Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
neten

vki
Van valakinek linkje r5-höz vagy r6-hoz. Az XI-n lévõ link egy kalap sz*r.

ACER Aspire 5738ZG

Varenga
Hát az xi-n csak nem találok képeket az add-onsról....:(
nah mindegy

Varenga
:D

Ja rendesen már húzza a vinyómat a súlya. :)
Az a baj, hogy az xi-n én nem nagyon találtam képeket vagy ennyire láma lennék....mindjárt megnézem
De azért thx.

Imrusssss
HOL TALÁLOK R5-ös PATCH-ET????

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

báttyó02
""
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

4 giga...

Az xi-n a legtöbb cucchoz van kép, leírás is.

Varenga
Csumpi!

Nem tud vki egy olyan oldalt mondani, ahol áttekinthetõek(+kép) az alkatrészek, verdák stb., mert megint elkezdtem tolni a gammát...és megint qrva jó. Jah mellesleg nekem már 4GB-t foglal :O

Gyiik
google, egy csomót talál, csak próbálkozni kell többféle keresési kritériummal. Én egy orosz oldalról szedtem 2.2-höz, és 2.21-hez egyaránt

....................................................................................................

Ombika
Nekem nem..!!

Mi legyen a fullos SLR-el tomorites ugyben?

zsolti001
Sziasztok

a legfrisseb pach-hez nocd crack valakinek???????<#worship><#worship><#worship><#nemtudom><#nemtudom>

Imrusssss
Na Csá mindenki!!!
Hol találok r5-ös patchet a játékhoz mert nem találok sehol aki tud nekem segíteni annak meghálálom!!!

Köszönöm!!!

streeter
Észrevettétek, hogy ha van új hozzászólás a topicba és beléptek és amikor keresitek azt a hozzászólást amit még nem olvastatok alatta van egy piros csík. Tök jó :)

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Röpködtem kicsit a géppel :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Hanyszor elugattam mar en is de lusta g....k ezek!!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

12346
gyakorlatilag dc-n elsõ nekifutásra 21 embernél találtam és nem egy lanos van köztük.

zsolti001
Ez oké ,addig minden jó amig eljutok a mefelelõ kiegészitõ letöltéséig de magát a kiegészitöt nem tudom letölteni mert a letöltésre nincs semmi utalás!!

malter
bal oldal ikonok<#wink>
zsolti001
????????????

ALIENwoods
nézd + a fõoldalát

Imrusssss
A VW Golf 2 Letölthetõ???

zsolti001
Sziasztok!

Régen játszottam ezzel a játékkal és most megint kedvet kaptam hozzá de máris problémába ütköztem .
Régen Xtreme Importszedtem le a dolgokat de most regisztrálás után sem találom a letöltési részt a külömbözõ kiegészitõknél (pach,audi,cars) de lehet csak romlott a látásom<#kerdes><#kerdes>
Aki tud az segitsen <#wave><#wave>

ALIENwoods
gyakorlatilag sehol

Köszi, és hol találok olyat, free-t v. warezt, mert én csak ezt talátam hirtelen: "3ds Max Master Class Series DVD 4 Secrets of Lofting DVDRIP-HCG", ez jó lenne?

Kösz még egyszer!
ALIENwoods
minden fõbb meshez tartozik 1 fizikai modell ami tartalmazza a motor számára az adatokat hogy ennek fügvényében mi és hol mozduljon el, az erõktõl függõen.

Ombika
Az mar regen haz lenne! :)

streeter
Ha meg kéne akkor nem nagyon csinálnék kocsikat :)

12346
de nem ríltájmban törik ott, nem? lekoccolsz vmit, aztán lesz egy megcsavart lökhárítód és ennyi is volt a törés még mielõtt leesne.

M@TriX
ott is, de persze nem így mint itt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

12346
mér kéne? ez nem szutyok gta. itt a motor számolja.

k8bal
Ezt ök szép nagyon teccik meg minden DE: ennek az autónak a törés modellezését is meg kell csinálni??

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

vki
SCX-et csak 3D studio max 5-tel, vagy 4-gyel lehet exportálni.

ACER Aspire 5738ZG

Helló mindenkinek!

1 kérésem lenne: kéne nekem egy scx plugin valamelyik zmodelerhez.
Most az 1.07 van, plugin is van hozzá, de amit csinálok nem tudom ki exportálni scx-be, mert az nincs a lehetõségek közt. :(

Elõre is köszi, üdv!

[email protected] lehet küldeni.
Alakul :-)
A vesék mögötti részt nem vágod ki?

M@TriX
nagyon tuti a szélesítés, grat

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ombika
Enyhen szolva jobb igy most mar!!!!! <#worship><#worship>

streeter
Na újabb képek :)

Van normális rács a motorháztetõn. Így már tényleg BMW-s.

És az elsõ tuning változat.

ALIENwoods
1. Neon-t nagyobb rpk szerkesztés után tusz berakni, a probléma csak az hogy nem tudod bekapcsolni =)

2. Mondjuk kis blockba nem fog tudni szélesebb, nagyobb hengert belerakni :P

3. Vannak + autók de figyelni kell hogy melyik patchez készítették, mert csak az alatt fog mûködni

Ombika
3ik M3 CSL legyen!!! <#vigyor2><#beka2><#law>

streeter
Második a lesz, de ha haramadikat is akarok akkor az kicsit nehezebb lesz.

Ombika
Hehe a baromja! :)

Szard le ilyen embereket!!

Amugy hamann bodykit brutalul nezne ki !!!! <#worship><#wow1>

streeter
Jah de a legelsõ képeket amit felraktam róla volt egy srác aki szemétdombhoz hasonlította.
Most meg valaki azt írtha hogy ha tudok modellezni akkor készítsek egy Hamann Body Kit-et hozzá, de ha nem csinálok akkor is jól néz ki.

malter
te is?:D
vki
Streeter: Neked hanyas PATH van fenn?

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
Hehe en mutatom neki mit javitson meg rajta ,mert BMW buzi vagyok remelem tokeletes lesz! :D :) <#beka2>

malter
alakul már<#ravasz1>
báttyó02
nagyon zsir!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vki
Streeter: Még az XI-n is csodálják és dícsérik. Nem is csodálom. Csak így tovább.

ACER Aspire 5738ZG

basta002
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

..::S::L::M::..

streeter
Újabb képekkel bombázlak titeket.

Tettem be "áthidalót" a motortérbe.

Van mostmár normálisan cserélhetõ sárvédõ (vagy mi) és alatta is normális a kaszni.

Hátul is ugyan ez a helyzet.

És már az utcán is van BMW :)