Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi újdonságot nem nyújt a játék, hogy elõröl kezdve tisztán nyomjam a játékot, mivel jelentõsen butítva lettek a versenyen feltehetõ pénzmagok, emiatt én is simán átírtam HEXeditorral a pénzt, és még ezt is úgy, hogy azért szépen esti versenyben jutottam el a Vörös csapat elsõ helyére.
Online játékokál én is elítélem a csítelést, de itt és most, az SLRR-ben nem. Amúgy az vesse a SLRR autóépítõkre az elsõ követ, aki végigcsinálta ugyanezt. A többieknek (név szerint DAmon) kuss. (bocsi a többiektõl)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Amúgy meg én is jobban érzem magam ha saját erõbõl viszek véghez valamit
"az ilyeneket alapbol nemnezem semmibe" attól még rendes jó lelkû ember lehet,meg különben ha valakinek nem megy a dolog akkor a csíthez fog fordulni. De én ezt soha nem fogom megérteni iért kell elítélni aki singlibe csítel,mert aki multiba is ezt csinálja azt én is elítélem.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Dehogynem még többért is. Csak nem értem ha valaki pénz csítel akkor azt miért azonnal a porba alázni.
Mert kritizálja a forumot

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De nem is tudom mit foglalkozok unregel
na ha ez beön akkor he kell wicer mejd tölsd le aztán rakd be ideiglenesen a nicsk helyére amint tudod vagy csinálj egy ujat
hány éves vagy?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
2. most tudtam meg(utólag:)) hogy hogy lehet egymás mellé berakni képeket
3. ha lehetne szerkeszteni a hozzászólást akkor megcsinálnám úgy ahogy neked tetszik.
4.

most mit csináltál a forum al nem tudtad volna 1más alá rakni a képeket :(

A kocsi mintha valahova felakadt volna, + mintha hatalmas buckák vagy tárgyak lennének az úton, úgy megdobja a kocsit.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Pedig most építettem. 3 gyorsulást bírt :))
Nem akarnak versenyezni. Jo lenne mar pink slips-ben nyomni, ezek az 1000 dolcsik nagyon kevesek, de az autom kopik tole. De szamomra igy itt veget ert a jatek, mert nem hajlandok kiallni ellenem :((
Always remember you\'re unique, just like everyone else.