46059
.
  • 20TYA
    Most már biztos jók!
  • 20TYA
    Megpróbálok javítani a képeken...
  • streeter
    Boccs a sok képért de meg akartam osztani a legújabb kicsiaimat. Van lejjebb az a piros GT140-es golf és be van rakva az extreme golfos script és nem tudok belerakni semmilyen motort. Nem tudna valaki valami normális GT140-es scriptet.

Basta: A van fent kép neten a golfodról annak a scriptét nem tudnád elküldeni esteleges???
    mail címem : [email protected]

• basta002
    Itt az én kis Cabrióm...

• basta002
    Nekem a 0-ás gumis kép sem. Most nézem, már 83% készen van. Szerintem ma este már az új patch-el nyomulok. Várom már nagyon.
  • ZoyDes
    NE TEDD FEL AZ ÖSSZES BETA PATCHET!!!!!!
    Csak azt amielyik a legutoljára jött ki (r4)! Ha kijön újabb, akkor úgyis újra kell telepíteni.
  • Police88
    vagy is csak az előző kép nem látszik jól
  • Police88
    nekem is
  • basta002
    Király! A #29269-es kocsit le lehet valahonnan tölteni?? Nagyon kellene. Ja, még mindig nem fejeztem be az R4 patch letöltését, most 56%-on van. A Remo már lent van, már csak erre várok.

Zotya!! Nekem a képeid kb. a feléig látszanak.
  • 20TYA
    Egy pár hangszóró a Remo ajtajába...
  • streeter
    a gamet elvileg magyarországon nem de szerintem fölösleges is
  • Police88
    Meg lehet valahol venni a gamet magyarországon?
  • Horci
    Megvan valakinek az a 3 küllős felni ami azon a cabrio remo-n volt? Ittvan valahol lejebb a kép ... :)

Ha igen, akkor ha elküldené, megköszönném. [email protected]
  • SinClaiR
    Nekem azt írja, miután felteszem az r3-r4 et, hogy Distribution Version Missing:(
    Ez azt jelenti, hogy az R1-2 is kéne?.. vagy mást? Ha ezt jelenti, hogy fel kell tennem, akkor hol találom az r1-r2 t?:)
    Köszi
  • 20TYA
    A gumi már igazán leválhatna a felniről!

0%-os gumi -- van valami értelme, hogy fent van a felnin?
  • Gyiik
    zoral az a felni a remo-n

carlos, ja, benne van a pakliban, de hat majd mindenki lassit a cel elott:D nem, en mondjuk ilyen atkapcsolhato dologra gondoltam a menun belul. Aki tovabbcsuszast akar, ezaltal tobb izgalmat, es idegtepest (mint pl jomagam:DD), az bekapcsolja, aki meg felti a korlattol a verdat, az kikapcsolva hagyja...ez csak ilyen javaslat, lehet, hogy egyeni, de csak realisztikusabb
    (lehet hurrogni eheh)
  • basta002
    Naggyon kemény. Letölthető?
  • M@TriX
  • M@TriX
    Sőt!

• M@TriX
    Na hogy témábavágó is legyek:

• Carlos
    :)
  • Alexease
  • M@TriX
    tudom hogy nem vág a topicba ezért nem is illesztem be, de ez az utolsó. ;)
  • Alexease
  • Alexease
  • M@TriX
    mondjuk ennek az ajándéknak sztem jobban örülnél. ;)
  • M@TriX
    Nem egy ilyen meglepetést kívánok. ;) Bocs ezt most találtam sztem állat. ;))

• Alexease
    THX!
  • Cujo01
    Most ezzel az új patch-el nött az FPS?
  • Carlos
    Hajrá bajnokom!!! :)
  • M@TriX
    be kell tartani a kresszt. ;)
  • Carlos
    Hehe...Az új patch magába fogja foglalni az összes eddigi pecset!!! :)
    Lehet örömködni meg szitkozódni...
    Nem kell mindet egymás után mindet installálni majd!
  • Carlos
    Sok mókás előjött azzal, hogy hagytuk tovább csúszni az autót! Meg rengeteg embert idegesített!
    Mondjuk, ha egy olyan kereszteződés volt, aminek a végén korlát vagy ház volt. Mész 200-al és széjjelfröccsensz a házon. Autó totálkár és jöhet a New Carrier!
  • M@TriX
    most látom, már meg sem kérdezem hanyadik, Gratula, jó bulit.
  • basta002
    1:46p van hátra, alakul!!!
  • streeter
    2.1.9 R4 beta patch

2.1.9R4 beta patch NoCD Crack

És végül

Remo
  • streeter
    A remo ott van vagy a 3. vagy a 4. oldalon. Meg fogod találni mert ott van két kép e Remoról és utánna van pár üzenettel a pach is.
  • Gyiik
    ez az, errol az izgalomrol beszeltem, ugy kell vezetni, hogy a finisnel ne tord ossze magad:D volt mar nemeccer, hogy csuful sikerult szennetorni a remot, de a motorja meg mindig az eloszor epitet:P
    de amugy ja, egy replay az nagyonnagyon kellene, parszor jo lett volna visszanezni egy-egy huzos jelenetet
  • Alexease
    Ez a belassulos dolog, sehogy sem jo:(( Ha csak ugy meg all az kicsit idetlen, ha meg a lendulettel megy tovabb, konnyen porra lehet zuzni a dragan epitett, osszesporolt jarmuvet:)))

Egy jo visszajatszas kellene, aztan meg van oldva a problema:)))
  • basta002
    Hát ez így nem jó. 11,4 Mb egy béta patch. Mi lesz velem, ha kijön a normális. Nem gondolnak azokra, akik még kis kedves 56k-s modemmel nyomulnak... :( Most úgy van, hogy 4:25p Tök süti.