...

Hmmmm... Nem megy a warezcenter ahonnan le lehetne tölteni a RIP-et... Érdekes...

Alexease
Valtok, kerekek, gumik. Hiaba az atomeromu, a teljesitmenyt ezek viszik at az utra.
ÁjjLe BoBBi
GT3 6100 ? nem GT2 ? 😊 azaz emer motorsport nonus vagy mifene nem ? ja es a 6.5"-os rugok honnan vannak ? nem talaltam egyet sem 😊

Alexease
Vegyel egy uj autot, es kezd szetszedni a motort es irogasd fel az alkatreszeket.
ÁjjLe BoBBi
nemtom 😊 szvsz ennek az eleje hasonlit a skylinera 😊

Powell
vki pls mondja meg nekem milyen részekbõl kell egy motornak állni
Alexease
Az utcara: Wolley 8.0x17 ET40 felnit es SL Tuners 205/55 R17 gumit hasznalok.
Gyorsulashoz: Star II 10.0x19 ET30 felnit es Sl Tunners 255/25 R19 Soft gumikat

Az utcara az ennel szelesebb nem az igazi, mert nem lehet rendesen kanyarodni es/vagy nagyon tapad, es felborul oldalra😉
pluhi
Pofám leszakad, nekem mér lesznek rusnyák a festések??? Általában egy adag pixel odahányva. Néha ok. Nem birok rájönni miért.
M@TriX
ott van a felsõ képen, 421Nm. Állítottam dõlésszöget meg minden apróságot így nyertem egyenként a lóerõket... 😉
Amúgy a Baiern a Skyline nem? Amúgy mind1.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Már van NOCD crack is amúgy ja van több is...

ÁjjLe BoBBi
te Matrix ! mekkora nyomatéka van enenk a skyline-nak ? 😊

ÁjjLe BoBBi
igen 😊 ez volt a másik amit akartam venni 😊

ja es a #19704-es kepen a golfon milyen felnik es gumik vannak ? olyan kene nekem is mert a mostani tul keskeny

M@TriX
Gyengébb a Baiern mint a Nonus???
Ugyanis belemegy a Baiern motor is a kis drágaságomba, de csak 400Le alatt sikerült teljesítenie.
Amúgy a LE-ért csak a motor felelõs igaz? Hülye kérdés, csak jobban hogy lehetne tuningolni a járgányt...

M@TriX
el is mentettem (ugyanis mostmár el lehet menteni is a festést)

M@TriX
dehogynem...

M@TriX
6 szólamú 😉

SecMan
Jól gondolom hogy a decal-okat nem a játékban raktad rá?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Mi az a szörnyeteg kipufogó?
Van benne több fajta is?
Még "peccselve" nem játszodtam mert ma este lessz meg csak az ISO.

SecMan
Csak a legjobb(=legdrágább😊) alkatrészeket veszed az Einvagen motorjához. Nekem most 440 körül van 😊 Ja, meg golfba beraktam emergt2-es fullos futómûvet, megyek is letesztelem gyorsan 😊)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

M@TriX
Na itt a végleges járgányom 😊
449LE igaz, de szépen megy. És ha belegondulunk utcára ennyi bõven elég.
A motor GT2 kivéve a stock cranshaft 😉

Alexease
Itt vannak a "kicsinyitett" texturak. A Maps/Textures konyvtarba kell masolni. Az eredetieket archivaljatok!!!! Nem sokat tesztelte, probalgassatok! Felelosseget nem valalok😉)))))
Map Textures (Zip, 7.5 Mb)
Powell
Megtaláltam a megoldást:sorban kell patchelni😄
Alexease
Pl. Shimu WRC felfuggesztes, GT3 6100Nm leg.csill., GT3 6.5" rugok.😉
Alexease
Az MC valtotol lett hatsokerekes. De az a valto hibasan is megy ra a Golf motorjara;((

Dolesszoget finom hangolassal sehogy. Olyan felfuggesztest kell osszeallitani. Pl. nagy GT2-es felfuggesztes, rovid, 6" gugok.
ÁjjLe BoBBi
H.E.L.P !! 😊)

ÁjjLe BoBBi
es hogan lehet allitani a kerekek dolesszoget ? 😊

ÁjjLe BoBBi
hogy ? 😊 ja es hog lehet visszarakni elso kerekesre ? vagy melyik gumit rakjam ra ? mert a mostani szarnak tapadasa nincsen

ÁjjLe BoBBi
ja es ha meg nem voltam eleg remiszto, akkor ahhoz a loerohoz meg 510 Nm nyomaték is párosul 😊) szepen lassacskan az autopalyan felgyorsultam 250-re (nem vegsebesseg) 6.ban volt a kocsi, adtam neki egy nagyobb gazfroccsot mondvan ez mar nem arthat....nem hat...korlaton kenõdtem 😊)

Alexease
Hat vazzer erre mar nem tudok mit mondani
ÁjjLe BoBBi
jaja én is erre szavazok 😊

más:
összepakoltam egy "mindenes" kocsit van benne szinte minden fajta kocsiból alkatrész!! pl. a teljes felfüggesztés az a legdrágább emer cuccos! a valto a 2900 dolláros MC GTLE meg van pár alkatrész ami nem az einvagenhez való.
viszont most jon akerdes😊
mit vehettem szerintetek hogy hatso kerekes lett belole ? 😊) ugyanis nem tul kenyelmes kozel 500 lovacskát terelgetni ha a hatso kerekek dolgonak 😊 foleg hog az alap szar fos guik es felnik vannak rajta 😊

Charly
Srácok imádnék már a kék csapatba nyomulni valami tip?

pluhi
Közben utánanéztem én is. Window/Action-nél nézelõdj (képarány százalék legyen), aztán File/Automate/Batch. Ereszd rá a folderre az Action-t, és kész. 2 perc alatt megvan.
M@TriX
király vagy 😉
De sztem többeknek jó lesz 😉
Ja, a matricázást nem érinti igaz?