Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem vagy hülye, Igazad van!

Þór vígi þessi rúnar

SecMan
Van egy olyan érzésem(félelmem) hogy azért dobták ki a béta patchet, mert uyge már túlságosan húzódott és a népet le kell kötni valamivel, és azért adták ki, mert a végleges még pár hétig nem lesz elérhetõ. 😞 (nyugodtan mondjátok meg ha hülye vagyok😊)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Carlos
Pedig vannak. Csatangolj reggelente a városban és kukkants a térképre... 😊

Þór vígi þessi rúnar

PengeHUN
Nemértem...!
Edyáltalán ti melyik játékróól beszéltek...?
mert én nemláttam lófráló autókat akiket ki lehet hívni...!
Carlos
Nemnem. Én is bitbuzergával tuttam átmenni a kékbe és ottis jani voltam és most a pirosban vagyok. Bittúrkálással itt is... 😊
Ott viszont a 17. úgy otthagyott, hogy csak a gumifüstöt láttam... 😞

Þór vígi þessi rúnar

ÁjjLe BoBBi
küldd el plz mailbe! en is elkuldom az enyemet! nezd meg hogy nekem mi van benne

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
ááá 😊 az úgy nem jó 😄 tegyél fel icq-t 😄
kuld el plz azt a mentest amiben az MC-d van! kivancsi vagyok neked hogyan megy, mert nekem meg igy 4 kerekesen is csak 10.5-ot megy nitro nelkul lebontott karosszeriaval 😞 pedig (szerintem) midnen fullos cucc benne van! ja es nemtom miert de csak 6500-at fordul!! es az megintcsk szar :\

Szerintem azert, mert csak hekkeles utan tudtal a kekbe bejutni. Vard meg az uj patchet 😞

Carlos
Mit ír ki???
Hogy húzz a csába és gyere vissza késõbb???

Þór vígi þessi rúnar

gabesz752
sziasztok van egy "kis" gondom! Mióta beléptem a kék csapatba nem menti el a változásokat!!!!!!!! Hiába veszek egy új autót, a load game után a régit találom ott!

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

SecMan
Tudni kell hova kell kattintani 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Rosco
Nekem ez akkor volt, ha a prestige 100 alá csökkent. Bróbálj meg többször ki-bemenni a garázsból a streetre. A garázs körül meglepõ módon kevés zöldautó lófrál és nagyrészük nem akar versenyezni. Kicsit autózz odébb, ne a piros vagy kék garézs felé, pont az ellenkezõ irányba, ott lesz jó pár zöld, és olyan is, aki hajlandó nyomulni. nekem ez bejött

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

M@TriX
Érdemes feltenni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ja pontosan 😉 A rugókat elég nehéz lekapni. ICQm az nincs, de mailem az van 😉
[email protected]

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pempő
Patchet nem próbáltam. Sebesség javult sokat?

kurvanyu jó-johánzon!!44

ÁjjLe BoBBi
nektek nem okoz gondot a rugok levetele ? en kattintgatok ott vagy 10 percet mire lejon...h egyaltalan lejon

PengeHUN
valaki biztos tudja mi a megoldása hogy kitudjak hívni embereket.. ha nagyon sok elbernek volt ilyen roblémája... vagy egyszerûen megoldódott...?
PengeHUN
újratelepítettem... feltettem a SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe patchet. meg anocdt.. de ugyanugy nemlehet kihívni embereket... :o(
PengeHUN
De ha mindenkinek volt akkor miértnem tudja senki a probléma megoldását...? :o(
[NST]Cifu
Keress rá arra, hogy HEXexitor.

Én amúgy a Total Commander-t használ e célra...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rosco
kösz

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

ÁjjLe BoBBi
van icq ? kuld el a szamod plz

ÁjjLe BoBBi
hat szar...vedd le az egesz motor, aztan kattints a dobozra, es felteszi az uj motort...

M@TriX
ja igen én is megnéztem ede egy frame-et sem javított, szóval szépen kezeli a játék a textúrákat...

Hmuda
Mindenkinek volt ilyen problémája akkoris ha program files könyvtárban volt a gém

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rosco
Engine Kits: próbálta már valaki? mit tartalmaz? hogyan kell installálni?

Hmuda
nincs...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PengeHUN
elõfordulhat hogy amiatt nemtudok kihívni embereket hogy a c:/games könyvtárba másoltam...?
lehet ennek valami értelme..?
ÁjjLe BoBBi
jatek...

