Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Ezt még én se tidom de nem is próbélkoztam vele. AZt tudom, hogy te mondtad hogy mire jók a class fileok, de rájöttem a kaszni és kocsinevének átírására is.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Tudom. Csak a kasznit nem csináltam soha. Most ne haragudj, de azt is én mondtam neked, hogy a class fájlok mire valók. És te akkor csináltad meg elõször. Na mindegy. De viszont most nekem lenne kérdésem. Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy a rugó is normálisan álljanak a kerék áthelyezése után??? Köszi... :D

..::S::L::M::..

streeter
Én már a kocsi név átírásra már a Ladánál rájöttem <#nyes><#nyes>
Jah és azt is át lehet írni, hogy mit írjon ki a kereskedõknél a kocsiról.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
És még valami! Nem tudom megírni az rpk-dat, csak ha átküldöd a kocsi cfg-it. Az összeset lécci. Mert abban van a többi id. Köszi.

[email protected]

ALIENwoods
tthx, ha otthon leszek megnézem<#vigyor4>

basta002
Befejeztem a class fájlokat:

Sõt, még a kasznit is át tudtam írni. ALIENwoods! Nem úgy van, ahogy mondtam. A nem a VT-ben, hanem az autód típusát megjelölõ class fájlban találod.

M@TriX
nyami, király vagy.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ALIENwoods

rendesen linkelve

ALIENwoods

Ablakok következnek...

3Error
jah, airduct is van...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
jah, scoop a beömlõ...
az air intake scoop jelenti konkrétan, hogy levegõ beáramlás terelõ,
vagy vmi hasonló.. :)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ALIENwoods

Ford GT 90-m, bõ 2 hónapot szánok a fejlesztésére, s egész szépen alakulgat, a scriptelés megértésében, köszönet Basta-nak

streeter
Basta helyett is válaszolok.
Még nem tölthetõ le a kocsi, mert nincs kész és nem nagyon van texturázva. Vankel motor nem lesz, egyelõre biztos nem.

3Dmax5-höz jók a pluginok.

És most én jövök :)

Képek a veyronról.

Amik újdonságok, bárannyira nem látványosak:

Márvan külön
-küszöb
-tökrök
-ajtók
-elsõ, hátsó lökhárítók
-csomagtartó
-motorháztetõ
-légbeömlõk

A légbeömlõk az utolsó 2 képen látszódnak igazán.

Az ajtó festhetõségéért és belsõ texturájáért köszönet ALIENwoods-nak.

Hol lehet a játékot letölteni??

ugyan nem tul jo az angolom, de nem valami 'air intake scoop' vagy annak reszhalmaza?
vagy masra gondoltal?

Hol lehet letölteni??

NzzN
Hi mindenki!

RX-8, ááááá, kell. Az egyik kedvenc autóm. Grat hozzá, nagyon szép. Wankel motort nem csinál valaki hozzá? Ha valaki megosztja velem a módját, hogy hogy lehet motort készíteni a játékhoz én szívesen nekiállok. Csak pár link kéne. 3DS melyik verziója használható SL cuccok készítéséhez(a plugin müxik új verziókkal is)? Elõre is kösz, még1x grat a szép kocsikhoz.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

basta002
Én sajan nem tudom. Az angol tudásom nem ezen a téren hasznos... :D

streeter
Kedves nagy angol tudású és elméjû fórumozók.
Segítsetek nekem :)
A légbeömlõ, hogy van angolul?????
Illetve aki tudja akkor SL1-be, hogy volta Whisperhez meg a Naxas-hoz????

Jah és ALIENwodds-nak én is köszönöm a segítséget elõre is ;)

ALIENwoods
ahol tudok segítek<#papakacsint>

basta002
Nem tudok ma fogalmazni... <#idiota><#idiota><#idiota> Szóval legyen a pazarolva helyett sajnálva... <#falbav><#falbav>

3Error
Elismerésem !<#papakacsint>

basta002
Köszi! Ja, és még most megemlíteném, hogy ezer köszönet ALIENwoodsnak, aki saját idejét nem pazarolva segít nekem!!

basta002
Tudom, az ablakok nincsenek a helyükön. Nem tudom, említettem-e már, de még nincsen készen... :)

<> <--- ez a html-ben van. Boccsá...

basta002
Hát, mit ne mondjak?? Nekem nagyon tetszik a saját munkám. Már megvannak a konkrét terveim a típusokat illetõen is. Ma megcsináltam az rpk fájlt is. Holnap nem tudom mi lesz, mert töri TZ lesz (off, sorry), de sietek vele. Már csak a cfg-t kell befejeznem, illetve a classok vannak hátra. Jaj, még az rpk-t ki kell javítani, mert idõközben változott a helyzet, és a hátsó ajtók is nyílni fognak, igaz, még nem tudom, hogy merre.

