Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsirigo
Nem kompatibilis a kettõ, mert az Einvagen 4 hengeres a Baiern meg 6.

Kicsirigo
Superduty-hoz nem értek, egyszer próbálkoztam vele, de nem jött be.

Alexease
Gyorsulashoz elore felesleges a szeles kerek. Oda jo a legkissebb, legkeskenyebb;)) Hatra jo kemeny, magas felfuggesztes, elore alacsony;) Igy legalabb nem maszik el az eleje;)
SecMan
Valaki?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Kicsirigo
Melyik érdekel az Einvagen vagy a Baiern ?

Kicsirigo
Nekem 731Le-t sikerült kihozni Baiern-bõl, de ugy nem volt stabil, 1 gyorsulás után nagygenerálozni kellett.
Kis átalakítással 721, viszont igy atomstabil, nem megy szét állandóan.

Kicsirigo
Nekem 333km/h-t

ÁjjLe BoBBi
kinek van itt a legkeményebb Baiernje? irja le plz mik vannak a motorba! thx!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

SecMan
Na, újból tanácsot kérnék, ugyanis igencsak fennakadt az elõbb a szemem. Most vagyok a 9. a piros klubban, és az elõttem lévõ 2-nek "ugyanolyan" Superdutyja van mint nekem, csakhogy õk úgy állvahagynak engem rajtnál, ahogy eddig ezt én tettem a többiekkel. 800+lóerõs AWD Superduty, legszélesebb kerekekkel sikerült úgy kihoznom a versenyt hogy az utolsó pár méteren behozom õket, de megelõzni ár nincs idõm. Test Tracken úgy vettem észre hogy dutynál nem számít igazán a súly. Most akkor mitévõ legyek? Most buktam 12k-t ami azért nem esett jól...

Mégvalami: legszélesebb 19"-os kerekek elöl hátul, viszont szimpla fékezéssel és iránnyal megfordul a kocsi, ha irányt nem nyomok akkor megy amerre épp jólesik neki. Mit tudok tenni? Kisebb fékek elõre v. mi?

Clava
tök jó ki sikerült hozni az EINVAGEN-bõl 302km/h-t.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Stranger
jó neked

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Mr_Rob
Ez lemaradt:

Mr_Rob
Engem apuci pénzel, nincsenek anyagi gondjaim

Thanks.

Live your life like it\'s your last day...

Stranger
Az a biturbó csak akkor kéne az I6-ra ha legalább csak az egyik I6-os autóhoz lenne összkerékhajtás. Emer is Baiern is nagyon kipörög még így szerény 6-7xxLE-vel is.

Stranger
Ennél a játéknál lenne a legtutibb, ha lehetne multiban is nyoomni egymás ellen. Remélem az Invictus, tesz majd megfelelõ lépéseket az ügy érdekében, ha nem is ennél, akkor majd egy másik játékukban.

Stranger
Azért lett lila, mert csak ennél az egy színnél van hogy más szemszögbõl nézve más a színe (aki érti érti, aki nem hát nem).

Stranger
Ishima blokk
Shimu hengerfej
Shimu beömlõ
Shimu kipufogócsonk
Shimu turbó
+ a lényeg: duhen dvc vezérmûtengelyek
A 3 kompatibilis motorból (Duhen, Ishima, Shimu) szerintem egyébként ezek a lrgjobb alkatrészek:
duhen blokk+forgattyústengely+hajtórúd+dugattyú+vezérmûtengelyek
shimu hengerfej+turbó
Ishimából semmi sem a legjobb

Clava
yah meg még valami az mié van vagyis mit kellene még belerakni hogy a turbó mûködjön vagyis onnan sejtem hogy en megy merth. nem sötét a kijelzõ mint a nitrónál hanem szürke:( ya meg még valami hogy mitõl van az hogy annyira beinog a kocsi ha kicsit kanyarodok csá pedig ez csak 1 szar EINVAGEN.

bodesz
azért más kerek vagy tárcsák mehettek volna rá,de nem rosz(a lila nem teszik anyira)

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ViolaBoy
Nézzétek meg!Nagyon brutál dolgok vannak itt!
A két kedvenc lépem:

Ezt hiányolom az i6-os motorról...
...még kihozni az Ishimából ilyet

Mi van a motorháztetõ alatt?;) Csak úgy érdekelne, mert én nem tudtam més kihozni az Ishimából.

Clava
Csá én is felraktam az új patched. de most már nem lehet olyant hogy kocsit nyerek?? meg hogy lehetne könnyen sok lóvét szerezni??HELP

Stranger
Alex videóit látva rámozdultam én is az Ishimára... Ez lett belõle

Alexease
A Golf-tol indulsz, 200$ koltopenzzel, csalas nelkul, es pik-pak a vorosben vagy?!?!
Bar ha az ember a varosban is gyorsulgat par szaz metert, akkor lehet. De akkor nem sok ertelme az egesznek;(
SecMan
Milyen kerekekkel nyomulsz?

