Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!
Bmw fenyekepet kuld el leccike!
[email protected]
Bairent lehet hasznaltan is venni?

A kártyát sehol. Max a Driverjét. Az se túl bonyolult: felmész az nVIDIA honlapjára, és onnan letöltöd a legfrissebbet.
A te kedvedért: Detonator 45.23 Win 9x alá...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nekem is volt olyan kártyám,mindig a legujabb driver volt fent
baiern=bmw
einvagen=golf
stb,stb....
mert valamilyen ok miatt a fejlesztö nemhasználta fel az autok igazi neveit:ez lehet törés,anyagi dolgok
és verseny után kilehet hivni akárhányszor ugyanazt a balekot
igyszoktam tápolni a kocsim presztizsét a rocra
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
DE most van 40 rongyon es fingom nincs mit vegyek vmi v8-as kene es atepiteni brutalra de hatso kerekeset akarok mindenkepp esetleg van a gameban vasarorhato autok kozott ilyen regi v8-as maffia autohoz hasonlo? 😊
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Az, hogy melyik az Einvagen, még fogom, no de melyik a CRX? A Duhen?
Mert amúgy szerintem a Duhen a jobb (könnyebb).
(mármint a gamában)
sajnos
akkor még nem mentettem a festéseket(mert nemtudtam hogy lehet)
miért nem fested meg magad,nem nehéz,ha kell az igazi fénykép szolj,jo mintának
és neked milyen op rendszered van?nem az a baj?
P4 2500mhz
512mb ram
atiradeon 9700 pro
160gb+80gb=mert 2 vinyom van 😄
és ezelött meg egy az egybe 1Ghz-es P3-al, 256Mbyte rammal és egy Radeon 8500-al nyomtam amúgy... csak a ram volt több de akkor még szagatott a game de mostmár nem 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Én anno egy 1Ghz-es P3-al, 256Mbyte rammal és egy Radeon 8500-al nyomtam amúgy...
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim