Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de az 530-as bmw-t akarom letolteni
M@TriX
I-Nova jóval elõtted rojtosítja már ezt a topicot 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A BMW-t nem talalom azon az oldalon , hol lehet leszedni
Egyszer én is betettem, tudjátok, egy csecsemõnek minden vicc új :-)

I-NoVa
Abból 997x én tettem be, mikor valaki trabit vagy skodát akart, 1x alexease, 2x meg olyanok, akik azt hitték, ezzel újat mutatnak.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bodesz
de ha visszaolvasnál látnád hogy vagy 1000 szer voltmár itt ez a kép

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Van Chevy Camaro Z28 az xi-n, itten lehet loadni down...

Ombika
Sorban felraktam patchet+furballt+regi mentesemet+skyline gurulgattam par autommal aztan veletlenul beneztem uj autokhoz es lam-lam ott volt a SKYLINE 50.000 penzert!!!

Aztan mar csak orulnom kellett!! 😊

progeny
Ez afelület melyik verzióban van???

http://szefoo.uw.hu

progeny
Hogy csináltad Ombika? Nekem ha fölraktam a patchet + a nocdt akkor nem indult el(hogy +ba##ódna!!) Amúgy üdvözlet mindenkinek; már régen írtam😞. Jaa a kérdés nem csak Ombikának szólt ha valaki tudja a választ az legyen szíves leírni nekem!
Köszi

PROgeny

http://szefoo.uw.hu

I-NoVa
Megverjelek? 😄

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bodesz
õsrégi ba+ te se tudsz visszaolvasni kb 500 oldalt grrr utálom az ilyeneket 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

I-NoVa
Persze.

a www.google.co.hu -n megtalálod 😊

Patchból meg most a Command&Conquer Generals - Zero Hour 1.02-es patchet ajánlom, utoljára azt raktam fel, és pár dolgot javított, szóval gond nem lehet vele.

Ja és még annyi kérdésem lenne, hogy melyik path-et rakjam fel??? Melyik a legjobb és abba milyen javítások vannak????? köci
Csõ! Van a játékhoz Trabi, Lada, vagy Skoda????? Ha igen hol? elõre is köci
Ombika
Nem kell uj carrier ,nekem ezer eves mentes visszamasol es ott volt uj autoknal! aLLAT!!

köszi majd kiprobálom
Ombika
Hmm hiaba masolom be en nem latom a Skylinet! 😞

M@TriX
ez még fejlesztés alatt van tudtommal...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ RX7
bocsánat leszedni.

:3

DJ RX7
ezt honnan lehet lezsedni??

Ombika
Sorry nem szoltam mar megy de a skylinehoz tartozo rims-et is tegyem be?
DE carrer utan se lattam amugy?!

Ombika
Rohadt 2.1.9 .exe patchet nem talalok csak ,olyat ami ki van tomoritve es masolni kell! 😞

Bucser
2 intro után elszáll az egész...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Skyline felrak es kidob a game be se jon meg a menu se nektek?

Bucser
Az elõbb adott oldaln fennt van a Furball 2.1.9-es patch azt is tedd fel... Sokminden csak azzal mûködik... Ja és új carrer-t kell indítani hozzá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HUHUHUHÚÚÚÚ!
kész va ez már?
láttam letöltöttem beraktam de nem lehet kapni seholse😞
söt egy csomo mindent amit beraktam asse😞
folyton csak a kisteherautot, meg azt a sunstripet ajánlgatja mind😞
én is leszedtem skyline-t(az Xtreme Importrol), és a BMW-t is még régebben vhonnan máshonnan, de kifagy vele szegény sl2😞
a 2.1.8as peccsig vannak fenn
DJ RX7
nem tetszik

M@TriX

DJ RX7
én láttam!

M@TriX
Nem tudom láttátok-e, de elérhetõ:

A legegyszerûbben a Wranglerrel lehet 2kerekezni, csak beleraksz egy 800+ V8-at, hátra széles 15-ös gumit, és go... Ha jól fékezel, akkor elsõkeréken is tudsz egyensúlyozni egy darabig...

DJ RX7
már mind1 megvan minden, és találtam egy Clibrát is!!

DJ RX7
nem találom sehol

Bucser
Innen letölthetõ mind a BMW mind a Skyline....

De nekem a legfrissebb Skyline nem megy valamiért...

XtremeImport - The No.1 Import Dealer

DJ RX7
figyu Streeter a skylinet honan lehet leszedni?meg ezt a BMWét?és hozzá a motort?

streeter
Viper már nagyon kész van de a srác most kicsit leállt vele de nem adta ki. Skyline is így van. Azzal is leállt a srác de legalább kiadta azt ami eddig kész volt.

Mostanában az Alfáról nem láttam semmit arról nincs senkinek infója?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Bucser
Mármint mire gondolsz?? HOgy felemeli az orrát indulásnál??? Ahhoz egy igazi Amcsi Muscle kell (Badge MC GT vagy a Shelby) ÉS azt úgy meg kell tuningolni, hogy 900 HP körül legyen az erejeés hátsókerekes legyen... Ezután megkönnyíted teljesen.. 21"os gumi hátra egy 15-ös felnire (Drag gumi) és egy kis gumi elõlre és lehet már emlgetni is az orrát😊) Az SL1-ben a BAdge iszonyatosan tudta emelni😊 volt, hogy a tesztnél az 1 mérföldön nem is láttam az aszfaltot belsõ nézetbõl sccka a kétoldalt ehúzó füvet😊

ja és melyik peccsel ugrá az autó inditásnál? amikor felemeli az orrát...
ja és leszedtem a peugeot 306-ot, és ahogy használtan vettem, a végsebessége 306, há LOL 😊
Bucser
Ugye a Whisper az a viper volt??? Azt én is láttam már valahol de szerntem visszavonta a fejlesztõje...

Egyébként Supra-t próbálgatom.. A síma suõra húz jobbra a a Supra turbó megy rendesen csak hajlamos fejre állni....😞 Mondjuk még ezekkbõl hoztam ki a legjobb erõt.. 670 lóerõ + 800Nm... Csak az agörbe nagyon csúnya korántsem olyan szép mint a Baiern-él volt... Bár azt várom, hogy mikor tudok venni egy Baiern-t és a Supra moiját bevágom a Baiern-be😊

a body kit-eket hogyan lehet használni?
mert veszek, egy ilyen nagy doboz, azt semmitse tok vele csinálni😞

a másik meg h a whisper kocsit keresgélem nem találom seholse😞
már jo sok helyet megnéztem, ritka, de legalább törött link😞
tud vki egy mmûködõ linket?
malter
sorry kicsit nagyok
malter
viperröl nem tok semmit a bömöst nyomják nagyon

members.home.nl/.fela/Pics/BMW_M3_Mirrors.jpg
malter
van uj driver skin

DJ RX7
császtok itthon vagyok!van már Viper?vagy még milyen új autók vannak?ésha vannak akkor egy kicsi képet tegyetek be rola légyszives!

Ombika
Vhol hirdettek is aszem ebayen vagy hol!!!

Ha jol emlexem az a lada kb 100e fontba kerult (regen lattam es ez dereng)
20TYA
nem halad

BLUE FLAMES --> RACE PRO