<apro>Tudom, az ablakok nincsenek a helyükön. Nem tudom, említettem-e már, de még nincsen készen... :)</apro>

nagyon szep! grat!
<#eljen>

basta002
Az utolsó kettõt muszáj beraknom!!!

basta002
Igen! Készül! És nem is akármilyen tempóban!!
Újabb képek!!

09
10
11

ALIENwoods
csak annyit mondok

valami készûl...

nagyon készûl...

basta002
Itt van az eddig készült összes kép az rx8-ról.

01
02
03
04
05
06
07
08

basta002

3Error
ügyesek vagytok, így tovább !

(én kiszálltam a script/textúra kombó bolygatásából)
sajna már a mod is túl sok idegemet õrölte föl, bár jó néha visszaemlékezni... :)

ALIENwoods
délutáni állás:

szep, bar az auto mintha nem lenne tokeletes;))

ALIENwoods
Nah, készen vannak a GT 90-s original felnik:

basta002
Nah, mára befejeztem, megyek aludni, a gép elejét összedobtam. Megjegyzem, jobban mint elsõ próbálkozásra.

basta002
Nagyon helyes... :)

Beniboy
örülök neki egyik kedvencem az rx8 külömben én is olvasgetom még ha nem is írok
basta002
Készen van az rx8 rpk-ja. MÉg néhány nap scriptelgetés, és mehet letöltésre. :D Aztán majd jönnek a tuned partok... !!

basta002
Nah, ez az... :D

malter
<#ravasz1>
streeter
A jövõ 2005-öt vagy 2006-ot jelent????Mert most így az újév közeledtével ezt tisztázni kell :)

szerintem mar irtam, hogy crc miatt jovore tolodott a fejlesztese.
egyebkent en is benezek, csak ritkan szolok hozza.

malter
attol hogy nem szologatunk bele,még lesegetjük hogyan haladtok,legalábbis én mindig benézek;),és ha lessz teljesen kész verda ki is probálom,amugy az érdeklödés sztem természetes hogy kezd lanyhulni,mert nem mai már a game
xi sem pörög már annyiraközel sem mint rég hetente jött ki elég sok motyo,a baj az sztem hogy nagyon elhuzták a pecseket,nincs kedvük minden uj pecshez ujrakonvertálni a dolgokat,vagy várják a véglegest,ami sztem leált,mert megint semmit nem hallani rolla
streeter

streeter

streeter
Azért mostmár rpk. ügyileg se vagyunk annyira elveszve.
Abból a szempontból legalább is,hogy én rájöttem, hogy kell elemeket teljesen kitörölni. Ez tök jó :))

Nemsoká lesznek újabb képek a Veyronról. Egész jól haladok vele.

ALIENwoods
bizony, szerencsére mindig vannak olyan külföldiek akiktõl segítséget kérhetünk (special tank to masda & Baggio for they help).

basta002
Inkább 1-et, de talán meglenne a 2 is. Öteletben nem szenvedünk hiányt. Szánalmasnak tartom azokat, akik egy héten egyszer benéznek ide, és leugatnak mindenkit, amikor az egészrõl nem tudnak semmit. Tudjátok, naponta 2-3 órát dolgozunk együtt neten, tanítgatjuk egymást, megoldjuk a problémáinkat (nem magánéletit). Én is gõzerõvel tanulok. Mivel nem képes senki segíteni, kénytelen vagyok magamtól próbálkozni. Még Carlosban van az utolsó lehetõségem, õ vállalta, hogy segít. Ha õ nem lenne, a magyarországi street legal fanságnak annyi lenne. Az rx8ról annyit, hogy nem hagytam abba. Ennyi legyen elég. A Lada készen van, de az rpk az rám vár. Sajna

streeter
Amikor már 2-3 hete folyamatosan baszogsz a ladával és még se haladsz sehova akkor te is megunnád. Néha kell egy kis pihenõ meg egy másik project. És a legnagyobb baj az, hogy a scriptet én és basta vágja (alien kezdi kapisgálni :) ) SCX-ek felülírása nem gond a class fileokat is vágjuk már de texturázni és normálisan modellezni eddig csak alien tud. (sajnos) Ja és a legrosszabb az rpk mert azt egyikõnk se érti.
Ha mind a 3-an tudnánk mindent akkor heti 1-2 kocsit is csinálhatnánk akár.