Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4.

ÁjjLe BoBBi
srácok hanyadik patchnél járunk ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Rosco
unistalláld, és töröld ki a teljes SLRR könyvtárat. Utána tedd fel újra + sorba a peccseket.
(Lehet, hogy rányomtál valami unofficial upgradet, és az uninstall a megváltozott fájlparaméterekkel nem tudott mit kezdeni. A reinstall meg valszeg nem írta felül a már létezõ fájlokat.)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
köszi a tippet Neked is!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Asszem az Intake manifoldra kell rátenni a superchargert.

M@TriX
az ötletek kimerültek. ;)
Amúgy nem kell aggódni, mert még jön egy-két béta verzió és utána egy óriási patch lesz és akkor lesz vége a dalnak. ;)
Az meg szépen felmegy majd az SL-edre...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ajoci
köszi

I-NoVa
google search remove directx

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

ajoci
help!!!!

Danny
A Haulerembe pakoltam egy MC GT Engine blokkot es nem tudom rarakni az elvileg kompatibilis superchargert. Van valami trukkje, hogy hogyan kell felrakni, vagy valami speci sorrend? Egyaltalan mihez kapcsolodik?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Az EPOX-8RDA+ is egy kivalo alaplap. Es belepakolhatod az Athlon XP 2.5+ odat is.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

ajoci
Sziaztok. Directx9-et hogy tudom leszedni a gépemröl???

I-NoVa
Na cserébe az offért, irány az extremeimport:

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Rosco
köszi!

I-NoVa
Gigabyte GA-7N400 Pro2 lap 29+fa (vagy GA-7N400-L1 19+fa, ha ócsó kell), 2500+ barton 20+fa, 2800+ 30+fa, hûtõbõl meg zalmant, ha be tudsz szerezni. Vagy nézz szét itt (egy ismerõs, régi hw-t beszámít).

Rosco
új alaplap+proci, 60e körül

12346
jah télleg lap is érdekli.. nforce2:)

I-NoVa
Amúgy használt kell, vagy új? Mennyit szánsz rá? Áfásszámla, gari, mi kell? (ha csak típusajánlat kell, akkor bármilyen NFORCE2 chipsetes lap, 2500+ barton magos proci, és 2x256 vagy 2x512 DDR400)

I-NoVa
Természetesen Tualatin 1200-ast :). Elõnye az AMD-vel szemben, hogy ez van, AMD meg nincs. Bár még 2-3 hét, és ez az elõny megfordul.

12346
ha csak athlon jöhet szóba, akkor milyen vélemény érdekelne még....?:)
amekkora fér a lapodba, olyat vegyél. vagy amit ki tudsz pengetni.

Rosco
OFF
alaplapot + prockót szeretnék venni.
csak Athlon AMD jöhet szóba.
Ki mit ajánlana? :)
/OFF

Danny
Azert egy versenygep beletep 120-al a kanyarba. Es nem feltetlenul kell F1-nek lennie. Szerintem egy rallyn is mennek annyit kanyarban. De mondjuk amit mondasz valoban igy van. Sok a lama az utakon. Szerencsere en eddigi 5 eves jogsis palyafutasom alatt meg nem csinaltam semmi bajt (lekopogtam :D), de a nagy szamok torvenye mindenkit utoler egyszer.

I-NoVa
Lökött :). Amúgy tény, hogy elég az életben egyszer kipróbálni, a legtöbb ember utána annyit mond, hogy ebbõl elég volt 1x. Unokatesóm motorja elég jó alkalom volt erre, azóta is maradok az enduro gépeknél.

Meteor:
Nem az a bajom, hogy vannak arcade játékok, hanem hogy szimulátornak kezdik nevezni õket mostanában. És az, hogy sokan kezdik elhinni, hogy egy autó bevesz 120-al akármilyen kanyart. Aztán egyre több autót látok kerekekkel fölfelé mostanában.

Akkor az is "tele" van gyári alkatrészekkel a kasznin kívül... :-)))

Danny
Udv Baumgartner Zsolti :D

I-NoVa
Már rég rájöttünk, hogy a colin3, nfs95 jellegû arcadenak is szerencsétlen fizikájú vackokra azért írják rá, hogy incredible realistic simulation, new revolution phisical engine, fantastic super realistic car simulation, shocking realistic shit, hogy a gamer úgy érezze, hogy mennyire tud, miközben 170-nel kéziféket rángatva veszi be a hajtûkanyarokat. Az egyszeri gamernek optikai tuning, büszke magára, hogy mennyire tud. Ahogy az autók kormánya mögött tespedõk 98%-a gondolja magáról, hogy jól vezet. Üljetek csak fel egy normális motorra, és próbáljátok ki egy letisztított egyenes forgalommentes úton, mit jelent 250 fölött menni. Pislogni nem mer az ember, nemhogy kanyarodni.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Örülj neki, hogy megy 340-et. A gyakorlati végsebesség, amit a játék elkezel, 540. Annyit normál esetben semmi nem megy, de nem is kell. 340-et max a R.O.C.-on mész, ott is csak egyenesben. Ha 200-nál stabil, az bõven elég.

