Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis átalakítással 721, viszont igy atomstabil, nem megy szét állandóan.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mégvalami: legszélesebb 19"-os kerekek elöl hátul, viszont szimpla fékezéssel és iránnyal megfordul a kocsi, ha irányt nem nyomok akkor megy amerre épp jólesik neki. Mit tudok tenni? Kisebb fékek elõre v. mi?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Live your life like it\'s your last day...
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Shimu hengerfej
Shimu beömlõ
Shimu kipufogócsonk
Shimu turbó
+ a lényeg: duhen dvc vezérmûtengelyek
A 3 kompatibilis motorból (Duhen, Ishima, Shimu) szerintem egyébként ezek a lrgjobb alkatrészek:
duhen blokk+forgattyústengely+hajtórúd+dugattyú+vezérmûtengelyek
shimu hengerfej+turbó
Ishimából semmi sem a legjobb

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A két kedvenc lépem:
Ezt hiányolom az i6-os motorról...

Bar ha az ember a varosban is gyorsulgat par szaz metert, akkor lehet. De akkor nem sok ertelme az egesznek;(
Alexease: bugot találtam! A superdutynál: catalog->body-> lights: itt a taillightokat nézzétek meg. két right taillight van, vagyis a left-nek is right a neve. Remélem érthetõ :)
Az utcai versenyeket mondjuk nem szeretem, ott is csak egyenes pályán nyomulok, mert tuti felnyársalk valamit kanyarban.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
warezcenter.cjb.hu
Ha ingyenes kell es nem er meg 500 Ft-t, akkor DC. A DC-rol kerdezz a topicjaban, ha az sem megy, akkor ~75$ from USA.
De ha rendes ISO-d van, akkor megoldhato, olvass vissza max fel oldalt...
Az a problémám, hogy feltelepítettem elõször a 2.14-es utána a 2.15-ös patch-et, és kéri a cracket! Honnan tudom letölteni a cracket a 2.15-ös patch-hez?
HELP ME!
ELÕRE IS KÖSZI!
En az Invictus helyeben, kicsit mashogy oldottam volna meg ezt a dolgot, es akkor kulon egysegkent lehetne kezelni minden autot. Bar akkor 2x ekkora lett volna a jatek, de szerintem elfer;) Es ennyi alkatresz bug sem lenne. Bar a Value 1 CD-re korlatoz... Ez van.
freeweb.hu, itt már nagy fileokat már feltöltés után törlik, de képeknek jó...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
(Bar, van egy sanda gyanum, hogy nem veletlen kerult bele;))))))))))))))
Valszeg nem gondolja senki komolyan, hogy egy "utcai" BMW vagy Nissan, vagy a Truck 500km/h felet fog teljesiteni, ilyen "normal" gumikkal, es aerodinamikaval. Egyreszt szetesik, masreszt elszall;))))
Azert az ilyen sebessegekhez, mar special auto kell, nem csak speci spoiler;))
Nekem mar igy is kicsit gyors a jatekmenet/verseny tempo az utcan. Nagyon gyorsan "elerni" - tuningokkal - a joval 200 feletti tempot, es azzl mar a varosban versenyezgetni - nem csak az extrem FPS csokkenes miatt - szinte lehetetlen. Foleg, hogy az AI is igen hamar produkalja ezt a sebesseget, bar gyakran kerul kozeli kapcsolatba utszeli objektumokkal:)) Ami nem izgat kulonoosebben, csak a sajat "egeszsegem", mert a "vagyonom" a tet;DDD
Bocsi a kisregenyert, de KV-zok, ilyenkor ez van;)))))
Mondjuk, ha lehuzom a latotavolsagot min.-re, akkor jo, csak ilyen sebessegnel, elobb erek oda X helyre, mielott meglatam volna;)))))))))