ÁjjLe BoBBi
ja egyebkent nektek fut jol a gem ? akdas nelkul stb.
mert en letoltottem azt amit Alex betomcsizett es fel is raktam, meg a grafikot is lebutitottam mint a szart, megis akadt a gem.
aztan leszedtem azt amit Alex betomoritett es visszaraktam a regit.
aztan beleptem a gembe, beallitottam a full grafikot, azaz minden maxon, es lass csodat MEG SEM AKAD A JTEK!!!!!!! 😄D

ÁjjLe BoBBi
Eppen kerdezni szerettem volna hogy az MC-t hogyan lehet rabirni hogymenjen is? Vettem tegnap este egyet...
Jo draga volt, fel motor meg igyse volt meg. A legtutibb legjobb cuccokat vettem meg bele.
jelenleg 849 loeros.
1.kerdes: Hogan lehet az uton tartani gyorsulasnal? mert a segget tolja ahogy kell
2.kerdes: Miert nem gyorsul? azert 849 pacinak ropiteni kene azt a lecsupaszitott autot!!

HELP PLZ

[NST]Cifu
1.: Pontosan nem lehet tudni, nálad miért nem állnak ki, feltehetõen Bug. - mennyi a kocsi prestige-e?
2.: Nem lehet klubot váltani, Bug. - Hexeditorral át lehet szerkeszteni a helyezésed, a Save/Carrer/neved/MAIN file-ban az 1C hex érdekes. 14=kék csapat 20. helye...

[NST]Cifu
1.: A Baiern alá szerelj GTIII.-as futómûvet, 7,5"-os GTIII.-as rugókat, rakj rá 295/20-as gumikat, nekem így a legkevsébé borulós.

2.: Gyorsulásnál az, hogy összkerekes, nem feltétlen elõny. Gondolj arra, hogy a Impreza WRC vagy a Lancer EVO VIII. gyorsulása nem jobb, mint egy Viper GTS-é, vagy egy F355-é...

PengeHUN
a street legal racinghez leszedtem a patchet...!
mitõl van az hogy nemtok egy embert kihívni versenyre pedig lecsupaszítottam az autót teljesen még az ajtók sincsenek meg...!
meg még annyi hogy clubbot hol lehet váltani?
elõre is köszönöm a válaszokat..!csaó
gabesz752
Duhenbe érdemes ishima blokkot rakni???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

PengeHUN
Sziasztok!
a street legal racinghez leszedtem a patchet...!
mitõl van az hogy nemtok egy embert kihívni versenyre pedig lecsupaszítottam az autót teljesen még az ajtók sincsenek meg...!
meg még annyi hogy clubbot hol lehet váltani?
elõre is köszönöm a válaszokat..!csaó
M@TriX
jó kérdésre jó a válasz 😉

Powell
Hogylehet megépíteni a legjobb autót és hogylehet kihozni a maxot belõle?
Stranger
Rájöttem, hogy miért fagy le a kék klubban. Ha a shimuizé jön ellenem, akkor kivétel nélkül mindig lefagy, más kocsinál nem. Most sajna úgy elverte a lecsupaszított golfomat egy focer, hogy csak kamilláztam.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

[NST]Cifu
Hány lovas és milyen felfüggesztés van alatta?

Nekem a Coupesport 2.5-ös kaszniba GTIII.-as felfüggesztés, rugók és lengéscsillapítók vannak, plusz 295/20-as gumik. Ez megbírkózik a 671 lóerõs motorral 😊

M@TriX
Na mentem egy kört a #20049-es szé járgányommal. lehet nem kellett volna 😉 Úgy táncolt a hátulja, hogy egy Einwagen lenyomott 😉 Úgy tûnik még finomítanom kell rajta. Mondjuk nem lesz nehéz mert kezdhetem elõlrõl az építést 😉

M@TriX
még szép, ez egy betapatch. Ennek lesz egy végleges verziója amiben minden report bugot ki is javítanak még...

[NST]Cifu
Köszi az Infót!!

Charly
Van egy jó hirem Igen, lesz egy kov. patch ami a csapatváltást is kijavitja.

Udv,
Invictus

M@TriX
#20044: "Eddig csak egy (1) Beta patch jott ki hozza (2.1.4). Amlyen mas patchet is talasz, esetleg itt: SLC, az a Street Legal-hoz jott ki."

M@TriX
Na. Ismét építgettem 2 kis gyöngyszemet magamnak: Véletlenül bukkantam a kabrióra. Nem is láttam többet 😉

Elõtte:

Utána:

És egy dögös MC:
Elõtte:

Utána:

Alexease
Semmi koze a "motortonkremenesnek" az oprendszerhez, vagy kompatibilitasnak.
Utkozes nelkul is tonkre lehet tenni a motort, egyszeruen le lehet egetni😉
Carlos
Aki elsõ a kékeknél és menne pirosnak, az ugyanúgy írja át a 27-et 28-ra, mint ahogy a 13-14-re...Semmi ördöngõség...
Csak szóltam, hátha valaki nem tudta volna. Ha már volt, akkor sorry!!!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Eddig csak egy (1) Beta patch jott ki hozza (2.1.4). Amlyen mas patchet is talasz, esetleg itt: SLC, az a Street Legal-hoz jott ki.