Danny
Jovanna! :) Az is igaz hogy a nitrot is nyomattam kozben. Szoval akkor ha 340-el kanyarban, mikozben tolom a nitrot szital a segge az nem baj? :)

I-NoVa
Ülj be egy autóba, gyorsulj fel 340-re, és próbálj meg kanyarodni. Majd mesélj...

M@TriX
szerintem Õ megtudná. ;)

Danny
Passzolom, vannak nekem is erthetetlen dolgok a jatekban.

Pl. szamomra ugy lenne logikus hogyha az auto annal stabilabb lenne nagy sebessegnel minel szelesebb papucsokon fut. Ennek ellenere a Skyline-om 340-nel elszall a kanyarban a legszelesebb slick verseny gumikon. Tudom, hogy felfuggesztes kerdese is, de azt stabilnak erzem. Viszont ha egyszer elindul a segge akkor az Isten sem allitja meg.

Danny
Hat elvileg az mas dolog, de az eredmeny ugyanaz. Szoval ha azt bele lehet rakni az is jo lenne, de meg nem jottem ra, hogy hogyan kene felepitenem hozza az engint.

A Skyline-ba talán nem lehet turbót tenni, de nem biztos. Talán vmi superchargert lehet rátenni. - Vagy az a turbó?

Ja, vmit elfelejtettem:
A Hauler kb 415km/h-t megy, viszont, ha kiszedem a motorját és átteszem a Prime DLH-ba, akkor a Prime már csak 310-et megy. Az a furcsa, hogy hallom, hogy még lenne fordulatszám fölfele, mert ezt a 310-et kb 3-4000 -es fordulaton éri el, amikor 8000-nél tilt.
Ezen nagyon fölb@sztam magam agyilag...

Danny
Nehezebb?

Danny
Sracok, lehet a Skyline-ba turbot tenni?

Vki meg tudná mondani, hogy miért van az , hogy ha kiszedem a komplett motort a Haulerembõl, ami kb 2sec-et gyorsul 100km/h-ra, és beleteszem a Prime DLH-ba, akkor az miért nem megy csak 3secet???

I-NoVa
V6 turbo upgrade, vagy egyéb mod miatt? Uninstall, törlés, reinstall, patchelés.

[NST]Cifu
Lehetõségek:

-Nincs felrakva a 2.1.4
-Valamely file hiányzik vagy nem megfelelõ (pl. felraktál egy custom-made alkatrészt vagy autót)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ez nagyon LoL

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ombika
NAh reg nem jartam itt es hat vegigolvastam legutobi hozzaszolasomtol amit "Kurva" sokan nem tesznek meg ezt allapitottam meg ennyi seggfejet jon es egybol no cd a parszt nem ovlas vissza minek iss! 10 oldaltol elszallt agyam ,mert fle no cd -ert ronyalt meg egyeb marhasagert ha nem lenne ennyi lama mennyivel jobb lennni visszaolvasni!!!
Sorry Offert!!!!(de ez az igazsag)

M@TriX
az elsõ képen tök jól néz ki, hogy kucorodik az ember. ;)

M@TriX
Véletlenül ütköztem egyet és elég cuki járgány jött össze. ;)

M@TriX
mert lehet valami elfoglalja a helyét?

Ha a katalógusban egy alkatrészhez az van írva, hogy: "parts bin compatible", akkor miért nem lehet betenni az autóba, ha "compatible"?

Rosco

I-NoVa
Szintúgy. A ferrari meg ugye a piros autó a lóval...

Rosco
NOS, (mit Nitro ehehehehe) ifjú Titán barátunk a helyzet a következõ:
ez az opció az SL1-ben volt elérhetõ.

Egyébként nem izélok, a hiba nem az Ön készülékében van, csupán krónikus munkaundorom van ma.
Rosco is out of memory.

Danny
Ne izeljetek mar, uj vagyok a szakmaban. :) Azt hallottam, hogy a gyalogosoktol meg lehet kerdezni, hogy hol van masik auto kereskedes a varosban. Gondoltam akkor masik alkatresz beszerzo hely is lesz