Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Þór vígi þessi rúnar
Edyáltalán ti melyik játékróól beszéltek...?
mert én nemláttam lófráló autókat akiket ki lehet hívni...!
Ott viszont a 17. úgy otthagyott, hogy csak a gumifüstöt láttam... 😞
Þór vígi þessi rúnar
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
kuld el plz azt a mentest amiben az MC-d van! kivancsi vagyok neked hogyan megy, mert nekem meg igy 4 kerekesen is csak 10.5-ot megy nitro nelkul lebontott karosszeriaval 😞 pedig (szerintem) midnen fullos cucc benne van! ja es nemtom miert de csak 6500-at fordul!! es az megintcsk szar :\
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én amúgy a Total Commander-t használ e célra...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
lehet ennek valami értelme..?
mert en letoltottem azt amit Alex betomcsizett es fel is raktam, meg a grafikot is lebutitottam mint a szart, megis akadt a gem.
aztan leszedtem azt amit Alex betomoritett es visszaraktam a regit.
aztan beleptem a gembe, beallitottam a full grafikot, azaz minden maxon, es lass csodat MEG SEM AKAD A JTEK!!!!!!! 😄D
Jo draga volt, fel motor meg igyse volt meg. A legtutibb legjobb cuccokat vettem meg bele.
jelenleg 849 loeros.
1.kerdes: Hogan lehet az uton tartani gyorsulasnal? mert a segget tolja ahogy kell
2.kerdes: Miert nem gyorsul? azert 849 pacinak ropiteni kene azt a lecsupaszitott autot!!
HELP PLZ
2.: Nem lehet klubot váltani, Bug. - Hexeditorral át lehet szerkeszteni a helyezésed, a Save/Carrer/neved/MAIN file-ban az 1C hex érdekes. 14=kék csapat 20. helye...
2.: Gyorsulásnál az, hogy összkerekes, nem feltétlen elõny. Gondolj arra, hogy a Impreza WRC vagy a Lancer EVO VIII. gyorsulása nem jobb, mint egy Viper GTS-é, vagy egy F355-é...
mitõl van az hogy nemtok egy embert kihívni versenyre pedig lecsupaszítottam az autót teljesen még az ajtók sincsenek meg...!
meg még annyi hogy clubbot hol lehet váltani?
elõre is köszönöm a válaszokat..!csaó
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
a street legal racinghez leszedtem a patchet...!
mitõl van az hogy nemtok egy embert kihívni versenyre pedig lecsupaszítottam az autót teljesen még az ajtók sincsenek meg...!
meg még annyi hogy clubbot hol lehet váltani?
elõre is köszönöm a válaszokat..!csaó

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Nekem a Coupesport 2.5-ös kaszniba GTIII.-as felfüggesztés, rugók és lengéscsillapítók vannak, plusz 295/20-as gumik. Ez megbírkózik a 671 lóerõs motorral 😊

Elõtte:
Utána:
És egy dögös MC:
Elõtte:
Utána:

Utkozes nelkul is tonkre lehet tenni a motort, egyszeruen le lehet egetni😉
Csak szóltam, hátha valaki nem tudta volna. Ha már volt, akkor sorry!!!
Þór vígi þessi rúnar