Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Jó a textúrája.
3. Én mindig kértem segítséget, ha elakadtam, volt amikor kaptam, volt amikor nem. Streeter meg nem kért, én asszem 3szor ajánlottam fel, hogy segítek, de nem mondott semmit. Majd meglátjuk mi lesz belõle, mert ez most egy elég jó modell. Amúgy hozzátenném, hogy sok kész kocsi van, mint pl. a Porsche, a Lada, én egy Honda Civicet konvertáltam. Csak ezeket nem adta ki senki.
..::S::L::M::..
....................................................................................................
nem tudja valaki hogy honnan szerezhetek ZModeler v2.0.3 hoz serialt???
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nézd meg hogy jó-e a texturája mert én azzal szoptam már hogy bent volt a kocsi és nem tudtam kiszedni a belsõ textúráját.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Basta: kozben nekem is meglett! 😊
Mikor mennek ki illetekesek a progi irokhoz es M5-ot mikor varazsoljak be? 😊
Itt az msn címem várok mindenkit
[email protected]
....................................................................................................
A másik hogy felraktam most egy K-lite Mega codec pack-ot és úgytûnik jo a hang de még tesztelem...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
már ujraraktam minent a hangot a játékot patchel 1üt de még mindig sz*r a hang
elõször megy rendesen ahogy kijövök a gariból de aztán elkezd búgni jobbra balra és ilyen torzulásos sz*rba megy át....
ilyen régen volt nálam a Colin 4-el de ott egy codec pack segített...
Lejjebb be voltak linkelve a szükséges patch-ek, de sajnos már nem mûködnek. Kellene nekem a 2.1.9, 2.2.1. A korábbiak és az R6C megvan. Tudnárok segíteni?
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Lenne egy kis problémám.A játékon belül (redline) tök jok a hangok meg minden de amint kimegyek az utcára a normális hangok mellett elkezd torzulni egy másik hang és igy szinte játszhatatlan...
Már probáltam egy pár codec-packet de még mindig rossz....
Vki ötlet????????
Szerintem elütöttem a az a betüt 😊)))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|