46059
.
-
#31326 asszem it elszabadultak a khm!
-
#31325 3-4 napja csinalgatok majdnem ugyanilyet, csak a motor nem volt ilyen franko, meg a cabrio bukocso... (a 24" es felni okadek ezen a kocsin) -
#31324 és ez is kiáll kétkerékre. -
#31323 Skyline... -
#31322 nekem sikerült a Truckduty-val az 540.9, dupla hátsó kerékkel! :) -
#31321 lehet plusz hatso kerekeket berakni, streeter 514ese, meg a te 360ad kicsit irrealis... jo persze jatek, de nem szeretem amikor GT3as BMW-t 380-nal otthagy egy "kis" 3as golf V8 mocival... -
#31320 sorry! akkor van még mit tunnigolni!
probálgatok, majd közlöm az eredményt!
golfba v8 as volt a motor, vagy normal golf motor? -
#31319 Itt nézzétek meg ezt a BMW-t nagyon ott van. -
#31318 Na tévedtem 514 volt
Meg egy kics bug. Nem hiába a nyári napokon az aszfalt nagyon megolvad.
-
#31317 az a 363 még csak a kezdet. nekem golfal sikerült kihozni 500 akármennyit 520-540 körül majd megnézem. Csak a golfot át kellett írni. Ez abban áll hogy a kerekeit hátra kellett nyomni mert felállt hátsókétkerékre és elforgott a kocsi. -
#31316 nem csak néz rokonok vagyunk!
fatherom nem is tudom melyik csapatnál ezdösködik most...
: )
csináltam egy daytona dutyt is... meglepö volt a 363 végsebbesség! : )
még1x thx a segitséget...
a kövi az lenne hogy + két hátsó kerék... nézegettem a scriptett és azt a képet, amit rx7 rakot fel ( a kerekek variálásáho) , és elgondolkoztam mi lenne ha kapnak + 2 hátsó kereket a járgány... lehetséges? -
#31315 nem árt elolvasni a readme-ket... -
DraveN #31314 Valaki mostmár igazán segithetne!Mér van az h bármit leszedek az xi röl és bemásolom nem akar elindulni a gém!Pls help -
#31313 Plas szerintem neked kéne egy k-lite codec pack. Nekem is ez volt, felraktam mindent frankón, de nem tudta elindítani a videókat és kilépett. Próbáld meg, nem veszthetsz semmit. -
#31312 kösz -
#31311 Te, a neved (a jatekbeli) ismeros lehet a radio hallgatoknak, vagy teged is igy hivnak? -
#31310 Fekete felnik, es a compressor... -
#31309 jo a szin, de a felni, meg a legszuro meg dobna rajta...
felrakom azokat is... -
#31308 allat ! -
#31307 Íg sikerült:
(igaz, légszűrőm csak ez van, de szerintem ezzel is állat. A lényeg, hogy rendesen nehéz volt úton tartani...)
-
#31306 bocsa sok képért!
és a motor teljesitménye : ( a többiek által közzé tett segitség alapján )
-
#31305 elrontottam! : )
-
#31304 nem nagy szám! alapjába vévé semmi extra nincs benne, de a lényeg, hogy én jöttem rá, hogy mit és hogyan irjak át!
a cuccokat pl: spoiler, rollbar, az xi röl szedtem le!
thx a segitséget Error
-
#31303 elkepzelheto amit gyiik mond... (codec)
lehet, hogy a jatekod hibas, keves az a 360 mega. rippelt game nem? mert ha az akkor felejtsd el toltsd le az iso-sat. -
#31302 nem indult el meg egyszer sem...
Miért, ha nincs videocodek a lejátszáshoz ,akkor nem is indítja el a játékot??? max tovvab kellene lépnie menübe nem?
mert video nekem nem jön be... sőt semmi nem jön be... :))))))) -
#31301 eddig elindult egyaltalan valamikor is? nem lehet, hogy nincs megfelelo videokodeked az intro lejaccasahoz?
-
#31300 figy, en meg arrol beszelek, hogy nincs idom atnyalazgatni egyesevel az XI minden egyes forumat, es nekem peldaul kifejezetten kenyelmesebb, hogy itt minden ujdonsagrol egy helyen tudok ertesulni. Neha valoban tobb a kep a kelletenel, eleg lenne neha az adott temahoz 1, max 2, de sztem sokmindenkinek nem annyira idegesito, mindinkabb hasznosabb -
#31299 Már azon gondolkodom, hogy lehet a CDn lévő játék már eleve hibás... csak 360MB
kipróbáltam, hogy a játék által felkínált könyvtárba teszem, és csak az originalEXEt pakolom hozzá, hátha elindul, de nem...Semmi ugyanaz. Mintha elindulna, feketeség, és kész...
Annyit tegyetek már meg plz, hogy nézzétek már meg, hogy a SLRR neketek is 360MB körül van a CD-n?
különben XPm van 2500*AMD 9600Radejon
Már nem tudok mire gondolni... -
#31298 Szerintem jól rakod fel a patcheket de az R5-ös patchez van nocd cracked?? Az lehet nem ártana. Bár akkor már rögtön induláskor rossz volna de lehet az a baja -
gerx #31297 itt egy király honlap ahol nézhettek
egy "pár" videót ami a legjobb a buszos
és a twinturbós skyline.http://www.gyorsulas.hu/download/video/archivum.html -
#31296 mindegyis feladom....
már belőrülök...
már vagy ötödjére telepítem fel, és sosem jó...
ha lehet vki magyarázza el szájbarágóssan, hogy mit kell tenni,és mit hogyan hova kell másolni...
thx -
#31295 ááááá feltelpítettem mindent de nemjó...
2mpig fekete a képernyő, majd desktop:(
31293#????? -
#31294 De nem mindenkinek van arra ideje hogy mindig nézegesse az XI-t főleg a fórumoit mert ott még több kép van még az emberek neve alatt is. Azér rakom be a képeket hogy aki nem járja nap mint nap az XI oldalát az is tudjon az új vagy valami zsír dolgokról
-
#31293 akkor ezt az R5P patchet kitömörítem, és a mappákat egyszerüen bemásolom a SL könyvtárba, és kicserélem a már meglévőkkel??? -
#31292 nem rossz -
#31291 az egy olyan patch -
juhi01 #31290 R5P ez milyen patch?én még csak az r5-nél vagyok! -
#31289 ha az XtremeImport honlapján heltöltünk valamit akkor az autómatán behejezi, vagy még valami mást kell csinálni? -
#31288 ok matrix -
#31287 mivel/hogyan lehet szerkeszteni az alkatrészeket/spoilereket?