46059
.
-
#33530 nyami, nagyon fintsi -
#33529 Az az elhúzható ajtó jó lesz :D
Ez nagyon nagyon nagyon jó lesz megint. Csak remélem nam hagyják félbe mint a volgat meg uaz-t.
Tényleg az NSX be V10-es motor van vagy mi?? Mert azt olvastam XI-n
-
#33528 Ennek örülök, mert most fogtam hozzá tölteni, és hát nem örülnék neki, ha nem lenne jó. Hihetetlenül vártam már. A Ladákkal mi van? (kocka + Niva) -
#33527 fönt vagyok flash-en is -
#33526 ez a G20 meg milyen felkapott lett. racerba is nem rég konvertálták a gta-ból, most meg ebbe rakosgatják. de ennek külön örülök, hogy egy ilyen járgányt is gyártanak bele a személy- és sportautók mellett. -
#33525 én spec szaladgáltam már jópár kört a viperával és nincs gáz. -
#33524 Pár új cucc
Acura RSX
Acura NSX
Koenig C62 (Ez nemtom még micsoda
Smallduty (Ezt se tom milyen)
Valamint halad a furgon is. -
#33523 Hála istennek megoldódott a dolog. Duhennel mókáztam a városba majd fél órát és jó volt szóval nem a game a szar.A vipert kitöröltem a carreer mappából és kerestem a kereskedésbe másikat. És a gyanúm beigazolódott, hogy a save volt a szar amit a viperhez mellékeltek.
Ez lehet senkit nem érdekel de legalább végre műkszik a game. -
#33522 Húúú köszönöm de independence hubra nem took felmenni mindig kidob mer hogy tiltott fájlok stb. mondjuk Flash hub? -
#33521 valamit nem tud olvasni vagy mi valszinüleg valamelyik addon veszett össze valamivel,na ez pontos magyarázat volt:) -
#33520 na rajta van independence hub [HUN]Eizo ha kell -
#33519 INCVITUS!!!
erre mit tudtok mondani???
---
!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 26964
Játszok és egyszer csak kilép a game. R5 patch van fent meg egy rakat addon. Már újra raktam a játékot meg minden de nemjó.
Többiektől a kérdés: Nektek a Vipernél nem akad ki a játék csak mert ezt akkor csinálja ha azzel megyek
-
#33518 ha kell mindjárt megosztom csak telepitek pár perc -
#33517 Tudnatok helpelni v8-al kuszkodom !
Big-Shot Single Stage nitrous vagy VCN nitrous kozott a kulonbseg? -
#33516 DC++ ról? Hát már kerestem ott nagyon sokat de nem találom. Persze van találat csak nem Lan internetes emberkénél találja másfajtáról meg kicsit nehézkes a letöltés. -
#33515 nem nagyon tudok,de gondolom torentes ,szerintem szedd le dc++rol -
#33514 Lol tod miota vadásztam már a vipert?:)))szedem is mint a gép;) -
#33513 HAli!
Ezidáig szenvedtem a játék beszerzésével DE már sikerült letöltenem a redline teljes verzióját időkorlátozva. Ezt fel lehet oldani valahogy?
krall -
#33512 karaj ez a viper. hangját ki is cseréltem, így mégjobb. -
#33511 itt van vmerre crash múvi is?:) -
#33510 Na a fasz kivan. Végre megvan a Viper meg minden játszanék és minig kiakad az a szar game. Megyek a városba és egyszer csak kilép a játék semmi előzetes nélkül és ezt a hibát írja az Error.txt-be : ---
!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 26964
Erre tud valaki valamit??
-
#33509 Ájjjájájá Millio köszönet estig elleszek!! -
#33508 Ide nézzetek el. Van pár finomság. -
Vlala #33507 a differential lock rate magyarul differenciálzár-arány, ezzel állíthatod be, hogy a hajtottt (két t-vel) tengely két kereke között mennyi lehet a fordulatszám-különbség, mielőtt összezár a rendszer.
A guminyomást személy szerint úgy szoktam hagyni, nem próbáltam még állítgatni. -
#33506 Ti szoktatok azon allitgatni,marmint guminyomason?Defferential lock rate pontosan mit is jelent ,mert azzal meg sohasem szorakoztam a valtonal?
THX -
Vlala #33505 De sirály, be tudtam szúrni egy képet! :-) -
Vlala #33504 Na bumm:
Niva
A Mafiához valaki kitalálta, hogy ilyen a Niva, azóta mindenki így hívja.
Pedig ez asszem Forma névre hallgat... -
Vlala #33503 A gumik nyomása inkább az irányíthatóságot befolyásolja.
Tényleg, lehet a játékban defektet kapni? Mondjuk felütéseset egy járdaszegélyen?
Viper :-)
-
#33502 Ezt vártammmmmm
Amint hazérek rakom be a játékba.
A furgon se lesz rossz. -
#33501 Nissan Sylvia letezik mar a gameban? -
#33500 ez se lesz rossz. -
#33499 csak megjelent a vájper is. -
#33498 a lethal mods oldalról csak nem akarják száműzni ezt a vizibringa hangot:(( legalább szép lenne. -
#33497 Elkezdtem írogatni a nagy angol tudásommal az XI forumára is És most próbálom megtudakolni, hogy mikor lehet letölteni a vipert.
(A nagy angol tudásom: saját kútfő+ szótárprogi :D ) -
#33496 Jo kerdes de nekem raadasul csak 3200 ccm nem is 3600 azzal megtobb kijon ki is probalom majd!
v8-bol mennyit tudtatok kihozni?
Gumis kerdesemre valasz? -
#33495 Jah és a disel-el gyengébnek kéne lennie nem?? Ez a természet rendje. Akkor itt mér erősebb a diesel mint a methanolos???? -
#33494 Nekem 1176 LE :D -
#33493 Dieseles dolgot leszedtem 1265 Le a Skyline alakul,mar csak v8 -bol kellene kihozni vmi 2000 le kornyeket!
Amugy ha a gumik nyomasan engedek az szamit vmit? -
#33492 Én egy megoldást tudok a bajotokra.
Feltöltöm az én I6 cumómat csak nemtom nektek jó-e.
Annyiból, hogy más színe van a motornak, ilyen feketés a váltó is meg minden. Van más Head Cover I6 methanol + diesel fuelrail. Turbó + az I6 performance patch (vagy mi a rák)
Na de itt van 2 kép
Kép1
Kép2 -
Ati126 #33491
Jobb késöbb mint soha