Ellen Feiss az \"õstehetség\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az addig rendben van, hogy a gépem "Temporary Internet Files" könyvtárában meg lehet keresni, de én magáról a weboldalról akartam letölteni a videót, s nem tudok rájönni, hogy miért nem ment. A forrást megnézve .qt vagy .mov kiterjesztéssel nincs ilyen videó, de ha a weboldalt "kibontom" Flashget-el, akkor sem találom. Ti le tudjátok ilyen módon szedni?
Egébként valaki törölte az upload könyvtárból, úgyhogy újból feltettem egy másik Ellen Feiss videóval kiegészítve
Egébként valaki törölte az upload könyvtárból, úgyhogy újból feltettem egy másik Ellen Feiss videóval kiegészítve
Na jó, itt is be kellett kapcsolnom a QT plugin disk-cache-t 

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
nem minden megy a temp.-be, vannak olyan oldalak amik letiltják a cache-elést, és csak streamet engednek. ott legalább 5 perccel több munka van vele...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Én nem ma kezdtem, de nem tudom leszedni."
Lehet hogy még nem hallottál a "Temporary Internet Files" könyvtárról???
Oda letölt minden szart az exproler, flash animokat, Quicktime filmeket is meg mindent amit megnéztél eddig, csak ki kell keresni mert a neve az biza néha elég értelmetlen :)))
ellen feiss
Feltettem a SuperGamez FTP-re is.
DOGMAN
Lehet hogy még nem hallottál a "Temporary Internet Files" könyvtárról???
Oda letölt minden szart az exproler, flash animokat, Quicktime filmeket is meg mindent amit megnéztél eddig, csak ki kell keresni mert a neve az biza néha elég értelmetlen :)))
ellen feiss
Feltettem a SuperGamez FTP-re is.
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Én nem ma kezdtem, de nem tudom leszedni. A .mov fájl lejött, de az nem a valós méret, csak a kép, amire kattintassz a weboldalon, hogy a video elinduljon. Nekem rejtély. Persze a megnézéssel nincs gond. Ti le tudjátok szedni?
leszedte már valaki a mov file-t? pls tegye fel az ftp-re!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://www.apple.com/switch/ads/ellenfeiss.html
hát sztem semmi extra nincs benne, nem érdemelt ekkora hírverést.
hát sztem semmi extra nincs benne, nem érdemelt ekkora hírverést.
Láttad a videót? (Quick Time Player kell hozzá)
Nem semmi a csaj. Én úgy du.6 magasságában olvastam róla, akkor fõ hírnek hozta le az index. Hát, mit mondjak? A csaj elég közvetlen.