Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
Ja rendesen már húzza a vinyómat a súlya. :)
Az a baj, hogy az xi-n én nem nagyon találtam képeket vagy ennyire láma lennék....mindjárt megnézem
De azért thx.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az xi-n a legtöbb cucchoz van kép, leírás is.
Nem tud vki egy olyan oldalt mondani, ahol áttekinthetõek(+kép) az alkatrészek, verdák stb., mert megint elkezdtem tolni a gammát...és megint qrva jó. Jah mellesleg nekem már 4GB-t foglal :O
....................................................................................................
a legfrisseb pach-hez nocd crack valakinek???????<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Hol találok r5-ös patchet a játékhoz mert nem találok sehol aki tud nekem segíteni annak meghálálom!!!
Köszönöm!!!
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Régen játszottam ezzel a játékkal és most megint kedvet kaptam hozzá de máris problémába ütköztem .
Régen Xtreme Importszedtem le a dolgokat de most regisztrálás után sem találom a letöltési részt a külömbözõ kiegészitõknél (pach,audi,cars) de lehet csak romlott a látásom<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
Aki tud az segitsen <#wave>#wave><#wave>#wave>
Kösz még egyszer!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
1 kérésem lenne: kéne nekem egy scx plugin valamelyik zmodelerhez.
Most az 1.07 van, plugin is van hozzá, de amit csinálok nem tudom ki exportálni scx-be, mert az nincs a lehetõségek közt. :(
Elõre is köszi, üdv!
[email protected] lehet küldeni.
A vesék mögötti részt nem vágod ki?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Van normális rács a motorháztetõn. Így már tényleg BMW-s.
És az elsõ tuning változat.

2. Mondjuk kis blockba nem fog tudni szélesebb, nagyobb hengert belerakni :P
3. Vannak + autók de figyelni kell hogy melyik patchez készítették, mert csak az alatt fog mûködni
Szard le ilyen embereket!!
Amugy hamann bodykit brutalul nezne ki !!!! <#worship>#worship><#wow1>#wow1>
Most meg valaki azt írtha hogy ha tudok modellezni akkor készítsek egy Hamann Body Kit-et hozzá, de ha nem csinálok akkor is jól néz ki.
ACER Aspire 5738ZG
..::S::L::M::..
Tettem be "áthidalót" a motortérbe.
Van mostmár normálisan cserélhetõ sárvédõ (vagy mi) és alatta is normális a kaszni.
Hátul is ugyan ez a helyzet.
És már az utcán is van BMW :)