Alexease: bugot találtam! A superdutynál: catalog->body-> lights: itt a taillightokat nézzétek meg. két right taillight van, vagyis a left-nek is right a neve. Remélem érthetõ :)

Mr_Rob
Srácok nornmális az, hogy pik-pakk benne vagyok a vörösök top5-jében? Eleinte rájöttem, hogy a nehézség minimumon volt, de miután felvettem, akkor is simán vertem õket, igaz közel 900Le-s a Superduty :)
Az utcai versenyeket mondjuk nem szeretem, ott is csak egyenes pályán nyomulok, mert tuti felnyársalk valamit kanyarban.

Hol tudom megrendelni 500 HUF-ért? Talán érdekelne!
M@TriX
re

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
A masodik mondatot felejsd el:))
warezcenter.cjb.hu
Ha ingyenes kell es nem er meg 500 Ft-t, akkor DC. A DC-rol kerdezz a topicjaban, ha az sem megy, akkor ~75$ from USA.
Alexease
Nem hinnem, hogy a Crack-et keri:)) esetleg a CD-t. A 2.1.5-hoz meg nincs NoCD exe.
De ha rendes ISO-d van, akkor megoldhato, olvass vissza max fel oldalt...
Ja és honnan tudom letölteni az ISO változazot?
Kicsirigo
Baiern kaszni kicsit átalakítva. ;)

Hi all!
Az a problémám, hogy feltelepítettem elõször a 2.14-es utána a 2.15-ös patch-et, és kéri a cracket! Honnan tudom letölteni a cracket a 2.15-ös patch-hez?
HELP ME!
ELÕRE IS KÖSZI!
SecMan
NA, közben rájöttem hogy a RWD a test tracken ideális, de utcán irányíthatatlan(Superdutyról van szó)... Apropó, milyen kerekeket használtok Superdutyhoz?

Kicsirigo
Kérdezem mégegyszer sikerült már valakinek 1/4 mérföldet 7 másodperc körül vagy az alatt teljesíteni ?

Alexease
tar.hu, extra.hu, cjb.hu
Alexease
Sok autonak orulnenk, de ez mar az elso reszbol kiderult, hogy sajnos normalisan mukodo, hasznalhato uj autot beilleszteni a jatekba lehetetlen.;(

En az Invictus helyeben, kicsit mashogy oldottam volna meg ezt a dolgot, es akkor kulon egysegkent lehetne kezelni minden autot. Bar akkor 2x ekkora lett volna a jatek, de szerintem elfer;) Es ennyi alkatresz bug sem lenne. Bar a Value 1 CD-re korlatoz... Ez van.
M@TriX
www.uw.hu itt nem törölnek nagy fileokat sem ha legálisak. Videók zipek stb.
freeweb.hu, itt már nagy fileokat már feltöltés után törlik, de képeknek jó...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

TibiGrafix
Ezaz! LADÁT akarok!!!

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

Fefe23
Ti nem vettétek észre, hogy mintha a 2 patch óta megint jobban pattogna a garázsban a kocsi, mert az elsõ bétapecs után nekem szinte nem is pattogott, most meg minden autó ha elkezdem a futómûvet bugerálni akkor beesik az aknába:(

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

bodesz
folyómeder???

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Mitszólnáto ahhoz ha valaki legyártana a játékhoz egy Kocka Ladát?Én nagyon értékelném!!!!

Kicsirigo
Én belsõ nézetben vezetek. :)

TibiGrafix
A folyómeder frankó, a végén jókat lehet repülni, csak az a baj hogy a peccs után a kamera nem le hanem madártávlatból lehet szemlélni a mederben száguldó autót.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

Alexease
En eloszeretettel a "Nascar" palyan:) Erre van kitalalva;)
(Bar, van egy sanda gyanum, hogy nem veletlen kerult bele;))))))))))))))
Alexease
Az autoknal allitva letek a sebesseg/teljesitmeny/tomeg/X/Y dolgok is, vagyis nem lehet annyira "irreallis" sebessegeket menni.
Valszeg nem gondolja senki komolyan, hogy egy "utcai" BMW vagy Nissan, vagy a Truck 500km/h felet fog teljesiteni, ilyen "normal" gumikkal, es aerodinamikaval. Egyreszt szetesik, masreszt elszall;))))
Azert az ilyen sebessegekhez, mar special auto kell, nem csak speci spoiler;))

Nekem mar igy is kicsit gyors a jatekmenet/verseny tempo az utcan. Nagyon gyorsan "elerni" - tuningokkal - a joval 200 feletti tempot, es azzl mar a varosban versenyezgetni - nem csak az extrem FPS csokkenes miatt - szinte lehetetlen. Foleg, hogy az AI is igen hamar produkalja ezt a sebesseget, bar gyakran kerul kozeli kapcsolatba utszeli objektumokkal:)) Ami nem izgat kulonoosebben, csak a sajat "egeszsegem", mert a "vagyonom" a tet;DDD

Bocsi a kisregenyert, de KV-zok, ilyenkor ez van;)))))
Kicsirigo
Én a sebességet a folyómederben szoktam tesztelni. :)

Alexease
Ez a csucs sebesseges dolog jo a varosban, de csak annak, akinek nem 10-15 fps-t megy, mert amugy nem szaguldas lesz belole, hanem roncsderbi;)))))))
Mondjuk, ha lehuzom a latotavolsagot min.-re, akkor jo, csak ilyen sebessegnel, elobb erek oda X helyre, mielott meglatam volna;)))))))))