Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
es az a vicc, hogy a gyari tuningolt (vagy versenyvaltozatos) verzio, vagyis tulkepp fullfullextra, kb annyiba kerul odakint, mint idehaza a legujabb 5-os bmw alapverzioja...es azert van am kulonbseg :\

....................................................................................................

Stranger
Egy ilyen C3-as Corvette-et nagyon elfogadnék, már csak a 20-30l-es átlagfogyasztásával lennének gondjaim, de szarnék rá . Egyébként szerintem a legszebb autók még mindig ezek a 60-70-es évekbeli régi amcsi un. muscle car-ok. A mostaniak külsõben nem nagyon tudnak rájuk verni. Persze akadnak kivételek, pl ez:
Az új Mustang ha még valaki nem látta volna:

Szerintem egész egyszerûen gyönyörû lett, jó ötlet volt a régi Mustang alapjaira építeni.
Itt pedig a versenyváltozat:

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

streeter
hát meg kell mondani az ilyen fajta amerikai kocsik kibaszott jók

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Vernoon
Az is toplistas, de en csak ezt lattam (oldalkipuff a gyengem):

Vernoon
Mar akkor gyarilag beepitett aszfaltszarito volt bennuk!

Vernoon
Ennek nem csukodik a lampaja (a hulladek :)

streeter
Bassza meg mekkora autók. Ezek nagyon ott vannak fõleg az tûz efekt ott lent. Meg ahogy nézem az amerikai autókkal együtt jár a BFGOODRICH gumi is.

Egy ilyet én is szeretnék a garázsba

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Vernoon
Ja, nem is 1 volt ilyen, keresek...

Oppsz,
Kicsit nagyok lettek a kepek, mar lejjebb vettem beloluk !!!

M@TriX
magyar rendszám?

A mákos állat. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Vernoon
Tegnap volt Amerikai Auto Talakozo. Na ezt a kocsit akarom letolteni a hazunk ele, ja meg a Street Legalba is

Vernoon
FRAPS : www.fraps.com

Ehhez egy xvid-es codec is kell (asszem?)

De van okositott verzio (2.0-hoz) Sinclairnek kozonhetoen.
E-mailben tudom kuldeni, ha kell

Vernoon
THX :)

Egyebkent a szamomra nemegyszeru az volt, hogy a sajat kocsit vezetem a rendorauto kameraallasbol, (neha nem is volt a kepernyon a kocsim, ugy nyomtam az uldozesi jelenetet, mikozben 7-8fps-en szaggat a gep:)

streeter
Lee tábornokot kicsit leültettem meg beraktam azt a spec fénycsillogás gecit. A felnin tálszik igazán.

Na meg egy BUG amit a nitro okozott amikor jön a "tûz" a kipufogóból.

Slymaster
Vernoon: mivel mented ki a videót? Mit ajánlasz?
Amúgy nagyon jók a képek, a célnak tökéletesen megfelelnek!

Kedves Vernoon! Ez a videó is tetszett! Szeretem a kreativítást látni; érzõdik hogy ezt a filmecskét nem olyan szög-egyszerû (by Alexease) elkészíteni, mint "papakocsijában" annyi benzin-levegõ keveréket adni a motornak, hogy a sebességmérõ 180 km/h-t mutasson...

streeter
Nincsen mert én is csak a tv-be láttam

Slymaster
Szasztok skacok mi a pálya?
Tudom... sportolásra alkalmas terület...

Még mindig nem kaptam meg a 3ds-t!

Vernoon thanks!

Carlos
Errõl a balesetrõl.

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Milyen vidó????

Carlos
:))

Þór vígi þessi rúnar

Uj konfig : P4 2.8 Fx5900 (csak)256 ram , de a jatek full grafon 1280x1024-ben nem esik 15 fps ala !!! ez mar ecceruen zsiiir :) nincs olyan hogy megall a jatek 1-2mp-re. par ev mulva talan eleri a stabil 25 fps-t is ;)
Carlos
Videó?????????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szegény SkyLine...

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Gyárilag nem tudom mennyi LE de most 270-280 körül van.
A Remus rendszert meg az elõzõ tulaja vette meg a chip tuningot is. Mi ezt már így vettük :)

Vernoon
Igen, sztem is, mer ja, igy van, az tuti.

3Error
Nos, úgy kb., vagy ööö..., jah, nem..,... vagyis
Igen !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

mycso
Gyári E 320 --> 3199cc/218Le
Ezekbõl a merdzsókból a dieselek jók, azok elõtt le a kalappal.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Egy baj van ezekkel az autókkal,írtok itt chipeket, remust, tuningot, osz semmi.Hond civic Type-R 2.0-->200Le, semmi turbo, semmi tuning.Ja a remusra visszatérve, majd egyszer ha neked is lesz egy saját autód, akkor rájössz, hogy a remus dobodnak az árából, csináltathatsz egy komplett verseny rendszert, amit a mocidhoz terveznek<-- itt kezdõdik a tuning!

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

streeter
Na ezek a durvák. Ez a Rába ringen volt 1-2 hete asszem

streeter
Már mint a fórumozók autóoarkjáról beszélsz???
Én illetve faterom mivel õvé a kocsi õ akkor kivétel :))))
Mer egy E320-as merci chip tuning meg Remus kipuf. rendszer és 280LE

malter
föleg az tetszik benne hogy olyan szürke egér kinézete van,a motorháztetön kivül semmi nem árulja el,hogy milyen vadorzo;)
malter
bocs,"csak" 230le:))
malter
igen látszik hogy gyenge a park,volt rolla több képem ,azon látszot még 1 nissan pulsar gtr is:)(aki esetleg nem ismeri 4wd 1100kg 250le turbo)
streeter
A háttérbe ez a kocsi is zsír.

streeter
Zsír az ople :)

Nállunk a mercivel 170-180 az utazó :D

malter
ezt nézzétek meg,ha europai szabványu lenne a palinak tuti vége
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
M@TriX
amúgy az a legegyszerûbb, ha rákeresel a fájl nevére a játék alkönyvtárába nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Lehet hogy már nektek uncsik azok a fjücsör golfok de nekem nem!Nem modaná meg valaki hogy hogyan tudnék egy olyat összehozni?

ZOTYA

parts/running_gear/meshes

ZOTYA

DJ RX7
nincs épp ez a gond

:3

M@TriX
nem mûködik sajnos minden verdánál, vagy legalábbis az a verzió nem ment amit itt kipróbáltunk anno... nincs benne readme?

M@TriX
jah, azt nem tudtam. ;)

DJ RX7
ez a motor nem alap egy kis turbo van benne

DJ RX7
bocsánat ezeket a fékeket

DJ RX7
hová kell berakni ezeket a felniket a lethal modz honlapjárol szedtem le . és amúgy teccik az opel?

M@TriX
hát inkább ez a kocsi nem nagy szám a cops szerintem jó. Ez egy alap verda... alap moci nem?

Gyiik
1.3-as 12-szelepes turbomentes injektoros micu lancer ket szemellyel teli csomagtartoval, es haccsoulessel nemet autopalyan 170 utazo, es 200 max sebesseg (birta volna meg ha nem jon a kanyar)

....................................................................................................

M@TriX
azt mondjuk megtehetnéd, hogy a tárhelyedre ezeket felülírva felraksz kisebb képeket.

M@TriX
jó kis videó, gratula. ;)

DJ RX7
és bocsika a nyagy képért ezt digitális fénképezõvel csináltam.1600*1200