Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::S::L::M::..
Jah és azt is át lehet írni, hogy mit írjon ki a kereskedõknél a kocsiról.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
[email protected]
Sõt, még a kasznit is át tudtam írni. ALIENwoods! Nem úgy van, ahogy mondtam. A nem a VT-ben, hanem az autód típusát megjelölõ class fájlban találod.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
az air intake scoop jelenti konkrétan, hogy levegõ beáramlás terelõ,
vagy vmi hasonló.. :)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ford GT 90-m, bõ 2 hónapot szánok a fejlesztésére, s egész szépen alakulgat, a scriptelés megértésében, köszönet Basta-nak

Még nem tölthetõ le a kocsi, mert nincs kész és nem nagyon van texturázva. Vankel motor nem lesz, egyelõre biztos nem.
3Dmax5-höz jók a pluginok.
És most én jövök :)
Képek a veyronról.
Amik újdonságok, bárannyira nem látványosak:
Márvan külön
-küszöb
-tökrök
-ajtók
-elsõ, hátsó lökhárítók
-csomagtartó
-motorháztetõ
-légbeömlõk
A légbeömlõk az utolsó 2 képen látszódnak igazán.
Az ajtó festhetõségéért és belsõ texturájáért köszönet ALIENwoods-nak.
vagy masra gondoltal?
RX-8, ááááá, kell. Az egyik kedvenc autóm. Grat hozzá, nagyon szép. Wankel motort nem csinál valaki hozzá? Ha valaki megosztja velem a módját, hogy hogy lehet motort készíteni a játékhoz én szívesen nekiállok. Csak pár link kéne. 3DS melyik verziója használható SL cuccok készítéséhez(a plugin müxik új verziókkal is)? Elõre is kösz, még1x grat a szép kocsikhoz.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Segítsetek nekem :)
A légbeömlõ, hogy van angolul?????
Illetve aki tudja akkor SL1-be, hogy volta Whisperhez meg a Naxas-hoz????
Jah és ALIENwodds-nak én is köszönöm a segítséget elõre is ;)
<> <--- ez a html-ben van. Boccsá...
<apro>Tudom, az ablakok nincsenek a helyükön. Nem tudom, említettem-e már, de még nincsen készen... :)</apro>
<#eljen>#eljen>
(én kiszálltam a script/textúra kombó bolygatásából)
sajna már a mod is túl sok idegemet õrölte föl, bár jó néha visszaemlékezni... :)

SLM MSN: [email protected]
egyebkent en is benezek, csak ritkan szolok hozza.
xi sem pörög már annyiraközel sem mint rég hetente jött ki elég sok motyo,a baj az sztem hogy nagyon elhuzták a pecseket,nincs kedvük minden uj pecshez ujrakonvertálni a dolgokat,vagy várják a véglegest,ami sztem leált,mert megint semmit nem hallani rolla

Abból a szempontból legalább is,hogy én rájöttem, hogy kell elemeket teljesen kitörölni. Ez tök jó :))
Nemsoká lesznek újabb képek a Veyronról. Egész jól haladok vele.
Ha mind a 3-an tudnánk mindent akkor heti 1-2 kocsit is csinálhatnánk akár.