Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Én se, hogy mással találkozok itt, de már SupeCow is volt itt és Winamp is aki régebben írogatott a BT.hu fórumra.

Na de nagyjából kész van az oldalam.
Minden elérhet a patchek is.
Láméknak üzenem, hogy alol le van írva,hogy hogyan kell telepíteni a patcheket.

A linkekhez kellene nekem pár street legalos illetve más érdekes oldal linkje és bannerja ha van.

Ha valami link nem jó akkor szóljatok itt a fórumon vagy írjatok e-mailt: [email protected]

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

NzzN
Múltkor az XI-n volt róla szó, hogy volt belõle vmi teszt verzió, de még javítani kell rajta. Azt hittem azóta van elõrelépés. Egyébként elõbb láttam az e-mail címedbõl, hogy ki vagy. Meg is lepõdtem egy kicsit. Nem hittem volna, hogy itt is talákozok triálosokkal.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

streeter
Hy kollega.
TrialosJoe vagyok <#lookaround>

Nincs még sajnos végleges patch.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

NzzN
Hi!

A minden egyben patch már kijött a Street Legalhoz?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

streeter
Látogassátok minél többet az oldalamon mert ma lehet készen lesz.
R5-ös cuccokból már minden elérhetõ. R6-osból még csak a kocsik.
Ha ma nem, akkor holnap már tuti készen lesz.

ha valakit esetleg erdekel : uj patch-et adott ki furball sl1-hez.
http://rain.prohosting.com/dalabast/downloads/Furballs_Patch_SL1_1_31m.exe

már mûxik :)
csak tegnap fáradt volt a gép! :DD

basta002
Öhhmm.. izé... Melyik levelt is nyomtad te fel?

..::S::L::M::..

streeter
na az oldalamról már a kocsik letölthetõk. Vállogatva vannak de ha valaki nem találja meg azt a kcosit mait keres az szóljön itt
vagy itt ~~> [email protected]

csõ!
letöltöttem egy save game-t utána a progival felnyomtam a pénzt 999999-re és 30ra a levelt!

na most miért szaggat?

ALIENwoods

megoldottam
senki nem csinál Street Legalos videókat?

ALIENwoods
valaki segítene matricák készítésében, mert az kéne Paint Shop Pro 8hoz .dds plug-in

basta002
Furball elég lassan dolgozik... Még csak az R5-höz dolgozta át az autóit... :D

basta002
Van egy új gép, fentvan az xi-n, de szerintem nagyon gány. Nekem nem tetszik.

basta002
Nagyon pang a topic. Emberek! Találjunk ki valamit!!

streeter
Ez a small duty ahogy olvashattad. Elõbb vagy utóbb úgy is lesz a játékba.Az új kocsiknál több az esély rá.

Beniboy
ezt honnét szedted?
Beniboy
1024x768
1280x1024

vki
Sztem is!

ACER Aspire 5738ZG

basta002
1024x768

12346
1024 jó lesz sztem is átlagnak.

NzzN
1280*960, de szerintem ha 1024x768-ra optimalizálod, akkor az a legtöbb embernek megfelel.

paynes
1024*768

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

1024*768

streeter
Lenne egy kérdésem!!!

Ki milyen felbontásba használja a gépépt?? netezéskor????
Mert van egy tök jó ötletem agy mégújabb weblaphoz ami igazán illene a játékoz, de ez igen bonyolult lesz megcsinálni ezért ez nem lesz meg egyhamar.

Szóval ki milyen felbontásba netezik??????

streeter
Erre nem megy keménytetõ. Az csak a SmallDuty-ra megy rá.

paynes
Nem tom

erre rá lehet varázsolni a keménytetõt?

paynes

Tessék! Remlem jó. Ez a 950-es.

maj' jovore. iden CRC.
allitolag tul sok bugot talaltak a tesztelok...

streeter
Segítség kell emberek.
Kép kellene a Toyotqa Corolla ae86 Levin-rõl kép.
Valamint az FnF Einvagenrõl és a Heavy Duty 850-950-rõl.
Kellenének az új oldalamhoz. Ha lehet minél elõbb.

malter
végleges pecsröl van valami hir?
streeter
Jah és lesz egy linkek rész ahova minél több magyar és nem magyar oldal címét várom. Akinek van saját az írja a sajátját és ha van valamikis banner kép akkor azt is várom.

streeter
Ezek nem újdonságok. Ezeket minde belinkeltem már egyszer.
Amúgy majd az új oldalamra fel fognak kerülni, csak kicsit darabosan halad a dolog, mert nekem is újra kellett rani a játékot.
A hétvégére remélem kész lesz és R6hoz minden cucc fent lesz R5-höz meg vállogatva.
Jah és majd a hivatalos és nem hivatalos patchek is felkerülnek majd.... idõvel.

Majd próbálom olyanra csinálni hogy a láméknak is igen egyértelmû legyen. Ha ezután valaki nem tudja mi mihez való akkor nemtom mi lesz....

paynes
A v10-t majd megkérdem shadowtól. :D

Van pár cucc FnF-tõl R6-hoz.

FnF Einvagen cabrio
FnF Einvagen
FnF Wings Pack
FnF Rim Pack 1
FnF Rim Pack 2
FnF Rim Pack 3
FnF Muffler Pack
FnF Tyre Pack Semmi újdonság nincs benne szerintem.
FNF i4 Ported N2O + New Turbocharger Mesh
FNF Tuning Ülések
FNF Bear Tárcsafékek
FNF 5 Bars Turbocharger
FNF Festhetõ NOS palackok

Direkt visszakerestem de nem jó a link. Már törölték.

basta002
Mi a szarra való az archiválás???

paynes
Streeter! Fel tudnád tenni az FnF-es cuccokat r6-hoz? Mert most akarom újratenni a gamet,és nincs meg nem találom,se a neten se a winyón:(
Mármint azt ami ülést ad és szinezhetõ nitróspalackot meg turbóchargert.

Elõre is köszönöm!

ALIENwoods

Még nagyon fontolgatom a végleges projectet:

ALIENwoods
jaja, jó kis oldal

streeter
Ezt láttátok már????? Nagyon állat!!!!

streeter
Készül az új oldalam ami sokkal jobban néz ki mint a mostani és sokkal átláthatóbb és a lámák is tudják melyik r5 és melyik r6-os cucc. Az alap index már kész a többit majd este fejezem be. Akit érdekel az új designe az nézze meg.

ALIENwoods
'71 Plymouth Duster

ALIENwoods
Az elképzelés:

Az elv:

A megvalósítás útján:

ALIENwoods
aha

vki
3d max 4-gyel is lehet exportálni?

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
lehet hogy nem a 300C lesz hanem MCOból vagy NFS V. bõl importált porse, épp nézelõdök...

ALIENwoods
datango
pl? tömöritö kell! (amugy tetszik a kocsid amit filmen lattam)

ALIENwoods
de, egy csomó videó vágó készítõ progit találsz szerte a neten.