Plextor 40x12x40
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bonyolódjunk tovább!
Ez már LOL!
még mindig nem látja...
de simán bebrrózolom...
ha leokézom az errorablakot, eltünteti kb 3-4 másodpercre a meghajtót, majd újradobja a hibaüzit, és megint ot van fizikailag...
ez már LOL a köbön!
Ez már LOL!
még mindig nem látja...
de simán bebrrózolom...
ha leokézom az errorablakot, eltünteti kb 3-4 másodpercre a meghajtót, majd újradobja a hibaüzit, és megint ot van fizikailag...
ez már LOL a köbön!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
jaah 40/12/40A a kicsi!
és hogy miért kell a matéria a DVDíró mellé???, háááát akinek ezt el kell magyarázni az inkább ne is írjon(best írásminõség,overburn(sajna a DVDíró a CDnél nem tudja),rakat kéynelémi fícsõr, jahugye meg a nagy szerelem😛LEXTOR!!!
és hogy miért kell a matéria a DVDíró mellé???, háááát akinek ezt el kell magyarázni az inkább ne is írjon(best írásminõség,overburn(sajna a DVDíró a CDnél nem tudja),rakat kéynelémi fícsõr, jahugye meg a nagy szerelem😛LEXTOR!!!
na skacok topic up!
Lenne egy problémám, életben nem láttam még ilyet...
ilyet még nem cs*szt*m... 😞
Poénból beraktam a Plextor írómat a többi mellé...
és nem akarja az (sp2) kindóz...
kiosztás:
Prim,Master: most a plexi
,Slave: 160 sys vinyó
Sec,Master😛io107D
sec,slave😛io121
raiden csücsülnek a további vinyók...
ne kérdezéttek a kiosztást, és CS buzi vagyok a kábeleknél, és így alakult ki az idõk folyamán...a cucc...
naszal Dosbol tökéletesen bootol, másolok vele minden... 😞
rendszert újrarakni nem akarom... 😞
FW legfrisebb 5lete van valakinek???
Lenne egy problémám, életben nem láttam még ilyet...
ilyet még nem cs*szt*m... 😞
Poénból beraktam a Plextor írómat a többi mellé...
és nem akarja az (sp2) kindóz...
kiosztás:
Prim,Master: most a plexi
,Slave: 160 sys vinyó
Sec,Master😛io107D
sec,slave😛io121
raiden csücsülnek a további vinyók...
ne kérdezéttek a kiosztást, és CS buzi vagyok a kábeleknél, és így alakult ki az idõk folyamán...a cucc...
naszal Dosbol tökéletesen bootol, másolok vele minden... 😞
rendszert újrarakni nem akarom... 😞
FW legfrisebb 5lete van valakinek???
A NERO-val meg lehet, csak néhány beállítást meg kell nézni, hogy be van-e kapcsolva (pl.: túlírás engedélyezése, stb...)
Hi! Eddig nem tudok olyan író progiról ami kezelne normálisan 90 perces cd-t. Elméletileg az író támogatja, csak tudd meg mivel írni 😞
nekem is ilyen van (iró) de kérdés: tud e irni 90 perces cd-t?
grebbelésre a Sony is megtette csak a olvasási sebességét megközelítõ írási sebességgel írt cd-ket elvétve olvasta csak be
Ez van, én a Pioneer DVD-116-osomat használom CD olovasásra, eddig az mindent beolvasott nekem, és grabbelni is nagyon jó...
Nekem sony 24x-esem volt (akkortól mikor megjelent) és az csak a felírt méretet volt hajlandó felismerni. De próbáltam laptop cd olvasójával is az sem volt a legtökéletesebb, pedig az sokkal több mindent beolvas mint egy natúr olvasó.
A legtöbb olvasó, (már inkább a régi 40x-es alattiak) már a 24x-esen megírt CD-kkel is nyûglõdik... Amúgy meg én nem haragszom az új topic miatt, max, ha a moderátornak nem teccik akkor törli... De szerintem célszerûbb abba a topicba írni, amelyik már régebb óta megy, és megfelel a témának...
Egyszer próbáltam Easy Cd Creator-ral, de az nem volt vmi sikeres,bár az író beolvasta, de a legtobb olvasó nem.
Az új topic miatt meg bocsesz. Vedd úgy hogy a Plextor (termékek) nagyszerûségének elismerését keresem itt.
Az új topic miatt meg bocsesz. Vedd úgy hogy a Plextor (termékek) nagyszerûségének elismerését keresem itt.
Mondjuk azt nem értem, hogy minek kellett új topicot nyitni, asszem símán beleillene ez is a CD-írók topicba... 

Próbáltad már a 32x-est megírne 40x-esen? Nekem a 16x-os TDK-kat simán megírja a Teac CDW524E-m 24x-esen, ja és utána olvasni is lehet õket... 

Nekem konkrétan ez az íróm van és még a 32x cd megkerítése is bajt okozott az elsõ pár hétben. Szerencsére mostanra már 32x-es az van, de hát kérem nekem 40x-es íróm van. 😞